-
May 15th, 2013, 01:16
عضو دائم
پاسخ : درگاه ملت - حتما بخوانید و اطلاع رسانی کنید
ما هم امیدواریم منتفی بشه و نکنن همچین کاری رو... اگر هم تصمیم دارند زیر ساخت های لازم فراهم بشه بعد اقدام کنند
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت :
www.nginxweb.ir | تلفن شرکت:
02191300834
-
-
May 15th, 2013 01:16
# ADS
-
May 15th, 2013, 01:53
عضو انجمن
یعنی ها
این مملکت
هروز بدتر از دیروز
-
تعداد تشکر ها از fanous_m به دلیل پست مفید
-
May 19th, 2013, 18:33

نوشته اصلی توسط
hossein7441
دو روز پیش حدود 150-100 تراکنش یهویی واریز شد! که تاریخ واریز همشون یکی و هممون لحظه بود!
اول فکر کردم اشتباهی ورایز شده اما بعد به مبالغ که نگاه کردم دیدم همشون مبلغ خودمونه اما واریزی های امروز نیست!! ورایزی طی چندماه گذشته بود که قبلا انگاری مشکلی در واریز بود که الان واریز کردند!!!
متاسفانه اون موقع که من از این درگاه استفاده میکردم خیلی مشکل داشت و خیلیا اعتراض میکردن که پول از حسابم کسر شد ولی پرداخت ناموفق زده ساتتون!! ما هم به بنده خداها میگفتیم مشکل از طرف درگاه بانکیه و پول تا 48-72 ساعت برگشت میخوره!
الان نیمدونم این پولایی که اومدن همون پولایی بودن که از حساب کسر کرده ولی پرداخت ناموفق زده ولی به نه به حساب خریدار برگشت زده و نه به حساب ما ،؟ یا از حساب طرف کسر کرده و و پرداخت موفق زده اما پولی به حساب ما واریز نشده؟!
دیروزم هرچی زنگ زدم برنداشتن امروزم وقت نکردم تماس بگیرم بباهاشون. میخوام ببینم قضیه این واریزی ها چیه و کدوم مورد هست. چون اگه مورد اوله و از حساب خریدار کسر شده باید ازشون بخوام لیست کارت های بانکی که خرید کرده اند روب دن تا ما برگشت بزنیم.
والا منم سر این قضیه خیلی ور رفتم به پرداخت شماره کارت نمیده به کسی مجبور شدمی پولی که برام اومده بود چون مطمئن نبودم برای منه یا نه وقف کنم
بهترین راه هم اینه زمانی که نمی دونی پول برای خودتونه بهتره وقف بشه
2 صورت داره
اگه برای شماست که هیچی یه کار خیری انجام دادی و جوابش هم می گیری
ولی اگه برای شما نیست بازم می دونی مدیون کسی نشدی و از گردن باز کردی این تایپک رو بخونی متوجه میشی
بانک ملت همه تراکنش های ناموفق پارسال رو ستل کرده
-
-
May 19th, 2013, 18:34
زمان تسویه حساب
برای مشاهده تصویر در اندازه واقعی روی این لینک کلیک کنید .
-
تعداد تشکر ها از rodfile.ir به دلیل پست مفید
-
May 19th, 2013, 21:10

