سلام دوستان،
خبرهای جدیدی دارم که برای استفاده دیگر دوستان در روز مبادا شرح میدهم.
ابتدا تصاویر پیوست
منتظر جواب پشتیبانی تایر ۲ بودم که یک ایمیل اومد که حساب شما لیمیت شده! -- limit_mail.png
لینک ارسالی در ایمیل را باز کردم. ۳ تا اسکن مدارک لازم بود. -- before_submit.png
مادامیکه اکانت لیمیت است امکان تغییر کشور و تلفن وجود ندارد. -- edit_restrictions.png
بعد از ارسال مدارک وضعیت آنها Under Review خواهد بود تا زمانی که بررسی شوند -- after_submit.png
نکات قابل توجه
۱. در ایمیل اعلام لیمیت شدن اکانت توضیح میدهند که برای رعایت قوانین ضدپولشوئی و مقابله با تامین مالی تروریسم این مدارک را درخواست کردهاند.
۲. اکانت را معلق نکردهاند فقط قابلیت برداشت و انتقال را غیر فعال کردهاند. یعنی سعی کردهاند مشکل را به حداقل برسانند و برای پروژه های در دست اقدام و پروژههائی که علاقمند به گرفتن هستید مشکلی پیش نمیآید. این حساسیت نشان دادن نسبت به مشکلاتی که این وضعیت میتواند پیش بیاورد مغتنم است.
۳. لحن نامه امیدوار کننده است و مشخص است که از روی اجبار ناچار هستند این بررسی را انجام دهند و خودشان هم مطمئن هستند نتیجه مثبت خواهد بود و مشکل برطرف خواهد شد.
۴. نکته حاشیهای اینکه وادار کردن افراد به تهیه عکس مدرک سوم تحقیر آمیز است اما چارهای نیست.
۵. فریلنسر خود را متعهد کرده که بررسی را ظرف مدت ۴۸ ساعت انجام دهد که باز هم نشان از تلاش برای پاسخگو بودن و شفافیت است.
۶. مدارکی که من توانستم ارسال کنم همه به فارسی است. حالا باید ببینیم توان بررسی آنها را خواهند داشت یا ترجمه رسمی آنها را درخواست خواهند کرد.
۷. احتمالا علت اصلی پیش اومدن این مشکل یکی اعلام صادقانه کشور و یکی هم تغییر مکرر ایمیل پیپل در برداشت ها است. اینکه فریلنسر این اجازه را میدهد هر بار برای برداشت ایمیل را عوض کنیم قابلیت خوبی است اما استفاده مکرر از این امکان هم می تواند منجر به بروز مشکلات این چنینی بشود.