صفحه 7 از 9 نخستنخست ... 3456789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 89

موضوع: Vps فلان گیگ رم ماهیانه 10 تومن|| بخریم !!؟ (سخنی با کاربران)

عضو انجمن HyperServer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,016
    تشکر تشکر شده 
    3,252
    تشکر شده در
    2,153 پست

پیش فرض پاسخ : Vps فلان گیگ رم ماهیانه 10 تومن|| بخریم !!؟ (سخنی با کاربران)

نقل قول نوشته اصلی توسط web-iran نمایش پست ها
    دوست عزیز من به کسی توهین نکردم فقط دارم از خودم دفاع میکنم شما هیچ حقی ندارین که با من اینطوری حرف میزنی من به شما آیا بحترامی کردم
    ؟
    شخصیت برای خودتون قایل باشین
    مگه پیشنهاد برای پیش مشاور رفتن توهین هست ؟ ... دلیل پیشنهاد من این بود که 99% معتقد هستم رویه زندگی شما در این مورد درست نیست و مشاور میتونه به شما راهنمایی کنه و شاید تغییری مثبتی در زندگی شما ایجاد بشه

2. تعداد تشکر ها از HyperServer به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن web-iran آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    146
    تشکر شده در
    106 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط danitfk نمایش پست ها
    دو حالت بیشتر نیست که قیمت ریالی 350تومن تموم شده!

یا اینکه شما دلار نرخ مرجع دارید (هزار و خورده ای!) یا اینکه دلار با سورس کاملا" غیر معتبر و مشکل دار !
    یا اینکه این تخفیف N درصدی برای Period خاص ..!!

شما لینک برای من یا hyperserver بفرست که این سرور زیر 100 دلار تموم بشه ! پول یک ماه سرورتو میدیم
    دوست عزیز من نیازی به پول دادن شما ندارم
    شما بیا من برات سرور بخرم همون پول که پولت رو هم الکی به باد نیدین که بهد به مشتریاتون گرون بفروشین و بعد بیان بقیه رو تخریب کنید و یک بازاری برا خودتون بهم بزنید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    42
    تشکر شده در
    29 پست

تا بحال فروشنده ای ندیدم که کم فروشی نکنه و کاملا با صداقت برخورد کنه!!!
    سرور های نگارنده پست اول با پنل Sphere خیلی خوبه من خریدم اون هم با رم زیر 1 مگ که واقعا تند و تیز بودن!!! البته الان دیگه قیمت پنل Sphere قیمتش رو ده برابر بردن بالا! نرخ تورم 1000%.

طبیعتا سوال هایی از ذهن ما خطور کرد! پرسیدیم علتش رو....جواب شنیدیم: اختیار قیمت هامون رو داریم!!!

ولی مشترکین وب هاستینگ تالک دو دسته اند 1-سرویس گیرنده (خریدار) 2-سرویس دهنده(فروشنده)
    وقتی فروشنده ای مقاله ای راجع به کلک ها و فوت و فن های خودشون میگه دو تا علت بیشتر نمیتونه داشته باشه 1-توبه کرده 2- من خیلی خوبم و به تبلیغات ذکر شده در امضای من توجه کنید.

ولی آقا دنیال تایید میشن البته اگه صداقتشون رو با پنلی که ثابت کنن که میشه منابع سیستم رو توش دید.البته نه با قیمت 20 هزار تومن که به عمل کار برآید به سخن دانی نیست

اطلاعات نمایش داده شده توی فرم html داخل پنل کاربری زیاد نمیتونه قابل استناد باشه.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    934
    تشکر تشکر شده 
    2,978
    تشکر شده در
    1,865 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط dj_ahmad نمایش پست ها
    تا بحال فروشنده ای ندیدم که کم فروشی نکنه و کاملا با صداقت برخورد کنه!!!
    سرور های نگارنده پست اول با پنل sphere خیلی خوبه من خریدم اون هم با رم زیر 1 مگ که واقعا تند و تیز بودن!!! البته الان دیگه قیمت پنل sphere قیمتش رو ده بردن بالا! نرخ تورم 1000%.

طبیعتا سوال هایی از ذهن ما خطور کرد! پرسیدیم علتش رو....جواب شنیدیم: اختیار قیمت هامون رو داریم!!!

ولی مشترکین وب هاستینگ تالک دو دسته اند 1-سرویس گیرنده (خریدار) 2-سرویس دهنده(فروشنده)
    وقتی فروشنده ای مقاله ای راجع به کلک ها و فوت و فن های خودشون میگه دو تا علت بیشتر نمیتونه داشته باشه 1-توبه کرده 2- من خیلی خوبم و به تبلیغات ذکر شده در امضای من توجه کنید.

