در رابطه با مسایلی که در مورد RedStation مطرح کرده اید بصورت خلاصه نکاتی را عرض می کنم:
1. در رابطه با هارد های برند HITACHI در ابندا باید عرض کنم که این برند جزء پیشتازان صنعت Hard Disk بوده و به عنوان یک تولید کننده برند خوبیست. ولی از نظر مدلی که برای شما استفاده شده، همانطور که قبلا در یکی از پست ها عرض کرده بودم شما به عنوان کسی که آشنایی دارید و نیاز دارید با جزئیات فطعات آشنایی داشته باشید فقط کافی بود از ما سوال نمایید تا جزئیات فنی هر یک از قطعات در اختیار شما قرار داده شود. در واقع دیتاسنتر بسته به تجربه خود از سخت افزاری های خاصی برای عموم استفاده می کند و این عوام برایشان فرقی نمی کند که مشخصات این قطعات دقیقا چیست، چون در هر صورت کار ایشان را راه می اندازد. ولی قطعات با مشخصات بالاتر نیز برای خواص وجود دارد و امکان سفارشی سازی تا حدی برای مشتری هست. در حال حاضر نیز هارد های SAS 15K rpm ارایه می شوند و دیگر جزدئیات آن ها نیز قابل پرسش می باشد.
2. در مورد شبکه های بر پایه Cisco می بایست عرض کنم که تجهیزات شرکت سیسکو به دلیل مرغوبیت بسیار بالا و ویژگی های منحصر بفرد خود ستودنی هستند و سازمان ها و شرکت هایی که از این قطعات به نسبت گران و پر هزینه استفاده می کنند به کیفیت سیستم خود بها داده اند. برای استفاده از این تجهیزات نیز نیروی های متخصص در سطوح مختف آموزش داده می شوند و مدارک شرکت Cisco برترین مدارک حوزه شبکه در سرتاسر دنیاست. دلیل این که بنده این مسئله رو بیان کردم هم ویژگی های قدرتمند این تجهیزات است که شبکه را با کیفیت و مصون از حوادث نگه می دارد.
3. در مورد اینکه سرور های Dell تنها هارد های SAS 7.2K rpm را support می کنند، این گفته نادرست است!نمونه اش همان سرور 720XD که فرمودید... شما همین سرور را در وبسایت Dell کانفیگ کنید ببینید چه دیسک هایی را ارایه داده است. همانطور که مشاهده می کنید امکان استفاده از دیسک های SAS 15K rpm 6Gb/s و انواع دیگر نیز وجود دارد، البته بدیهی است که وقتی شما SAS بیش از 600GB بخواهید، دیگر دیسک های 10K یا 15K ی 6Gb/s ای برای شما وجود ندارد و تنها می توانید به دیسک های 7.2K 3Gb/s متکی باشید. البته تا جایی که بنده مطلع هستم، بیشتر سرور ها 710 بوده و تعدادی نیز 720 عادی (و نه XD وجود دارد)... حال دیگر مورد شما جزء اقلیت بوده یا ... را دیگر نمی دانم. در مورد همه سرور های استفاده شده مشکلی از بابت محدودیت استفاده از انواع دیسک دیده نمی شود.
4. در مورد Abuse ها دیتاسنتر به شدت سختگیر است... Abuse ها نیز ممکن است در یک مورد چند بار تکرار شوند. البته بنده در جریان ریز ماجرای شما نیستم... پس از پاسخ دهی به آن اجتناب می کنم...
5. در مورد پهنای باند و دیگر موارد ضد و نقیض های زیادی وجود دارد و به دلایل فنی دقیقا مهم است شما در کدام شعبه و در چه زمانی میزبانی شده اید. این موارد شاید از نظر مدیران دیتاسنتر آنقدر ها مهم و اساسی ننماید ولی از نظر شخص بنده مهم بوده و آن را یک ضعف در سیستم کاری می دانم. بنده و دیگر دوستان در طرح بهبود سیستم این موارد را نیز در نظر داریم و در حال مذاکره برای حل مشکلات هستیم.
6. در مورد همکاری با دیتاسنتر نیز یکسری مسائل محرمانه وجود دارد... ولی ممکن است در آینده اوضاع تغییر کند...
موفق باشید