نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا با گرفتن وکیل برای پیگیری وضعیت و ادعای خسارت موافق

رأی دهندگان
64. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

9 14.06%
  • اگر هزینه را بشرط برنده شدن بگیرد بله

44 68.75%
  • خیر

11 17.19%
نمایش نتایج: از شماره 111 تا 120 , از مجموع 724

موضوع: مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید mst_ab آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    61
    تشکر شده در
    56 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

دوستان گرام (!) بحث رو منحرف کردید! پیپل رو بیخیال!
    نقل قول نوشته اصلی توسط xplusboy نمایش پست ها
    عرض سلام به دوستان
    من هم دقیقاً به همین مشکل برخوردم، دو هفته پیش 300 تا خروجی گرفتم، بعد از اون دیگه خروجی هام رو کنسل کرد و بعد 2 روز هم اکانتم رو لیمیت کرد.
    من کشورم رو ایران انتخاب کرده بودم برای همچین روزی که اگه مدارک بخوان بتونم صادقانه بدم بهشون،
    همین کار رو هم کردم، اسکن پاسپورت و کپی قبض تلفن رو برای وریفای کردن آدرس و اون عکس و کد کذا رو دادم بهشون.
    جالبه بدونید که اون قبض تلفن ایرانی تونست آدرسم رو وریفای کنه ولی بقیه مدارکم الان حدود 10 روزه که در دسته بررسیه.
    بیشتر از 10 بار توی این مدت با ساپورت دارم مکالمه میکنم و هیچ جواب منطقی ارائه نمیدن و فقط میگن باید دپارتمان مربوطه جواب بده و صبر کنید.
    با گشت و گذار هام توی نت به چندید مورد مشابه برخورد کردم که همه اونها هم یه جوری پولهاشون رو فریلنسر خورده بود... مثلاً :
    www.scam.com/showthread.php?t=135356
    کلاً چیزی که من متوجه شدم این شرکت تا جایی که بتونه و بدونه که کاربراش نمیتونند مزاحمتی براشون ایجاد کنند سعی میکنه که با همچین کارایی پول هاشون رو بلوکه کنه به نفع خودش.
    الان من حدود 600 دلار توی فریلنسر دارم که به همین سرنوشت دچار شده.
    بعید هم میدونم دیگه این اکانت از لیمیت در بیاد. شاید بهترین راه این باشه که از یه کشوری که اینا ازشون میترسند یه اکانت وریفای شده درست کنیم تا بشه با اطمینان بیشتری به کار کردن ادامه داد.
    ولی باید از اول حسابه یه پاسپورت، شماره تلفن و یه قبض با آدرس رو بکنیم.
    پیدا کردن و وریفای کردن آدرس در یک کشور برای خیلی ها مثل بنده خیلی سخته...
    موضوع جالب اینه که قبض تلفن فارسی رو می تونن بخونن (که آدرستون رو وریفای کردن) ولی شناسنامه یا کارت ملی فارسی رو گیر میدن؟!! واقعاً عجیبه!
    این موضوع رو هم که میگید:
    کلاً چیزی که من متوجه شدم این شرکت تا جایی که بتونه و بدونه که کاربراش نمیتونند مزاحمتی براشون ایجاد کنند سعی میکنه که با همچین کارایی پول هاشون رو بلوکه کنه به نفع خودش.
    الان من حدود 600 دلار توی فریلنسر دارم که به همین سرنوشت دچار شده.
    مخالفم، چون این سایت این قدر درامدش بالاست که اصلاً نیازی به چنین کارهایی نیست، در ثانی، من فکر می کنم که اونا بیشتر میخوان محکم کاری قانونی انجام بدن تا اینکه بخوان از فرد یا افرادی دز دی کنن!
    نقل قول نوشته اصلی توسط onlymaj نمایش پست ها
    بنده از دوشنبه که این قضیه رو متوجه شدم رفتم و یک درخواست دادم . خوشبختانه امروز واریز شد . اکانت بنده قبل عید به دلیل واریز مستقیم یکی از دوستان بلاک شد . من رفتم یک اقرانامه به محل از دفتر اسناد رسمی با دادن ۳۲۲۰۰ تومان گرفتم و به همراه شناسنامه ام دادم ترجمه کردند و فرستادم . اکانتم در کمتر از یک روز دوباره باز شد . البته اولش فارسی فرستادم گیر دادن و گفتن انگلیسی بفرست . از عید تا حالا هم یک چند باری درخواست دادم و همه واریز شدند . حالا نمی دونم از این به بعد چطوره . آیا باز هم میشه درخواست داد یا نه . به هر حال تجربه ای که بنده داشتم رو عرض کردم شاید به درد دوستان بخوره .
    افرادی که کشورشون رو غیر از ایران انتخاب کردن با مکاتبه با ساپورت فری لنسر (بدون مدارک) تونستن که مشکلشون رو حل کنن.
    میشه توضیح بدید که اقرار نامه چیه و برای چی تهیه کردین؟
    منظور از واریز مستقیم چیه؟ اکانت بلاک شد یا لیمیت؟

2. تعداد تشکر ها از mst_ab به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)