ولی من جدی گفتم ! الان حدود 16 ماهه با این شرکت کار کردم شاید سر جمع یک روز Down بودم ان هم بدلیل مسائل شبکه و پهنای باند نامحدودی که عرض کردم آپگرید کردند مشکل حل شد .
مشکل از شما بود یا از دیتا سنتر؟
برای من فرق نمی کنه می خواهد بخره یا نه من که مشتری شرکت هستم گفتم ...
موضوع خریدن با نخریدن نیست داریم در مورد این دیتا سنتر بحث میکنیم
خيلي جالبه توي 55 روز ريسلر من حدوده 6ساعت down بود كه تو اين 6 ساعت هميشه سايت خودشونم من چك كردم بالا نمي اومد حالا اين ميشه آپتايم 99.9 ؟( البته من از ايشون سرويس نميگرفتم منظورم ديتا سنتر هست)
بعد تا اونجايي كه من مي‌دونم تو تاريخ 2009-03-07 ديتا گيگا دچار مشكل شد 4ساعت down بود شما سرور رو يعد از اين تاريخ گرفتين كه آپتون 100% هست؟
والا من که کار نمیکنم با این دیتا نستر ولی به نظر من به کار هاستینگ نمیخوره
دوست عزیز اون وقتی که چند ساعت دان تایم بود از ساعت 12 شب تا 10 صبح به این دلیل بود که شبکه دیتاسنتر قطع شده بود . و در چند سالی که من باهاشون کار میکنم تنها این یکبار مشکل از طرف دیتا سنتر بوده . که این قطع شبکه برای هر دیتا سنتری ممکن است پیش بیاد .
میشه بگید شما چه مدت با این دیتا سنتر کار میکنید؟ و توی این مدت چند بار قطع شده؟
دیتاسنتر به هیچ عنوان Down نمی شود مگر مشکل از شبکه باشه
خسته نباشید خوب دیتا سنتر دلیل دیگه ایی نداره برای دان شدن
نکته بعدی هم گفتم دیتاسنتر این مشکل را حل کرده و نامه کتبی را برای شما در اینجا زدم !
دیتا سنتر آپتیام 100 درصد رو تضمین میکنه؟
از همه مهمتر بنده نظر و حقیقت را گفتم
ما هم به نظر شما احترام میزاریم
موفق و پیروز باشد ، در ضمن قطعی شبکه Down به حساب نمی اید چون شبکه کامل قطع نیست بلکه kbps ان در ثانیه خیلی کم هست و قدرت پردازش ندارد و ممکن است سیستم ان ها شناسایی نکند .
من متوجه نشدم یه توضیحی بدید
ایمیل هارم واقعا باید راست گفت که زود و سریع پاسخ میدن!
چند ساعته؟
به نظرم ارزون ترین قیمت سرور اختصاصی هایی که دیدیم همین گیگا بوده!
پیشنهاد میکنم به vd یه سر بزنید