نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 44

موضوع: درگاه ملت - حتما بخوانید و اطلاع رسانی کنید

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن hossein7441 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    48
    تشکر تشکر شده 
    275
    تشکر شده در
    169 پست

پیش فرض پاسخ : درگاه ملت - حتما بخوانید و اطلاع رسانی کنید

دو روز پیش حدود 150-100 تراکنش یهویی واریز شد! که تاریخ واریز همشون یکی و هممون لحظه بود!
    اول فکر کردم اشتباهی ورایز شده اما بعد به مبالغ که نگاه کردم دیدم همشون مبلغ خودمونه اما واریزی های امروز نیست!! ورایزی طی چندماه گذشته بود که قبلا انگاری مشکلی در واریز بود که الان واریز کردند!!!
    متاسفانه اون موقع که من از این درگاه استفاده میکردم خیلی مشکل داشت و خیلیا اعتراض میکردن که پول از حسابم کسر شد ولی پرداخت ناموفق زده ساتتون!! ما هم به بنده خداها میگفتیم مشکل از طرف درگاه بانکیه و پول تا 48-72 ساعت برگشت میخوره!
    الان نیمدونم این پولایی که اومدن همون پولایی بودن که از حساب کسر کرده ولی پرداخت ناموفق زده ولی به نه به حساب خریدار برگشت زده و نه به حساب ما ،؟ یا از حساب طرف کسر کرده و و پرداخت موفق زده اما پولی به حساب ما واریز نشده؟!
    دیروزم هرچی زنگ زدم برنداشتن امروزم وقت نکردم تماس بگیرم بباهاشون. میخوام ببینم قضیه این واریزی ها چیه و کدوم مورد هست. چون اگه مورد اوله و از حساب خریدار کسر شده باید ازشون بخوام لیست کارت های بانکی که خرید کرده اند روب دن تا ما برگشت بزنیم.
    با تقلا شخصیت خود را میسازید !
    و
    با تمنا شخصیت خود را خراب میکنید !

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    76
    تشکر تشکر شده 
    203
    تشکر شده در
    127 پست

پیش فرض پاسخ : درگاه ملت - حتما بخوانید و اطلاع رسانی کنید

نقل قول نوشته اصلی توسط hossein7441 نمایش پست ها
    دو روز پیش حدود 150-100 تراکنش یهویی واریز شد! که تاریخ واریز همشون یکی و هممون لحظه بود!
    اول فکر کردم اشتباهی ورایز شده اما بعد به مبالغ که نگاه کردم دیدم همشون مبلغ خودمونه اما واریزی های امروز نیست!! ورایزی طی چندماه گذشته بود که قبلا انگاری مشکلی در واریز بود که الان واریز کردند!!!
    متاسفانه اون موقع که من از این درگاه استفاده میکردم خیلی مشکل داشت و خیلیا اعتراض میکردن که پول از حسابم کسر شد ولی پرداخت ناموفق زده ساتتون!! ما هم به بنده خداها میگفتیم مشکل از طرف درگاه بانکیه و پول تا 48-72 ساعت برگشت میخوره!
    الان نیمدونم این پولایی که اومدن همون پولایی بودن که از حساب کسر کرده ولی پرداخت ناموفق زده ولی به نه به حساب خریدار برگشت زده و نه به حساب ما ،؟ یا از حساب طرف کسر کرده و و پرداخت موفق زده اما پولی به حساب ما واریز نشده؟!
    دیروزم هرچی زنگ زدم برنداشتن امروزم وقت نکردم تماس بگیرم بباهاشون. میخوام ببینم قضیه این واریزی ها چیه و کدوم مورد هست. چون اگه مورد اوله و از حساب خریدار کسر شده باید ازشون بخوام لیست کارت های بانکی که خرید کرده اند روب دن تا ما برگشت بزنیم.
    والا منم سر این قضیه خیلی ور رفتم به پرداخت شماره کارت نمیده به کسی مجبور شدمی پولی که برام اومده بود چون مطمئن نبودم برای منه یا نه وقف کنم

بهترین راه هم اینه زمانی که نمی دونی پول برای خودتونه بهتره وقف بشه

2 صورت داره

اگه برای شماست که هیچی یه کار خیری انجام دادی و جوابش هم می گیری

ولی اگه برای شما نیست بازم می دونی مدیون کسی نشدی و از گردن باز کردی این تایپک رو بخونی متوجه میشی

بانک ملت همه تراکنش های ناموفق پارسال رو ستل کرده

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)