سلام
آقا بیشتر سرور های دیتاشیک زده شده out of stock
دوستان با تجربه که از این دیتاسنتر خرید میکنن نمیدونن کی شارژ میکنن سرور هاشونو؟
چقدر طول میکشه؟
سلام
آقا بیشتر سرور های دیتاشیک زده شده out of stock
دوستان با تجربه که از این دیتاسنتر خرید میکنن نمیدونن کی شارژ میکنن سرور هاشونو؟
چقدر طول میکشه؟
ویرایش توسط MR Armin Pelaket : May 17th, 2013 در ساعت 12:22
کدوم رو میخوای بگو بزارمت توی نوبت؟بعضی ها رو هم دارن ولی نمی رسن سایتشون رو بروز کنن
![]()
زیاد دیتاسنتر خوبی نیست
ارائه هاست با هارد فول SSD و وب سرور لایت اسپید و کانفیگ فوق سرعتی و امنیتی
گروه فناوری اطلاعات و ارتباطات 98 میزبان
تلفن : 05135010908 - پشتیبانی تلگرام : mizban98_support
بنده ازشون پرسیدم درباره موجودی گفتند که سایت را به محض اینکه موجودی خالی بشه آپدیت خواهیم کرد
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
عزیز منم دقیقا ایمیل زدم
همینو گفتن
گیر دادم تاریخی چیزی بگید که نگفتن
به دلیل اینکه تمامی کاربران از این دیتاسنترمون رو داریم به دیتاسنتر های دیگه منتقل میکنم تا هفته دیگه حدود 4-5 سرور با ایپی های اضافه کنسلی خواهیم داشت درصورت تمایل سرور مورد نظر خودتون رو ارسال کنید ببینیم موجودی داریم یا نه
البته مسئولیتش به خودتون هست و با دیتاسنتر هماهنگ میشه که به پنل همکارای دیگه منتقل کنید
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
وضعیت سرور های مختلف متفاوت هست
ابیوز در اون حد نداشتیم چون به همه کاربر ها بعد از تحویل سرور تمامی شرایط ابیوز رو توضیح دادیم.برای 3 سرور کلا ابیوزی نیومده 2 سرور دیگه هم در یک ماه هر کدوم یک ابیوز داشتند
If you agree to suspend the offender immediately, we'd be happy to reinstate the server. Please confirm.
در مورد دیتاسنتر WholeSaleInternet یا همان دیتاشک ،
بنده از Nov 2012 یک سرور از این دیتاسنتر دارم ، ( Dual 5420 ) که به قیمت 59 دلار هست ارائه می کنند.
سرور آپتایمی حدود 99.5٪ درصد داشته ؛ از طرف بنده هم هیچ reboot ای معمولا" انجام نمیشه .
از لحاظ پورت مشکل خاصی ندارم و همینطور ابیوز چون سرور به عنوان وب هاستینگ استفاده میشه.
قبلا" سرور EX4 هتزنر داشتم در مقابل این سرور هزینه 2 برابری کردم براش... اما کیفیت 1/2 این سرور بود.
بغیر از اینکه هتزنر پردازنده i7-2600 داشت و این سرور dual l5420 که performance بهتری از نظر من داشته.
در کل سرورهای این دیتاسنتر برای مجازی سازی پیشنهاد نمیشه.
دیتا شک کلو هست در WholeSaleInternetدر مورد دیتاسنتر WholeSaleInternet یا همان دیتاشک ،
WholeSaleInternet جداست از این مجموعه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)