====> سایت در حال بروز رسانی می باشد <====
شرکت ایده پردازان نو اندیش (ایده) | خدمات وب (طراحی ، هاستینگ ، ثبت دامنه ، سئو ، سرور اختصاصی و مجازی)
خب... برای اینکار ابتدا به قسمت Create New Project برید...حالا یکی از زبان های مورد علاقتون رو انتخاب کنید مثل C++,C#,Java Script که من خودم ++C رو ترجیح میدم چون سرعتش قابل مقایسه با هیچ زبانی نیست
حال بعد از انتخاب پروژتون از زیر منوی نوع زبان پروژه نوشته Windows Store روش کلیک کنید ... پروژه های مختلفی نمایش داده میشه مثل Blank App , Grid App , Split و ...
برای شروع کار برای اینکه آشنا بشید از پروژه Grid و Blank شروع کنید تا متوجه بشید چی به چیه ...
ولی متاسفانه به قدری سخت هست که یکم درکش سخته درسته در محیط .NET هم استفاده میشه ولی خوب یکم پیچیدست و حاصل این پیچیدگی باعث شده قدرت و کیفیت اینهمه بالا بره.
من خودم قصد دارم رو پروژه خودم در این محیط هم نسخه ای بدم برا همین در انجمن های خودم شروع کنم به آموزش و ... به احتمال زیاد
ولی در کل هر کسی سراغه این مبحث نمیره چون سخته ! ولی من نظرم اینه هرچقدر زود تر یاد بگیریم بهتر و تضمینی تر خواهد بود.
شرکت ایده پردازان نو اندیش (ایده) | خدمات وب (طراحی ، هاستینگ ، ثبت دامنه ، سئو ، سرور اختصاصی و مجازی)
البته این یادم رفت حتما به اینجا سر بزنید..
Windows Store apps dev center home page
مایکروسافت به تازگیا از لج بازی دست ورداشته شما میتونید با هر ایمیلی عضو شده و از آموزش ها و Simple هاش استفاده کنید حتی اونطور که من متوجه شدم مایکروسافت حال میکنه اگه ۴ نفر پیدا بشن در این محیط توسعه رو شروع کنن من پیشنهاد میکنم حتما در این زمینه تحقیق و توانایی های خودتون رو بالا ببرید چون برنامه کوچیکی مثل Hello World خیلی با ارزشتر و جذابتر از برنامه های عادی خواهد بود.
هر چی باشه HTML , JS , C همشون باهم ادغام شدن و این یعنی یک عصر جدیدی از محیط.
منم امید وارم همه به این سمت کوچ کنن ! فوق العاده است ! من از ورژن دولوپر پریویو تا الان که اینترپراز هست همش رو ویندوز ۸ بودم ! درسته که یه پله ای مثل ویستا به ۷ هست ولی آیندش از الان مشخصه ! ضمنا سمپل هایی که فرمودین و دیدم لینکشو همین یکم پیش :دی
بازم تشکر :دی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)