نوشته اصلی توسط shahintak ببخشید شما از کجا به این نتیجه رسیدین؟ ملاک شما چی بوده؟ در مورد خودم مثال میزنم فقط این سایت لود پایین داره؟ ناحیه کاربری - Web host 84 و یا همچنین webhost84.org |میزبانی وب ، هاست ، دومین ، سرور سایت های هم که ما میزبانی میکنیم همه سرعت لود بالایی دارن چون از هارد SSD استفاده میکنیم سلام آقای آذری عزیز ببخشید بد متوحه منظور من شدید منظور من سرعت بالا و لود بالا نیاز دارم مثل سرویس ایران و پینگ بالا
نوشته اصلی توسط Farzinn سلام آقای آذری عزیز ببخشید بد متوحه منظور من شدید منظور من سرعت بالا و لود بالا نیاز دارم مثل سرویس ایران و پینگ بالا در سایت تیکت بدین از دو سرور متفاوت ایران و آلمان هاست به صورت تست برای شما ارسال بشه اگر از سرعت و لود راضی بودین هزینه واریز کنید
Farzinn
نوشته اصلی توسط shahintak در سایت تیکت بدین از دو سرور متفاوت ایران و آلمان هاست به صورت تست برای شما ارسال بشه اگر از سرعت و لود راضی بودین هزینه واریز کنید ممنون آقا آذری عزیز شما انتقال رو هم انجام میدین ؟ به چه صورت هست؟ دایرکت ادمین هستم
نوشته اصلی توسط Farzinn ممنون آقا آذری عزیز شما انتقال رو هم انجام میدین ؟ به چه صورت هست؟ دایرکت ادمین هستم بله رایگان انجام میشه مشکلی نیست
نوشته اصلی توسط shahintak بله رایگان انجام میشه مشکلی نیست براتون تیکت کرده ام دووست عزیز
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن