نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

موضوع: نیازمند شریک و سرمایه گذار برای پروژه جدید و جهانی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن rezaonline.net آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,556
    تشکر تشکر شده 
    2,338
    تشکر شده در
    1,230 پست

پیش فرض پاسخ : نیازمند شریک و سرمایه گذار برای پروژه جدید و جهانی

سلام دوست عزیز
    اول اینکه خیلی خوشکالم شما تونستید همچین توانایی از خودتون ببینید که یک کار بزرگ رو شروع کنید بصورت شراکتی .
    مساله ای که در نوشته هاتون ناقص هست ، شما ایده کلی را بیان کردید ، و صرفاً بدون دلیل و مدرک علمی و معتبر ، قول سوددهی پیاده سازی این پروژه میدهید .
    در صورتیکه برای کار شراکتی باید این اطمینان را در همه لحاظ برای شریک آینده فراهم کنید .
    کار و ایده شما خوب است ، اما فکر نکنم بتونید تضمین قابل قبولی برای سوددهی بدید .
    همچنین ایده باید بکر و نو باشه .
    استراتژی اپل ، تا حدودی جوابگو هست و با این بازار خراب ایران ، متاسفانه جواب گو نیست .

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    524
    تشکر تشکر شده 
    1,363
    تشکر شده در
    624 پست

پیش فرض پاسخ : نیازمند شریک و سرمایه گذار برای پروژه جدید و جهانی

نقل قول نوشته اصلی توسط rezaonline.net نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    اول اینکه خیلی خوشکالم شما تونستید همچین توانایی از خودتون ببینید که یک کار بزرگ رو شروع کنید بصورت شراکتی .
    مساله ای که در نوشته هاتون ناقص هست ، شما ایده کلی را بیان کردید ، و صرفاً بدون دلیل و مدرک علمی و معتبر ، قول سوددهی پیاده سازی این پروژه میدهید .
    در صورتیکه برای کار شراکتی باید این اطمینان را در همه لحاظ برای شریک آینده فراهم کنید .
    کار و ایده شما خوب است ، اما فکر نکنم بتونید تضمین قابل قبولی برای سوددهی بدید .
    همچنین ایده باید بکر و نو باشه .
    استراتژی اپل ، تا حدودی جوابگو هست و با این بازار خراب ایران ، متاسفانه جواب گو نیست .
    با سلام
    ممنون از توجهتون
    ولی بنده که نخواستم شخصی بیاد که پولش رو بریزه وسط و من ایده خودم رو پیش بگیرم و ....
    کسی که قصد سرمایه گذاری داره پیام بده بنده ایده کامل و جزئیات رو در اختیارشون قرار میدم تا خودشون مطالعه کنن و اگر فکر می کنن ایده موفقی هست که شروع کنیم.
    قرار نیست بنده تضمین بدم که . قصد این هست که یک کاری رو شروع کنیم و روش زحمت بکشیم حالا این وسط من با یک قسمت مشکل دارم که اون سرمایست و طرف مقابل با قسمت دیگه ای که اون ایده کار هست .
    شما اگر بخواید روی دلار به عنوان مثال سرمایه گذاری کنید کسی تضمین میده که حتما سود خواهید کرد ؟ یا خودتون بر اساس دانش و توانایی خودتون تصمیم میگیرید که این کار رو بکنید؟
    در صورت شکست خوردن پروژه بنده هم ضرر خواهم کرد که بیشترش از نظر وقت و انرژی که بر روی پروژه صرف کردم و شخص مقابل روی سرمایش و در صورت سود هم بنده سود مالی خواهم برد هم شخص مقابل با این تفاوت که ایشون مقداری سود بیشتری از نظر مالی کردند و در درازمدت هم یک سود خالص براشون باقی خواهد موند که تازه از این ماجرا هم بگذریم که متاسفانه توی کشور ما به ایده های نو اهمیت بسیار کمی داده میشه و اهمیت اصلی روی مسائل مالی هست .
    ایده هم همونطور که گفتم کاملا جدید هست . شاید شما به ظاهر اون رو مثل یک سایت دانلود ببینید ولی در اصل چیزی فراتر و متفاوت با اون هست. حتی امکان ارائه سرویس دیگری به همین روش هست که در صورت موفق بودن و یا حتی شکست میشه اون رو هم ارائه داد .
    به هر حال ممنون از پاسختون
    دوستان دیگه ای که سوال دارند در خدمتشون هستم

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)