-
May 10th, 2013, 17:00
پاسخ : تجربه شما در مورد رد استیشن !؟

نوشته اصلی توسط
≡ ALEX ≡
شما فقط به خودتان نگاه می کنید!!

دیتاسنتر توانایی این را ندارد که برای هر سرور و هر فرد بررسی دوره ای انجام داده و استثنائاتی قایل شود. وقتی یک راهکار مطرح می شود در مورد همه سرور ها اعمال خواهد شد و نه بصورت جداگانه و تک تک!! فقط خودتان را به جای دیتاسنتر بگذارید و ببینید می توانید صد ها سرور را از این نظر و بصورت دوره ای بررسی کرده و اطمینان حاصل کنید که همه چیز طبق روال پیش می رود و دیگر مشکلات فنی و حقوقی ارسال spam برای دیتاسنتر دردسر ساز نخواهد شد؟!...
البته همواره راه حال های اختصاصی وجود دارد که با ارایه ضمانت و بستن قرارداد رسمی قابل اجرا خواهند بود...
موفق باشید
دیتاسنتر های دیگری هم وجود دارد بهتر نیست روش کاری آنها را بررسی کنند؟
قبلا یکبار در colo4 یکی از کاربرها اسپم ارسال کرده بود به سرعت ایمیل سرور بستند حتما روشی برای مانیتور وجود دارد که متوجه ما شدند
فعلا هم mailscaner نصب کردیم برای عدم ارسال اسپم
ایشالله بزودی این نقص هم برطرف بشه
-
-
May 10th, 2013 17:00
# ADS
-
May 10th, 2013, 17:13

نوشته اصلی توسط
i-whost
دیتاسنتر های دیگری هم وجود دارد بهتر نیست روش کاری آنها را بررسی کنند؟
قبلا یکبار در colo4 یکی از کاربرها اسپم ارسال کرده بود به سرعت ایمیل سرور بستند حتما روشی برای مانیتور وجود دارد که متوجه ما شدند
فعلا هم mailscaner نصب کردیم برای عدم ارسال اسپم
ایشالله بزودی این نقص هم برطرف بشه
البته ما همواره مشکلات کاربران را یادداشت کرده و در برنامه توسعه خود قرار می دهیم... البته همه آن ها در حال حاضر قابل برطرف شدن نیستند و برخی اقدامات اجرا شده برنامه های موقت هستند... در آینده نه چندان دور برخی راهکار ها تغییر کرده و برنامه ها طوری چیده و اجرا می شوند که مشکلات کمتری را برای کاربران در پی داشته باشد.
موفق باشید
-
-
May 10th, 2013, 17:16
عضو انجمن
تو رد ما امروز یکی از سرور هامون رو ساسپند کردن سر ابیوز که 6 ساعت پاسخ رو نداده بودیم؛ باهاشون صحبن کردیم کمتر از 20 مین اوکی کردن.
کیفیت سرورهای این دیتاسنتر بسیار مناسبه، قوانین هم رعایت کنی مشکلی پیش نمیاد و چند مدتی هست با این دینا سنتر کار میکنیم تنها ابیوزی هم که داشتیم همین بود که ذکر شد.
بعضی از دوستان رو دیدم که خیلی شاکی هستن اما توجه کنید اینها از همه مهمتر ایرانی نیستن سر هر چیزی بیان یهو ترمینیت کنن سرورو 
توی اروپا و آمریکا به قوانین خیلی پایبند هستن (مخصوصا آمریکایی ها) و هر کاری اونجا انجام میشه رو همه مواردش رو بررسی میکنن و بی دلیل بیان یه سروری رو ترمینیت کنن براشون ممکنه خیلی گرون تموم بشه
معمولا در اکثر دیتاسنتر ها که کارشون با دیتا هست حتی بعد از ترمینیت سرور هم اون هارد رو فرمت نمی کنن تا یه مدتی آرشیو میشه دیتا ها اگر مشکلی باشه با قوانین خودش میشه دیتاها رو پس گرفت.
-
-
May 10th, 2013, 18:18
واقعا این مشکلاتی رو که میگن رو تاحالا با rs نداشتم و آپتایم اینا همه چی عالیهههه فقط ایمیل سرور ها واقعا مسخرس
-
-
May 10th, 2013, 18:56
نظر بنده و تنها تجربیات بنده است که عرض میکنم... بی احترامی به هیچ یک از دوستان نباشد...
به نظر بنده سرور های المان ارجعیت دارند به سرور های رداستیشن...
البته ناگفته نماند سرور های انگلیس نیز از کیفیت قابل قبول و نه عالی برخوردار هستند.
-
تعداد تشکر ها از liveserver به دلیل پست مفید
-
May 10th, 2013, 21:10
من یک مورد را برای دانش شخصی خودم میخواهم بدانم. بر فرض یک VPS از redstation هست که چند تا سایت روی آن run هست.
یعنی همه این سایتها مجبورند از mail relay server که redstation معرفی کرده است استفاده کنند و سر جمع همه این سایتها نمیتوانند روزی بیشتر از ۱۰۰ ایمیل ارسال کنند؟
-
-
May 10th, 2013, 21:22

نوشته اصلی توسط
dan6
من یک مورد را برای دانش شخصی خودم میخواهم بدانم. بر فرض یک VPS از redstation هست که چند تا سایت روی آن run هست.
یعنی همه این سایتها مجبورند از mail relay server که redstation معرفی کرده است استفاده کنند و سر جمع همه این سایتها نمیتوانند روزی بیشتر از ۱۰۰ ایمیل ارسال کنند؟
لطفا به متن زیر و لینک موجود در آن مراجعه بفرمایید:
FAQ
-------
I cannot send mail using my dedicated server. Does Redstation block port 25?
Redstation requires all dedicated server customers to use our mail relay server. For more information please visit
Dedicated Server FAQs
-
-
May 10th, 2013, 21:31

نوشته اصلی توسط
≡ ALEX ≡
لطفا به متن زیر و لینک موجود در آن مراجعه بفرمایید:
بله من پیش از این دیده بودم:
کد:
How many emails can I send via the premium mail relay with my dedicated server?
Redstation provides a free premium relay with 500 daily emails for your primary IP and 100 daily emails for additional IPs with every dedicated server ordered from April 2013
چیزی بود که من از صفحه faq متوجه شدم چون کمی عجیب بود دوباره پرسیدم. من خودم به شخصه بعضی روزها نزدیک ۱۰۰ ایمیل میفرستم!
-
-
May 10th, 2013, 21:33
به نظر بنده سرور های المان ارجعیت دارند به سرور های رداستیشن...
تایید میشه سرورهای دسکتاپ هتزنر با هارد های بد سکتور کیفیت به مراتب بالاتری دارند
ویرایش توسط shingo : May 10th, 2013 در ساعت 21:42
-
-
May 10th, 2013, 21:53
عضو انجمن
کیفیت نستبا خوبی داره ولی :
1.قیمت بالاست
2.برای ارسال ایمیل مشکلاتی وجود داره و شدیدا به اسپم حساسند . در صورت خاموش شدن سرور به دلیل اسپم باید جریمه به پوند انگلستان پرداخت کنید که اصلا مقرون به صرفه نیست . به جز پورت گیگی که داره به نظر بنده ovh از هر نظر بهتره
موفق باشید
-