نوشته اصلی توسط
nginxweb
با سلام خدمت همه همکاران و کاربران عزیز
از شب گذشته سیستم جدید به پرداخت برای تسویه حساب ها روی درگاهها اعمال شده است و واریز وجه به حساب دیگه بصورت آنی نمی باشد و تا حدود 2-4 ساعت تاخییر واریزی ها انجام می شود
واقعا حیف بود بیشترین مزیت ملت همین تسویه آنی بود که اونم از دست رفت..
وظیفه دونستم اطلاع رسانی کنم طبق تماسی که با به پرداخت داشتیم که همکاران نیز در جریان باشند
اما مشکل اصلی اینجاست...
من به عنوان کسی که خدماتی ارائه میدم وقتی سرویس رو میفروشم و مشتری با درگاه واریز میکه و با این اوضاع همون موقع پول به حساب ما هم نمی یاد .... از طرفی بانک ملت هیچ پنلی هم ارائه نمیده که بشه چک کرد که مثلا فلان مبلغ بطور صحیح واریز شده و با این تاخیر چندین ساعتع واقعا کار سخت میشه... ممکن هستش سرویسی رو بفروشید و مشتری هم بخره پول هم واریز کنه شما هم که همون موقع حساب رو نمیتونید ببینید چون پولی نیومده و بعد چند ساعت که واریز بشه هم یا واریز نشه یا مشکل ستل و...
واقعا با این روند مشکل ساز خواهد شد
سلام دوست عزیز درگاهای ملت الان آنلاین هست
برای شما که کارتون هاستینگ هست بانک پسارگاد و پارسیان بهترین است
پنل هم ارایه میشه من خودم دارم شما درگاه که گرفتیت با یکی از اپراتور های شرکت پرداخت الکترونیک صحبت کن براتون ایمیل میکه یوز و پسوردش رو نحوه ورود به شرح زیر میباشد
Parsian e-Commerce :: تجارت الکترونيک پارسيان
s.JPG
-
-
May 24th, 2013, 16:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mohammad s2
سلام دوست عزیز درگاهای ملت الان آنلاین هست
برای شما که کارتون هاستینگ هست بانک پسارگاد و پارسیان بهترین است
پنل هم ارایه میشه من خودم دارم شما درگاه که گرفتیت با یکی از اپراتور های شرکت پرداخت الکترونیک صحبت کن براتون ایمیل میکه یوز و پسوردش رو نحوه ورود به شرح زیر میباشد
Parsian e-Commerce :: تجارت الکترونيک پارسيان

من درگاه پارسیان دارم اما این پنل رو بهم ندادند. از کجا باید پیگیر باشم؟؟
-
-
May 24th, 2013, 17:42

نوشته اصلی توسط
MUV
من درگاه پارسیان دارم اما این پنل رو بهم ندادند. از کجا باید پیگیر باشم؟؟
سلام باید به پشتیبانی که درگاه رو واستون کاراش رو کرده ایمیل بزنید تا نام کاربری . پسورد رو واستون بفرسته
موفق باشید
-
-
October 17th, 2013, 15:41
با سلام
من نمیدونم سیستم سایت شما چی هست اما میتوانید برای سیستمتان طبق مستندات فنی بانک ملت یک صفحه بنویسید که در آن تمامی پرداخت های ستل نشده شما + مشخصاتشان بیاید که بعد بتوانید همه را ستل کنید
با احترام
-
-
October 17th, 2013, 16:08
عضو انجمن
با سلام به دوستان
ممكن است سيستم شاپرك را معرفي كنيد براي من ؟
چه مزيت هايي داره ؟
ايا تابحال برروي درگاه هاي بانك ها اعمال شده ؟
تشكر
-
-
October 17th, 2013, 16:15

نوشته اصلی توسط
besthosti.com
با سلام به دوستان
ممكن است سيستم شاپرك را معرفي كنيد براي من ؟
چه مزيت هايي داره ؟
ايا تابحال برروي درگاه هاي بانك ها اعمال شده ؟
تشكر
با سلام
مزیت ؟!!!!
مزیت خاصی ندارد فقط محدود کننده سیستم های قدیمی است
درگاه بانک های پارسیان ، ملت و ..... هم اکنون تحت سیستم شاپرک هستند
شاپرک سیستم کنترل پرداخت ها است و مبالغ پرداختی را شاپرک کنترل میکند برای جلوگیری از تخلفات و کلاهبرداری
این اختیار را هم دارد که در صورتی که به پرداختی شک کند ( معمولا برای پرداخت های سنگین ) تا چند روز پرداخت را نزد خود نگاه دارد یا برای اثبات مجاز نبودن پرداخت تحقیق کند
البته اگر قبلا درگاه بانکی روزانه تسویه میکرد تحت شاپرک 7 بار در روز باید تسویه کند
با احترام
-
تعداد تشکر ها از zouscript به دلیل پست مفید