یکی از دوستان به صورت داوطلبانه یک سرور از web-iran عزیز خریداری کنند تا اینکه ایشون هم پول رو برداره ببره عشق و حال و به حال شما بخنده و دیگه هم این تاپیک رو هی بیخودی بالا نیاره.
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
قبل از اینکه بخواهید بخرید اول در این سایت یک نگاه بندازید ببینید ثبت شده
میزبان ما - میزبان تمام هاستینگ ها
... چرا از شما باید بخرم ؟ شما اسم دیتاسنتر رو بگو ...من خرید نمیکنم ازش...عادت نداریم هر روز اسباب کشی کنیم. New Jersey مستقر هستیم و مشتری ها و خود ما هم راضی
شما فقط اسم رو ارسال کنید من تاپیک جدا میزنم از شما عذرخواهی میکنم...اون مبلغ رو هم به حساب محک واریز میکنم اسکریت شات براتون ارسال میکنم.
در صورتی که از شما سرویس هم بخرم با آی پی میشه فهمید چه دیتاسنتری یا سرویس دهنده ای هست... پس الکی داستان رو نپیچونید.
اصلا جدا از بحث سرور
ما میگیم شما 200 تومن پول سرور میدید نه 350 تومن اصلا خوبه؟
شما چیزی از اقتصاد و یا تجارت میدونید؟
سود کم فروش زیاد یعنی یک جنس به قیمت 30 تومن رو 25 تومن بدید و تعداد بالا بفروشید و این یک مزیته بزرگه نسبت به بقیه فروشندگان
ولی در صورتی که یک جنس 30 تومنی رو 15 تومن ارائه میدید این رو نمیگن یود کم فروش زیاد
این رو میگن سود کم>فروش زیاد>افت کیفیت>خراب شدن بازار کاری شما و ما!
ظمنان قصد توحین ندارم ولی یک عقل کامل و سلیم این مطلب رو میرسونه که 3 هزار تومن سودی که هایپر سرور عزیز عرض کردند سود نیست.بیگاری و درجا زدن محضه
موفق باشید
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
پاسخ سوال بنده ارتباطی به سواد نداره ...
واضح هست شما اسم دیتاسنتر رو بگید به بنده و باعث کار خیر شوید ...
در غیر این صورت که جز اینکه حرف بی پایه و اساسی گفته باشید و الان هم زیرش مونده باشید نیست.
وب سایت خودتون رو اعلام کنید تا در صورت نیاز برای برخی کاربران سرور ارزان قیمت و با کیفیت و آپتایم بالا تهیه کنیم![]()
ویرایش توسط HyperServer : May 9th, 2013 در ساعت 20:45
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)