-
May 20th, 2013, 16:05
عضو جدید
پاسخ : مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم
سلام،
من 3 بار درخواست دادم و هر 3 بار حذف شد.
ساپورت جوابگو نیست، به من میگه برو روی دکمه ی کنسل کلیک کن و دوباره یه درخواست جدید بده، بهش میگم دوست عزیز من آماتور نیستم، چرت میگه، میگه خودت کنسل کردی. ایران رو تحریم کردن نامردا. با آی پی مشکل ندارن، با کشور مشکل دارن، کشورت رو باید عوض کنی. من با آی پی آمریکا ثبت کردم ، ولی بازم پاک شد. باید یه حساب اس ام اس اینترنتی توی یکی از کشور های دیگه ایجاد کنیم و کشور رو از ایران به اونجا تغییر بدیم، اونایی که آشنا دارن کشور های خارجی تو رو خدا کمک کنن چون واقعاً همه درگیر هستن، من خودم شهریه دانشگاه رو هنوز ندادم. 5 شنبه امتحانام شروع میشه هنوز کارت ورود به جلسه ندارم!
-
تعداد تشکر ها از mst_ab به دلیل پست مفید
-
May 20th, 2013 16:05
# ADS
-
May 20th, 2013, 16:25
من الان یه شماره لهستان وارد کردم و وریفای کردم. صفحه بعد بهم گفت یه مدرک شناسایی بفرست که توش عکس و امضا و اسم و تاریخ تولدت باشه! منم پاسپورت ایرانی براشون فرستادم. :دی
حالا قراره تا دو روز دیگه باهام تماس بگیرن ولی قطعا بهم میگن یه مدرک بده که الان تو لهستانی. منم ندارم همچین مدرکی. :دی
-
تعداد تشکر ها از m.sabouri به دلیل پست مفید
-
May 20th, 2013, 16:31
عضو جدید
جداً به غیر از اس ام اس مدرک هم میخواد؟ بعد از ارائه مدرک باهات تماس تلفنی میگیرن یا ایمیل می زنن؟
ای بابا، چرا اینکارا رو می کنن.... من الان به دنبال یه سرور ارسال و دریافت اس ام اس ارزون از هند بودم، پس بیخیال شم، چون مدرک می خواد...
ویرایش توسط mst_ab : May 20th, 2013 در ساعت 16:51
-
-
May 20th, 2013, 16:52
عضو جدید
مثل اینکه ساپورت فری لنسر اصلاً در جریان کار نیست، تو پنل ساپورت اینطور نشون میده که خودمون کنسل کردیم، ولی در واقع از جای دیگه ای (احتمالاً سطح بالاتر) داره، درخواست های ایرانی ها رو کنسل می کنه.
-
-
May 20th, 2013, 17:16
-
تعداد تشکر ها از majid-f به دلیل پست مفید
-
May 20th, 2013, 17:23
عضو جدید
آقا مجید، فرض که الآن ایمیل تمام افراد رو داریم، میخوایم چی کار کنیم؟ اصلاً چه کار می تونیم بکنیم؟
-
-
May 20th, 2013, 17:35
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mst_ab
آقا مجید، فرض که الآن ایمیل تمام افراد رو داریم، میخوایم چی کار کنیم؟ اصلاً چه کار می تونیم بکنیم؟
۱. بفهمیم این موضوع چقدر عمومیت داره و فقط محدود به تعداد کمی از ماها میشه یا همه رو شامل میشه.
۲. سیصدتا کله برای فکر کردن در مورد اینکه چکار میشه کرد بهتر از سه تا کله ست! هر کس ممکنه پیشنهادی بده که به فکر بقیه نرسیده باشه.
۳. یک اقدام گروهی که مثلا ۱۰۰ نفر پشتش باشن مطمئنا خیلی موثرتر از اقدام تک نفره هست.
۴. مطمئنا تعدادی از بچهها بلاگر قدیمی هستن و میتونن اقدام جمعی رو که در موردش تصمیم خواهیم گرفت رو به رویت تعداد خیلی بیشتری برسونن و اینطوری غریب کش نشیم.
۵. رسمه که Brain Storming رو به دو مرحله تقسیم میکنن. توی مرحله اول از ابراز هر نظری استقبال میکنن و در مورد اینکه اون ایده جقدر ممکنه بدرد بخور یا بی فایده باشه کسی نظری نمی ده تا همه نظرها (حتی نظرهای فانتزی و فضائی! هم) جمع بشن، توی مرحله بعد در مورد راه ها بررسی انتقادی میکنن تا بهترین ها انتخاب بشه. الان اجازه بدیم مرحله اول اتفاق بیافته و بعد در مورد اینکه چی فایده داره و چی نداره با مشارکت افراد بیشتری تصمیم گیری کنیم.
۶. البته شرکت در این کار هم که اجباری نیست. کسی که به نظرش فایده ای نداره میتونه بیخیال مشارکت بشه.
-
-
May 20th, 2013, 17:38
عضو جدید
قانع شدم!
در ضمن توی قوانین جدید فری لنسر هم نگاه کردم، چیزی در مورد کشور و اینا ننوشته...
-
-
May 20th, 2013, 19:11
عضو جدید
این آخرین جوابی هست که فری لنسر به من داد (خیلی طول کشید که جواب بده، نزدیک به 5 ساعت)، معلوم نیست چه مشکلی هست:
کد:
I think I found the issue, I've 12 friends in Iran having same issue.(automatic canceling). Is there any problem or restriction for our country(IRAN)? I have one friend living in India, he said me "I don't have any problem about withdrawal request". If there is any problem about "IRAN" PLEASE say it.
Kind regards,
Mostafa
Hi there,
Thank you for getting back to us.
We suggest that you use other withdrawal methods to withdraw your funds. Kindly refer to the link below for our available withdrawal methods.
-
تعداد تشکر ها ازmst_ab به دلیل پست مفید
-
May 20th, 2013, 19:23
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mst_ab
این آخرین جوابی هست که فری لنسر به من داد (خیلی طول کشید که جواب بده، نزدیک به 5 ساعت)، معلوم نیست چه مشکلی هست:
I think I found the issue, I've 12 friends in Iran having same issue.(automatic canceling). Is there any problem or restriction for our country(IRAN)? I have one friend living in India, he said me "I don't have any problem about withdrawal request". If there is any problem about "IRAN" PLEASE say it.
Kind regards,
Mostafa
Hi there,
Thank you for getting back to us.
We suggest that you use other withdrawal methods to withdraw your funds. Kindly refer to the link below for our available withdrawal methods.
یعنی مشکل پی پل هست؟ با مانی بوکرز (اسکریل) برداشت بشه مشکل حل میشه؟
-