نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 89

موضوع: Vps فلان گیگ رم ماهیانه 10 تومن|| بخریم !!؟ (سخنی با کاربران)

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    42
    تشکر شده در
    29 پست

پیش فرض پاسخ : Vps فلان گیگ رم ماهیانه 10 تومن|| بخریم !!؟ (سخنی با کاربران)

تا بحال فروشنده ای ندیدم که کم فروشی نکنه و کاملا با صداقت برخورد کنه!!!
    سرور های نگارنده پست اول با پنل Sphere خیلی خوبه من خریدم اون هم با رم زیر 1 مگ که واقعا تند و تیز بودن!!! البته الان دیگه قیمت پنل Sphere قیمتش رو ده برابر بردن بالا! نرخ تورم 1000%.

طبیعتا سوال هایی از ذهن ما خطور کرد! پرسیدیم علتش رو....جواب شنیدیم: اختیار قیمت هامون رو داریم!!!

ولی مشترکین وب هاستینگ تالک دو دسته اند 1-سرویس گیرنده (خریدار) 2-سرویس دهنده(فروشنده)
    وقتی فروشنده ای مقاله ای راجع به کلک ها و فوت و فن های خودشون میگه دو تا علت بیشتر نمیتونه داشته باشه 1-توبه کرده 2- من خیلی خوبم و به تبلیغات ذکر شده در امضای من توجه کنید.

ولی آقا دنیال تایید میشن البته اگه صداقتشون رو با پنلی که ثابت کنن که میشه منابع سیستم رو توش دید.البته نه با قیمت 20 هزار تومن که به عمل کار برآید به سخن دانی نیست

اطلاعات نمایش داده شده توی فرم html داخل پنل کاربری زیاد نمیتونه قابل استناد باشه.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    934
    تشکر تشکر شده 
    2,978
    تشکر شده در
    1,865 پست

پیش فرض پاسخ : Vps فلان گیگ رم ماهیانه 10 تومن|| بخریم !!؟ (سخنی با کاربران)

نقل قول نوشته اصلی توسط dj_ahmad نمایش پست ها
    تا بحال فروشنده ای ندیدم که کم فروشی نکنه و کاملا با صداقت برخورد کنه!!!
    سرور های نگارنده پست اول با پنل sphere خیلی خوبه من خریدم اون هم با رم زیر 1 مگ که واقعا تند و تیز بودن!!! البته الان دیگه قیمت پنل sphere قیمتش رو ده بردن بالا! نرخ تورم 1000%.

طبیعتا سوال هایی از ذهن ما خطور کرد! پرسیدیم علتش رو....جواب شنیدیم: اختیار قیمت هامون رو داریم!!!

ولی مشترکین وب هاستینگ تالک دو دسته اند 1-سرویس گیرنده (خریدار) 2-سرویس دهنده(فروشنده)
    وقتی فروشنده ای مقاله ای راجع به کلک ها و فوت و فن های خودشون میگه دو تا علت بیشتر نمیتونه داشته باشه 1-توبه کرده 2- من خیلی خوبم و به تبلیغات ذکر شده در امضای من توجه کنید.

ولی آقا دنیال تایید میشن البته اگه صداقتشون رو با پنلی که ثابت کنن که میشه منابع سیستم رو توش دید.البته نه با قیمت 20 هزار تومن.

اطلاعات نمایش داده شده توی فرم html داخل پنل کاربری زیاد نمیتونه قابل استناد باشه.
    قابل استناد نیست؟! پس با ماژول w3xi آشنا نیستید.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)