خطاب به HyperServer:
دوست عزیز بنده مدیر شرکت REXTECH هستم و همکاری ام با آلماهاست فعلا جنبه مشاوره ای و اجرای پروژه دارد. ضمنا در کل برای بنده هیچ گونه تفاوتی نمی کند که شما از آلما بخرید یا مستقیم رداستیشن و یا ... . 1 ریال اش هم توی جیب من نمی رود. این را می توانید از خود آقای آرایش یا تاجدینی بپرسید. اگر هم می بینید در این گونه مباحث شرکت می کنم صرفا نظر خودم را بیان می کنم و حال شما می خواهید قبول کنید یا رد ... این دانسته و تجربه و بصورت خلاصه نظر من است... . همانطور که چند نفر جهت تخریب حرف هایی زدند که به نظرم درست نبود، من هم نظر خودم را بیان کردم و برای اثبات شان هم مدارک کافی دارم.
همانطور هم که در آن پست عرض کردم نظرم رو به عنوان یک یوزر از دیتاسنتر XLHost بیان نمودم و اصلا هم قصدم تخریب یا ... نیست. واقعیتی بود که تجربه کردم. تازه به واسطه آقای تقیان، ما آنقدر با دیتاسنتر نزدیک بودیم که تخفیف های خیلی خوب می گرفتیم و در بسیاری از مواقع برای انجام امور مستقیما به خود آقای خرازی تلفن می زدیم. ولی در نهایت و همین حدود چند ماه پیش آنقدر ما را اذیت کردند که مجبور به کوچ دادن بیش از 70 سرور شدیم، آن هم بعد از سه چهار سال کار با این دیتاسنتر!! ضمنا نظراتی که دادم مربوط به این دوره اخیر نبود... کلا از نظر فنی خیلی در سطح بالا نیستند و واقیت امر این است که هم سرور ها از لحاظ سخت افزاری Cheap محسوب می شوند و هم شبکه دیتاسنتر یک شبکه عادی رو به ضعیف است. کافیه یک DDoS صورت بگیرد تا همه سرور ها دچار مشکل شوند! تازه الآن شبکه را ارتقا داده اند چند وقتی است ولی مشکلات آن هنوز برطرف نشده کاملا... .
ما قرار نیست اینجا برای چیزی یا کسی بت بسازیم... همه جا اشکالاتی هست و بنده منکر این نیستم. ولی وقتی دوستانی میان و برای بالا بردن دیتاسنتری که باهاش کار می کنند حاضر هستند هر دروغی را گفته و در جای نامناسب تبلیغات راه بیاندازند، من هم کمی شفاف سازی را لازم می بینم و در این بین هم فقط حقیقت را گفته ام.
در مورد خودم هم بگم که همیشه دوستانه برخورد کرده ام و رفتارم هیچ گاه خصمانه نبوده!بالتبع از دیگران هم همین انتظار رو دارم... ما تمام نظرات و عقاید خویش را می توانیم در فضایی سالم و دوستانه ابراز کرده و به بحث و مشورت بگذاریم... هیچ نیازی به دعوا و کل کل و ... نیست!
موفق باشید
--------------------------------------------------------------
خطاب به Reza.exe:
دوست عزیزی که همه جا زیراب بنده رو به نا حق می زنید!!بنده به درخواست شخص آقای خطیبی که ID ایشون LordVPS بوده و نه من (!!) مدت دو سه ماه برای کارهای فنی در تیم ایشون حضور داشتم آن هم از راه دور!!
و حدود سه هفته قبل از ورشکست شدن ایشون در کارشان از تیم LordVPS جدا شدم!!
در این مدت هیچ دستمزدی هم نگرفتم و کارم را آنقدر خوب انجام دادم که یوزر های ایشون بعد از بسته شدن LordVPS اکثرا از خود من در REXNET سرویس گرفتند!!
ضمنا ID قبلی بنده در این انجمن REXNET بوده که با هماهنگی مدیران، ID فعلی جایگزین شد.
رفتار شما با من بی نهایت زشت و ناپسند هست و خدایی هم آن بالا جای حق نشسته... واقعا نمی دانم مشکل شما دقیقا با بنده چیست!!
اگر شکی در صحبت های بنده دارید، می توانید با هر یک از مدیران و یا دوستانی که در این انجمن بنده را می شناسند صحبت کرده و سوال نمایید...
شب خوش!