-
رفع ارور 404
با درود خدمت همکاران و اساتید امر
دوستان میخوایم ارور 404 رو رفع کنم و متنی که مینویسم رو نمایش بده و زیرش هم یک لینک به صفحه اول قرار داده بشه
کسی میتونه کمکم کنه با آیدی یاهو تماس بگیره
در ضمن این کاره ساده ای هست زیاد نمیتونم هزینه کنم و البته میخوام خودم هم این مورد رو یاد بگیرم
-
-
May 16th, 2013 23:52
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : رفع ارور 404

نوشته اصلی توسط
bamahost
با درود خدمت همکاران و اساتید امر
دوستان میخوایم ارور 404 رو رفع کنم و متنی که مینویسم رو نمایش بده و زیرش هم یک لینک به صفحه اول قرار داده بشه
کسی میتونه کمکم کنه با آیدی یاهو تماس بگیره
در ضمن این کاره ساده ای هست زیاد نمیتونم هزینه کنم و البته میخوام خودم هم این مورد رو یاد بگیرم
منظور شما صفحه 404 سی پنل می باشد ؟
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-
-
بله صفحه ای که در صورت اشتباه زدن قسمتی از آدرس شاخه های سایت پدیدار میشه
مانند www.bamahost.net/server
-
-
یعنی میخوای جاش صفحه ای دیگه قرار بدی که این صفحه سفید نیاد و زشت نباشه اینجوری؟
اگر اره که اینارو بخون و ببین کارت رو راه میاندازه اگر مورد دیگه ای هست بگو من بد متوجه شدم
Custom error pages � HostGator.com Support Portal
http://www.google.com/url?sa=t&rct=j...46471029,d.bGE
-
تعداد تشکر ها از XHTML به دلیل پست مفید
-
با سلام
شما باید یک فایل طراحی کنی که html باشه و سپس اون فایل رو کدی قرار بدی تا به صفحه مورد نظر مثلا صفحه اصلی هدایت کنه...
کار ساده ایه
اما باید کد نویسی html انجام بدی
نمونه را پیوست می کنم.
ویرایش کن و استفاده کن.
توجه کن که برای هر خطا باید یک فایل بسازی
خطاهای عمومی
400
401
403
404
500
یعنی باید فایلهای با نام
400.shtml
401.shtml
...
...
بسازی و در روت سایتت آپلود کنی.
اگر سوالی داشتی از پشتیبانی سارینو استفاده کن
لینک دانلود فایل نمونه
www.sarinoo.com/downloads/404.zip
-
تعداد تشکر ها از sarinoo به دلیل پست مفید
-
ببینید دوستان من صفحه ای میخوام که وقتی آدرس اشتباه داده بشه مثل مثال بالا نوشته بیاد که این صفحه وجود ندارد لطفا برای ادامه روی لینک زیر کلیک کنید یا اینکه به صورت خودکار بعد از چند ثانیه منتقل بشه به صفحه اول
این کا رو برای از بین بردن خطا های 404 میخوام چون در سئوی سایت تاثیر داره اگر ربات به صفحات ارور 404 مواجه بشه برای رتبه دهی سایت خوب نیست
اگر کسی میتونه آموزش بده ممنون میشم
-
-
عضو دائم
404 Viasky.ir خطا در آدرس
منظور شما یه چیزی مثل این آدرس هست؟
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-

نوشته اصلی توسط
viasky
بله دقیقا همین
-