سلام
دوست گرامی من این سخن رسول الله رو می تونید برام منبعشو پیدا کنید !
در ضمن فکر کردید همه عضو های یاهو توی این انجمن فعالن؟؟؟ نه عزیز توی ایران 28 میلیون ای دی ثبت شده از سال 2000 تا الان
بهترین راه اینکه به این پیام ها ج ندید و وسلام
روز بخیر
سلام
دوست گرامی من این سخن رسول الله رو می تونید برام منبعشو پیدا کنید !
در ضمن فکر کردید همه عضو های یاهو توی این انجمن فعالن؟؟؟ نه عزیز توی ایران 28 میلیون ای دی ثبت شده از سال 2000 تا الان
بهترین راه اینکه به این پیام ها ج ندید و وسلام
روز بخیر
شرکت نو آوران هما | هما میزبان
تلفن : 01735838680
پست الکترونیکی : info@homamizban.com
درکنار بزرگان وب پارسی همراه ما باشید
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
شرکت نو آوران هما | هما میزبان
تلفن : 01735838680
پست الکترونیکی : info@homamizban.com
درکنار بزرگان وب پارسی همراه ما باشید
یعنی اونی که تو رو آفریده نمیتونه 2 لیتر آب رو تو 1 لیتر فضا جا بده؟به عقل من و شما جور در نمیاد اما من میگم خالقم میتونه!!!
رگها لولههایی باریک در بدن جانوران و بخشی از دستگاه گردش خون هستند که خون را در سراسر بدن حمل میکنند.
طول مجموع رگهای بدن انسان برابر با ۱۰۰٬۰۰۰ کیلومتر (۶۰۰۰۰ مایل) میشود که دو برابر دور زمین است.[۱]
رگ - ویکیپدیا
دو برابر دور زمین تو بدن ماهاستچیزی که ما درکش نمیکنیم دلیل بر نشدنش نیست
شرکت فناوری اطلاعات وب سرورینگ آدرس سایت : www.webservering.ir
آی دی یاهو: amir.saghafi@yahoo.com شماره تماس بخش فروش : 3939348-0937 شماره ثابت شرکت : 2575750-0282
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
شرکت فناوری اطلاعات وب سرورینگ آدرس سایت : www.webservering.ir
آی دی یاهو: amir.saghafi@yahoo.com شماره تماس بخش فروش : 3939348-0937 شماره ثابت شرکت : 2575750-0282
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)