-
March 2nd, 2013, 14:14
فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
سلام خدمت دوستان
افر جدیدی سرور های مجازی را برای شمادوستان توی این تاپیک قرار داده ایم
سرور های انگلیس ما دارای 192 گیگ رم و سی پی یو های 12 هسته ای هستند
سرورهای فرانسه ما دارای 64 گیگ رم و سی پی یو های 6 هسته ای هستند
و سرور های امریکای مادارای 64 گیگ رم و سی پی یو های 12 هسته ای هستند
این سرور از هارد های ساس برخوردار هست و افت سرعت به هیچ عنوان احساس نمیشود
ترافیک سرور ها نا محدود هست
افر های ما :
رم 4گیگ انگلیس با هارد 60 گیگ ماهانه 30000 تومان
رم 2گیگ انگلیس با هارد 60 گیگ 24000 تومان
رم 2گیگ فرانسه با هارد 60 گیگ ماهانه 25000 تومان
رم 1گیگ فرانسه با هارد 60 گیگ ماهانه 18000 تومان
رم 2گیگ امریکا با هارد 60 گیگ ماهانه 18000تومان
رم 1گیگ امریکا با هارد 60 گیگ ماهانه 16000 تومان
رم 512 امریکا باهارد 60 گیگ ماهانه 12000 تومان
برای دیدن موجودی و خرید سرویس ها از لینک زیر اقدام کنید
وی پی اس فارس - سبد خرید
شماره تماس : 09391574930
تماس یاهو: shayan.asgarpour@yahoo.com
لطفا در هنگام سفارش توی قسمت توضیحات بنویسید چه سیستم عاملی میخواهید
ساعت کاری ما ۱2 صبح تا ۱۲ بامداد هست
سوالی بود در خدمتم
لینک تاپیک قبلی: http://www.webhostingtalk.ir/f15/62273/
ویرایش توسط PENOIL : March 2nd, 2013 در ساعت 14:20
-
تعداد تشکر ها ازPENOIL به دلیل پست مفید
.K.H.A., AhriMAN_7211, alikhkh, amir.kik, amir.killer, amir_tara67, ariansafaei, arian_online, baranblog, etanol, expert, farshid2345678, forever1373, hack2hacker, HADNEZ-ICT, Hamid_s2022, heshi, hostarya, irandac, korosh-MD, LiGA, masoud-h, MR-Vazin, navid2zp, omid021, payamk, Room66, sirousb, techno2001, vira1368
-
March 2nd, 2013 14:14
# ADS
-
May 9th, 2013, 19:58
عضو انجمن
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان

نوشته اصلی توسط
PENOIL
با توجه به پست بنده در صفحه قبل به شماره ۱۲۲۵ ۴۸ ساعت اینده جواب تیکت شما داده میشه
موفق باشید
شما در انجمن پشتیبانی نمیکنید اما قانون وضع میکنید ؟ در قوانین سایتتون نوشته نشده اگر کسی در انجمن چیزی بگه 48 ساعت جوابش رو نمیدیم . شما هم طبیعتا نباید چنین کاری کنید مگر اینکه نیت چیزه دیگه ای باشه .
http://s4.picofile.com/file/7756941826/vpsfars.png
وظیفه هم اینجوری نوشته میشه
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
تعداد تشکر ها ازreza* به دلیل پست مفید
-
May 9th, 2013, 20:27
عضو جدید
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
سلام خدمت دوستان
آقا شایان بنده همانطور که از تیکت ها پیگیر بودم خدمتتون گفتم سرور دیتا شک بنده هر چند موقع دی سی میشه و شما هر بار ریست میدادید این مشکل واقعا صبر منو بریده و در بعضی مواقع هم اصلا به vshpre وصل نمیشه و ارور دوست عزیزمون رو میده روی سرور من تنها 200 مگ رم مصرف میشه و سی پی یو هم در حد 6 درصد
بنده هیچ موقع قصد تخریب کسی رو ندارم و به سابقه شما احترام میذارم
یک دلیل منطقی و قابل قبول بدید چرا سرور ها دی سی میشه ؟ چرا vshpre سرعتش رو به نابودیه ؟
اگر بنده رو از مشتری ها تخریبی میدونید مبلغ 16 تومان افزایش موجودی را برگشت بزنید اگر خیر سعی در بهبود سرویس ها کنید تیکت در مورد سرور بوفالو دادم جواب بدید لطفا
بنده سرویس کانادا از سروهاست دارم برنامه سنگینی نصبه یک ثانیه دی سی نشده یوزر irankeys
از آقا بهلولی سرویس دارم رم 256 7 ماه دی سی نداشته یوزر irankeys
از آگ...س داشتم 4 ماه آمریکا
فقط دی سی و افت سرعت vshpre از شماست
خواشها پاسخ گو باشید
-
تعداد تشکر ها از schakalz به دلیل پست مفید
-
May 10th, 2013, 02:55

