-
May 21st, 2013, 17:44
پاسخ : کلاس یک روزه؟

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
یک مشکلی در این مورد هست که ادمین شرکت ها هم میتونند شرکت کنند؟
اگر بله خوب کسل کننده است برای ادمین هایی که اطلاعات فنی مناسبی دارند و مربی که میخواهد آمورش بده همیشه امکان خطا دارد که هنر آموز نمیتونه متوجه بشه اما یک مدیر هاستینگ با تجربه خیلی راحت میتونه متوجه بشه و اگر بگه کلاس به هم میریزه و اگه نگه اطلاعات غلط داده میشه و کار اشتباهی است به نظر بنده از اساتیدی باید باشه که بار علمی بالایی دارند و همچنین مدیران هاستینگ شرکت نکند برای سلامت جلسه بهتر است اما از نظر دیگر شرکت کنند کاربران انجمن هر کدام برای دیدن و آشنایی هم که شده میان و پر بار تر میشه خلاصه همین طوری نیست که بگیم کلاس برگذار میکنیم نه باید برنامه ریزی دقیقی بشه و این ها هم لحاظ بشوند داخلش که خیلی مهم هستند
دوست عزیز . خوب شرکت در این جور کلاسها که یک روزه هستش آموزش فرق می کنه . دوستانی هم هستند که همه بر اساس تجربه مجازی سازی رو یاد اگرفتند و اساسی نیست . این کلاس بیشتر به درد کسانی می خوره که دوست دارند با ساختار مجازی سازی آشنا شوند . چون در این کلاس مطالب حرفه ایی گفته نمی شه .
-
-
May 21st, 2013 17:44
# ADS
-
May 21st, 2013, 19:57
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ho2o2oo
دوست عزیز . خوب شرکت در این جور کلاسها که یک روزه هستش آموزش فرق می کنه . دوستانی هم هستند که همه بر اساس تجربه مجازی سازی رو یاد اگرفتند و اساسی نیست . این کلاس بیشتر به درد کسانی می خوره که دوست دارند با ساختار مجازی سازی آشنا شوند . چون در این کلاس مطالب حرفه ایی گفته نمی شه .
خوب همین
خیلی از کاربران این انجمن چیزی را که به صورت تجربی یاد گرفتند خیلی بیش از اساتیدی هست که شاید در نظر داشته باشید!
پس در سطح خیلی پایینی میخواهید برگزار کنید؟
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
May 21st, 2013, 20:17

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
خوب همین
خیلی از کاربران این انجمن چیزی را که به صورت تجربی یاد گرفتند خیلی بیش از اساتیدی هست که شاید در نظر داشته باشید!
همینطوره، در حقیقت کسی که توانایی انجام دادن کار مربوط به چیزی که یاد گرفته رو نداره به عنوان استاد آموزش میده
منظورم استارتر تاپیک نیست.
ویرایش توسط CloudSupport.ir : May 22nd, 2013 در ساعت 01:47
-
-
May 21st, 2013, 20:38
-
تعداد تشکر ها از vahab00 به دلیل پست مفید
-
May 21st, 2013, 20:54
اگر قطعی شد زمان و مکانش را برای من هم پیام خصوصی کنید
-
تعداد تشکر ها از nirvanna به دلیل پست مفید
-
May 21st, 2013, 21:58

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
خوب همین
دوست عزیز این کلاس مقدماتی هست . مقدماتی

نوشته اصلی توسط
CloudSupport.ir
همینطوره، در حقیقت کسی که توانایی انجام دادن کار مربوط به چیزی که یاد گرفته رو نداره به عنوان استاد آموزش میده
دوست عزیز ممنونم از کنایت.

نوشته اصلی توسط
vahab00
آقا این مجید ساز مخالف میزنه هی :دی
من موافقم و من و مجید هم باهم میایم

ممنونم .

نوشته اصلی توسط
nirvanna
اگر قطعی شد زمان و مکانش را برای من هم پیام خصوصی کنید
چشب نام کاربری شما در پست اول اضافه شد که اطلاع بدم خدمتتون .
-
-
May 22nd, 2013, 00:12
-
تعداد تشکر ها از ameri به دلیل پست مفید
-
May 23rd, 2013, 02:43

نوشته اصلی توسط
ameri
حالا که میفرمایید یک محیط صمیمی هست و همه از بچه های انجمن هستن اسم بنده رو هم در پست اول بنویسید. (من یک نفر هم همراه دارم

)
اسم کاربر عزیز مون ameri هم اضافه شد به لیست شرکتت کنندگان .
دوستان توجه داشته باشید تعداد به 8 نفر برسه اولین کلاس تشکیل می شه .
ممنونم.
-
-
May 23rd, 2013, 10:48
عضو انجمن
همراهم رو حساب کردید دیگه ؟
-
-
May 23rd, 2013, 23:33

نوشته اصلی توسط
ameri
همراهم رو حساب کردید دیگه ؟
دوست عزیز هراهتون . چقدر با دوره آشناست و آیا عضو انجمن هست.
-