با سلام
ضمن عرض خسته نباشید عرض کنم که این شرکت به ایرانی ها سرویس نمی دهد و می توانید براشون ایمیل بزنید که برای ایرانی ها سرویس می دهید یا نه؟
من یکبار ایمیل زدم که گفتند اصلا به ایرانی ها سرویس نمی دهند و در ایمیل های بعدی اصلا جواب نمی دند
با سلام
ضمن عرض خسته نباشید عرض کنم که این شرکت به ایرانی ها سرویس نمی دهد و می توانید براشون ایمیل بزنید که برای ایرانی ها سرویس می دهید یا نه؟
من یکبار ایمیل زدم که گفتند اصلا به ایرانی ها سرویس نمی دهند و در ایمیل های بعدی اصلا جواب نمی دند
درسته.این دیتاسنتر یکی از اون دیتسنترهای امریکاییست که شدیدا قوانین کشور را رعایت میکنند.اگر با آی پی کشور ایران سرور را مدیریت نمایید سرور خواهند بست.ولی با end user ایرانی مشکلی تا به الان نداشتند.
شرکت های بزرگی از ایران مانند تارتن اسپیس،یاران توس و ... از سرورهای این دیتاسنتر سرویس دهی میکنند.مشهد هاست(یاران توس) به عنوان یک شرکت ثبت شده نیوزلندی از این دیتاسنتر استفاده میکنند.
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)