نوشته اصلی توسط
reza*
شما در انجمن پشتیبانی نمیکنید اما قانون وضع میکنید ؟ در قوانین سایتتون نوشته نشده اگر کسی در انجمن چیزی بگه 48 ساعت جوابش رو نمیدیم . شما هم طبیعتا نباید چنین کاری کنید مگر اینکه نیت چیزه دیگه ای باشه .
http://s4.picofile.com/file/7756941826/vpsfars.png
وظیفه هم اینجوری نوشته میشه

به هرحال بنده هرکی اینجا پست برای پشتیبانی بده 48 ساعت جوابش رو نمیدم
چون پشتیبان توی سایتم دارم
و یک وبسایت دارم برای پشتیبانی
اینجا تاپیک فروش هست نه چیر دیگری
باز هم میگم هرکس تمایل داره توی پشتیبانی 48 ساعت جواب نگیره میتونه اینجا برای پشتیبانی پست بده
چندین بار بنده و مدیر انجمن تاکید کردیم که اینجا پشتیبانی نیست ولی کسی گوش شنوا نداشت !!
پس باید اینطوری برخورد بشه
بنده کارم رو انجام میدم هرکی اینجا پست پشتیبانی بده من عمدا 48 ساعت جوابش رو نمیدم
موفق باشید
ویرایش توسط PENOIL : May 10th, 2013 در ساعت 03:03
-
-
May 10th, 2013, 02:56

