نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا با گرفتن وکیل برای پیگیری وضعیت و ادعای خسارت موافق

رأی دهندگان
64. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

9 14.06%
  • اگر هزینه را بشرط برنده شدن بگیرد بله

44 68.75%
  • خیر

11 17.19%
نمایش نتایج: از شماره 71 تا 80 , از مجموع 724

موضوع: مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید mjef آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    27
    تشکر شده در
    13 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

دوستان نظرات مختلفی دادن. منم نظرمو میگم :دی
    دوستانی که دنبال این هستن که با آی دی یه کشور دیگه برن باید بهتون بگم که من از اول کشورم رو تایلند زده بودم. حسابمم تایلنده و به اسم خودم. هیچ وقتم موقع withdraw کردن از آی پی ایران استفاده نمیکنم. بنابراین ممکنه که کلا این فقط یه باگ باشه. پس یکی دو روز دیگه صبر کنید.
    من امروز برای بار پنجم درخواست دادم و همزمان هم داشتم با ساپورت چک و چونه میزدم. بالاخره منو ارجاع دادن به یه مقام بالاترشون. با وجود اینکه درخواست من برای پنجشنبه و جمعه (طبق برنامه سایت) قراره پردازش بشه آخرین جوابی که روی ساپورت به من دادن این بود:
    Hi there,

This is to confirm that we have verified your withdrawal request and it will be processed by tomorrow afternoon.
    We have also notified the engineers and reported this issue for them to resolve.
    In the meantime please keep us updated with any further issues so we might assist where possible.

من تا فردا صبر میکنم ببینم چی میشه. اگر درخواستم پاک بشه همزمان چند تا کار انجام میدم:

1- طبق پیشنهاد برادر mst_ab یه درخواست با اسکریل (مانی بوکرز) ثبت میکنم.
    2- یه جواب برای پشتیبانی میفرستم که نشد!
    3- یه پست توی سایت scam.com میزنم و لینکش رو هم میدم به پشتیبانی. برادر مجید پیشنهاد کردن که بیایم و همه ایرانی ها رو جمع کنیم یه کاری بکنیم. ولی متاسفانه طبق گفته babelirani همین ایرانی بودن کافیه که ما رو از همه حق و حقوق ساقط کنن! به من اعتماد کنید. توی این چند سفری که خارج از ایران رفتم به هر سوراخی که تونستم سرک کشیدم که بتونم یه استفاده ای از موقعیت بکنم. ولی همه جا تا پاسپورت ایرانی رو نشون میدی همه میترسن. نه به خاطر اینکه ما ترسناک هستیم. به خاطر اینکه از دردسر برای بیزینسشون میترسن. حقم دارن! بنابراین اینکه جمع بشیم بگیم ما ایرانی هستیم و حقمون رو میخوایم به هیچ وجه فایده که نداره ضرر هم داره. اما اگر یه تاپیک بزنیم که آقا من این مشکل برام پیش اومده بعد هر کدوم شما هم بیاین زیرش یه پست بذارین که واسه ما هم همین مشکل پیش اومده (بدون کوچکترین اشاره ای به ایرانی بودن) به مرور تاپیکمون معروف میشه و توی سرچا میاد بالا و اونا آبروشون رو در خطر میبینن. من کلی پست دیدم توی این سایت از طرف کارمندای freelancer که اومدن مشکل رو حل کردن. به هر حال به نظرم این بهترین راهه ولی یکی دو روز صبر کنیم ببینیم راهای دیگه جواب میده یا نه.

2. تعداد تشکر ها ازmjef به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)