در مورد اینکه پیش تاز یا پس تاز صنعتی بودن اهمیت چندانی ندارد ...همانطور که در بازارهای مشابه دیدیم که Nokia که پیشتاز بود در چه وضعیتی به سر میبره.
در ابتدا یک سرور E3 بود که هاردهای RE SAS شرکت western digital داشتند...هادرهای خوبی است...با اینکه از raid سهت افزاری استفاده شده بود و کارت رید دارای bbu بود...اما بازدهی و latency هارد در حد یک چهارم هاردهای بدون raid و سری RE4 همین شرکت بود... که بسیار جای تعجب داشت...که در نهایت زیر 3 ماه latency به یکباره بالا رفت و مشخص بود که هارد نردیک کرش کردن هست ...بدون اینکه لود خاصی داشته باشه ...برای این سرور مجبور شدیم شبانه سرورهای کاربران رو به منچستر منتقل کنیم تا دیتای کاربران از بین نره ...که نزدیک 85% یوزرهای ما روی اون سرور ریزش داشتند و تمدید نکردند...این مورد انقدر سریع اتفاق افتاد که حتی با آلما هاست هم در میان نزاشتیم و بعد به دلیل مشغله های کاری زیاد فراموش شد.
اون زمان سوال پرسیده شد اما هیچ کس اطلاع خاصی نداشت و بر DELL بودن سرورها استناد میشد که بعدا دیدیم چه DELL است این سرورها!
شما موضوع صحبت بنده رو متوجه نشدید! بنده اطلاع دارم که سرورهای DELL قابلیت اضافه شدن هاردهای SAS رو دارند اما اصرار بی دلیل redstation برای استفاده از هاردهای SAS با سرعت 7200 هیچ وقت برای ما قابل درک نبود...اونم هاردهای بسیار ضعیف سری SAS شرکت hitachi!
تجربه کار با ساپورترهای شبکه رو هم داشتیم...البته بیشتر به بحث مجازی سازی vmware بود که مجازی ساری که خودشون نصب کرده بودند. در طی بازه های زمانی random بین 10 تا 20 روزه به یکباره پینگ کل مجازی ساز میرفت. این مشکل4 بار پیش امد که 2 بار به دیتاسنتر ارجاع دادیم و بعد از 6 ساعت دان تایم. نتونستن مشکل رو حل کنند و سرور رو ریبوت دادند. کاری که اگر اول خودمون میدادیم کمتر از 15 دقیقه دان تایم داشتیم.
در آخر هم بنده خودم با هماهنگی و زحمت زیادی که به آقای تاج الدینی دادیم ساعت 3 تا 6 صبح مجدد مجازی ساز رو نصب کردم تا مشکل حل شد. که واقعا همکاری جناب تاج الدینی و آرایش ستودنی بود برای حل مشکلات.
بنده جایی عرض نکردم که فقط SAS 7.2 ... بالاتر توضیح دادم که تکرار نمیکنم.
بله زمانی تکرار می شود که count لیست شدن در rbl اضافه شود. اما نه زمانی که متن abuse ها و count لیست شدن در rbl دقیقا یکی باشد
بنده هم بسیار بسیار امیدوارم و خوشحال میشم که این مسائل و مشکلات حل بشه ... نه به خاظر اینکه radstaion بهبود پیدا کنه .. به دلیل اینکه آلماهاست که اینفدر خوب کار میکنه و زحمت میکشه با چنین مسائلی زیر سوال نره خدایی نکرده و مدام با کاربر سر مسائلی که مربوط به دیتاسنتر و سرویس دهی اون ها هست درگیر نشه