نوشته اصلی توسط
schakalz
سلام خدمت دوستان
آقا شایان بنده همانطور که از تیکت ها پیگیر بودم خدمتتون گفتم سرور دیتا شک بنده هر چند موقع دی سی میشه و شما هر بار ریست میدادید این مشکل واقعا صبر منو بریده و در بعضی مواقع هم اصلا به vshpre وصل نمیشه و ارور دوست عزیزمون رو میده روی سرور من تنها 200 مگ رم مصرف میشه و سی پی یو هم در حد 6 درصد
بنده هیچ موقع قصد تخریب کسی رو ندارم و به سابقه شما احترام میذارم
یک دلیل منطقی و قابل قبول بدید چرا سرور ها دی سی میشه ؟ چرا vshpre سرعتش رو به نابودیه ؟
اگر بنده رو از مشتری ها تخریبی میدونید مبلغ 16 تومان افزایش موجودی را برگشت بزنید اگر خیر سعی در بهبود سرویس ها کنید تیکت در مورد سرور بوفالو دادم جواب بدید لطفا
بنده سرویس کانادا از سروهاست دارم برنامه سنگینی نصبه یک ثانیه دی سی نشده یوزر irankeys
از آقا بهلولی سرویس دارم رم 256 7 ماه دی سی نداشته یوزر irankeys
از آگ...س داشتم 4 ماه آمریکا
فقط دی سی و افت سرعت vshpre از شماست
خواشها پاسخ گو باشید
ساپورت من فقط و فقط از سایت هست
اینبار ندید میگیرم که اینجا برای پشتیبانی پست دادید
توی سایت هر مشکلی دارید پیگیر باشید
یا اگر دوستدارید اینجا ادامه بدید من هم شمارو ساپورت نمیکنم
موفق باشید
-
-
May 10th, 2013, 15:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
PENOIL
به هرحال بنده هرکی اینجا پست برای پشتیبانی بده 48 ساعت جوابش رو نمیدم
چون پشتیبان توی سایتم دارم
و یک وبسایت دارم برای پشتیبانی
اینجا تاپیک فروش هست نه چیر دیگری
باز هم میگم هرکس تمایل داره توی پشتیبانی 48 ساعت جواب نگیره میتونه اینجا برای پشتیبانی پست بده
چندین بار بنده و مدیر انجمن تاکید کردیم که اینجا پشتیبانی نیست ولی کسی گوش شنوا نداشت !!
پس باید اینطوری برخورد بشه
بنده کارم رو انجام میدم هرکی اینجا پست پشتیبانی بده من عمدا 48 ساعت جوابش رو نمیدم
موفق باشید
نمونه ی بارز رفتار حرفه ای
شما اگر حال و حوصله ی پاسخگویی در انجمن رو ندارید بجای ایجاد تاپیک فروش بنر تبلیغاتی بدید بهتره .
به هر حال موفق باشید . خدا به داده مشتری هاتونم برسه.
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
تعداد تشکر ها ازreza* به دلیل پست مفید
-
May 10th, 2013, 15:41
روی این سرویس هاتون تونل هم کانفیگ می کنین ؟ هزینه جدا میگیری ؟
-
-
May 10th, 2013, 16:33

نوشته اصلی توسط
TakFarsCom
روی این سرویس هاتون تونل هم کانفیگ می کنین ؟ هزینه جدا میگیری ؟
دارم روش کار میکنم
تا ۲۴ ساعت اینده به صورت رایگان انجام میدیم
-
-
May 10th, 2013, 16:37

نوشته اصلی توسط
reza*
نمونه ی بارز رفتار حرفه ای
شما اگر حال و حوصله ی پاسخگویی در انجمن رو ندارید بجای ایجاد تاپیک فروش بنر تبلیغاتی بدید بهتره .
به هر حال موفق باشید . خدا به داده مشتری هاتونم برسه.
حال و حوصله دارم
به شما مربوط نیست من چه پستی میدم و چه کاری انجام میدم
مجبور هم نیستید خرید کنید
همونطور که خودتون هم میگید اینجا محل فروش هست نه پشتیبانی و نه هیچ چیز دیگری جزو فروش
حتی اگر خوشتون نیاد هم من این رفتار رو انجام میدم و هرکی اینجا پست بری پشتیبانی بده عمدا ۴۸ ساعت جوابش رو نمیدم
چون دارم کل وقتم رو روی همین موضوع میزارم ولی بازم افرادی پیدا میشن قبل تیکت دادن توی سایت میان اینجا پست میدن! این از ۱۰۰ تا فهش برای من بدتره
چون ۲نفری داریم توی سایت انجام وضیفه میدیم ولی این افراد بدون توجه به هیچی باز کار خودشون رو انجام میدن
شما هم مشکلی دارید تاپیک انتفاد باز کنید
پست هاتون گزارش شد و از این به بعد هم جوابتون رو نمیدم و فقط پست هاتون رو گزارش میدم
موفق باشید
-
-
May 10th, 2013, 19:54
عضو جدید
تو این 5 ماه که من ازشون سرویس دارم مشکلی نبوده در مورد پشتیبانی ، الانم بعد از 5 ماه درخواست نصب ویندوز دادم که در حال انجام هست
تیکت رو هم در کمترین زمان ممکن جواب دادن
-
تعداد تشکر ها ازDr.SalaR به دلیل پست مفید
-
May 10th, 2013, 23:01
عضو انجمن
-