نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

موضوع: دیتاسنتر ایرانی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    204
    تشکر شده در
    157 پست

پیش فرض پاسخ : دیتاسنتر ایرانی

وقتی ما کلوکیشن هستیم چه دلیلی داره بریم با پارس دو درصدی کار کنیم ؟
    الان رو نمیگم ابتدای فعالیتتون رو میگم. بنده هم درصدی کار نمیکنم. اگر کار میکردم لینک مخصوص خودش رو میدادم. هدف دیگری دارم که مربوط میشه به خودم.
    پارس دو هم مسئولشون آقای صالحی هستند فکر کنم. فقط مشکلشون پورت هست بله. از نظر پشتیبانی کاملا حرفه ای هستند
    بقیه رو حوصله ندارم بخونم جواب بدم.
    در مورد تاپیک هم ترجیه میدم بالا نیارمش . اگه واقعا براتون جوی سواله خدمتتون باید بگم هر ساله 1% مالیات افزوده میشه که امسال شده 6% . برای 45 تومن دادن و بنده جواب ندادن حداقل باید ضحمت کد تراکنشی چیزی میکشیدن. وگرنه من بگم به شما من 20 میلیون دادم شما دیگه جوابمو ندادید :دی بقیه که عقل دارن باید بپذیرن؟

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

پیش فرض پاسخ : دیتاسنتر ایرانی

نقل قول نوشته اصلی توسط majidisaloo1 نمایش پست ها
    بنده قصد دخالت نداشتم
    جناب سجادیه درست میفرمایند
    بنده با هر 3 دیتا سنتری که به اسم دیتا سنتر گفته شد یک جورایی کار کردم و درباره جناب سجدیه هم اطلاعاتی دارم که بیچاره برای تست 2 ساله هر دیتا سنتری که باشه سرور گذاشته و حد ال یک ماه برای سنجش کیفیت باهاشون در ارتباط بوده
    ممنون ولی خب کم کم داریم نتیجه میگیریم کمتر تجربه به دیگران منتقل کنیم هر چند تا امروز خیلی از تجربیات دیگران استفاده کردیم و سعی هم نکردیم تخریبشون کنیم نمونشم همین آخری هست که تو گوگلم ایندکس شده اسم جایگاه با روبینا که سرویس میدادیم.

http://www.google.com/#site=&source=...w=1567&bih=769

کد:
    http://www.google.com/#site=&source=hp&q=دیتاسنتر+جایگاه+روبینا+سرور&oq=دیتاسنتر+جایگاه+روبینا+سرور&gs_l=hp.3...282.4379.0.4505.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0...0.0...1c.1.14.hp.mLoNi_W7TCY&bav=on.2,or.&bvm=bv.46865395,d.bGE&fp=fff0060a0ad098b9&biw=1567&bih=769

نقل قول نوشته اصلی توسط speedy نمایش پست ها
    الان رو نمیگم ابتدای فعالیتتون رو میگم. بنده هم درصدی کار نمیکنم. اگر کار میکردم لینک مخصوص خودش رو میدادم. هدف دیگری دارم که مربوط میشه به خودم.
    ابتدای فعالیت ما به جز 5 سال هاستینگ در مورد سرور در ایران بر میگرده به دو سال پیش که ما سرویس توی نت نمیدادیم و بیرون به شرکت ها میدادیم و در نت سرویس از ovh فرانسه ارائه میکردیم مستقیم تحت پنل یکی از اعضای گروه روبینا به نام افشار انالوئی در انجمن سرچ کنید نام ایشونم هست سند.

بهتره بیشتر تحقیق کنید. لینک درصدی ما هم بدید ممنون میشم چون به قول شما درصدی کار کردیم و دیدید شما.

ادامش ندید عزیز گفتم اگر شکی به ما دارید پیغام خصوصی کنید وقتی عمومی میگید باعث میشه بنده هم عمومی پاسخ بدم و اسپم میشه (بعد مدیر سایت فردا گله مند نشه از ما.)

یا حق
    ویرایش توسط RoobinaServer : May 23rd, 2013 در ساعت 13:08
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)