سلام
من تا حدود 15 روز دیگه به یک سرور مجازی با مشخصات زیر نیاز دارم، چون سروری که می خوام یکم غیر معمول هست زودتر تاپیک زدم تا شاید به نتیجه برسم
دیتاسنتر: OVH فرانسه
سی پی یو : 2 هسته اشتراکی
رم : 2 الی 3 گیگ
پورت 1 گیگابیت (سرور های EG و بالاتر)
هارد : SSD 100GB + SSD 120GB (در مجموع 220 گیگابایت SSD)
بودجه : نامحدود (در حدی که معقول باشه)
به فرض اینکه سرور hybrid باشه و vmware روی SSD نصب شده باشه 20 گیگ رو برای vmware کنار بذاریم بقیه فضای SSD رو می خوام !
درسته که با توجه به پلن های ovh یافتن همچین آفری سخته ولی دوستانی که قصد خرید سرور های EG و یا MG رو دارند می تونند با پرداخت 10 یورو بیشتر سرور hybrid تهیه کنند (البته منظورم این نیست که می خوام 10 یورو بابت vps پرداخت کنم :دی ) اگر آفر مناسب باشه حداقل 6 ماه با هم همکاری خواهیم داشت
به دوستانی هم که می خوان پیشنهاد بدند خودم از این دیتاسنتر سرور اختصاصی تهیه کنم باید عرض کنم که خودم هم بهش فکر کردم ، ولی خوب منابع سرور خیلی بالاست و من فقط به 2-3 گیگ رم احتیاج دارم ، اگر آفر مورد نظرم رو پیدا نکنم سرور اختصاصی تهیه می کنم
اگر آفری با مشخصات مشابه از leaseweb هم دارید به شدت استقبال میشه
---------------------------------------------------
دیتاسنتر هایی به جز OVH
اولویت با سرور مجازی از OVH هست ولی از دیتاسنتر های دیگه هم می تونید سرور مجاری یا اختصاصی آفر بدید در صورتی که شرایط زیر رو هم داشته باشه:
حداقل شرایط سخت افزاری که بالا گفته شد رو داشته باشه ، بدون SSD به هیچ وجه آفر ندید
فقط از اروپا باشه، از امریکا و کانادا آفر ندید
کیفیت و سرعت پورت بالا باشه (یک گیگابیت یا بالاتر)
پهنای باند بالا ( حداقل 15 ترابایت ، برای سرور اختصاصی ترجیحا 30 ترابایت)
حداکثر بودجه برای سرور اختصاصی: 150 دلار (معنیش این نیست که برای سرور مجازی هم 150 دلار میدم :دی )
از Redstation و Hetzner آفر ندید
هارد SAS و RAID10 و .... هم لطفا آفر ندید ، فقط به SSD نیاز دارم
با تشکر