ولی آقا دنیال تایید میشن البته اگه صداقتشون رو با پنلی که ثابت کنن که میشه منابع سیستم رو توش دید.البته نه با قیمت 20 هزار تومن.

اطلاعات نمایش داده شده توی فرم html داخل پنل کاربری زیاد نمیتونه قابل استناد باشه.
    قابل استناد نیست؟! پس با ماژول w3xi آشنا نیستید.

تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    146
    تشکر شده در
    106 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط HyperServer نمایش پست ها
    مگه پیشنهاد برای پیش مشاور رفتن توهین هست ؟ ... دلیل پیشنهاد من این بود که 99% معتقد هستم رویه زندگی شما در این مورد درست نیست و مشاور میتونه به شما راهنمایی کنه و شاید تغییری مثبتی در زندگی شما ایجاد بشه
    عزیز شما یکم از اقتصاد و کار کردن چیزی نمی دونین
    یک چیزی مهم رو شما نمیدونین
    سود کم فروش زیاد
    این جبران سود میکنه
    یکم اقتصاد بخونین بد نیست

تشکر تشکر کرده 
    1,016
    تشکر تشکر شده 
    3,252
    تشکر شده در
    2,153 پست

عزیز شما یکم از اقتصاد و کار کردن چیزی نمی دونین
    یک چیزی مهم رو شما نمیدونین
    سود کم فروش زیاد
    این جبران سود میکنه
    یکم اقتصاد بخونین بد نیست
    ... باشه شما میدونین !

دوست عزیز...شما یه چیزی شنیدی داری میگی ...در همون اقتصاد مطالع کنید این سبک کار برای محصولات و تولیدات فیزیکی هست... نه برای کار خدماتی و سرویس دهی

9. تعداد تشکر ها از HyperServer به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    146
    تشکر شده در
    106 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط HyperServer نمایش پست ها
    ... باشه شما میدونین !

دوست عزیز...شما یه چیزی شنیدی داری میگی ...در همون اقتصاد مطالع کنید این سبک کار برای محصولات و تولیدات فیزیکی هست... نه برای کار خدماتی و سرویس دهی
    دوست عزیز یکم شما بشتر بخونین همین مطلب رو میبنید که همچین چیزی ننوشته و یک در مورد یک کالاه چیزی ذکر نشد
    من دیگه یقین دارم شما هیچیز از اقتصاد نمی دونین و الان هم زوتون میاد یکی سرور هاشو با این قیمت بفروش و شما نتونین بفروشین چون نمدونید باید چه جوری کار کنید
    من دیگه با شما کاری ندارم دوست عزیز اطلاعات تون در حد من نیست که بخوام توجیهتون کنم از پایه باید باهتون کار بشه شاید راه بیوفتین به زودی
    یاحق

عضو انجمن fanous_m آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    30
    تشکر تشکر شده 
    705
    تشکر شده در
    521 پست

Colocation Kansas City MO - Data Centers

کدان یک از این دیتا سنتر ها با این قیمت شما ارائه میدهند دوست عزیز؟
    دیتا شک که در سایت شما ذکر شده این قیمت ها را ارائه نمیدهد
    گروه فناوری اطلاعات آرات -- 75-22878355 **** 09128891091 ***** fanous_m@yahoo.com **** mr.robat@gmail.com
    www.aratweb.com
    وایبر - تلگرام : 09369861607

تشکر تشکر کرده 
    1,016
    تشکر تشکر شده 
    3,252
    تشکر شده در
    2,153 پست

دوست عزیز یکم شما بشتر بخونین همین مطلب رو میبنید که همچین چیزی نوشته و یک کالارو در مورد همه چیز ذکر شد
    من دیگه یقین دارم شما هیچیز از اقتصاد نمی دونین و الان هم زوتون میاد یکی سرور هاشو با این قیمت بفروش و شما نتونین بفروشین چون نمدونید باید چه جوری کار کنید
    من دیگه با شما کاری ندارم دوست عزیز اطلاعات تون در حد من نیست که بخوام توجیهتون کنم از پایه باید باهتون کار بشه شاید راه بیوفتین به زودی
    یاحق
    علی یارتون ...

ما مشکلی در فروش نداریم خدا رو شکر ...انشالله موفق باشید....اما سر پیشنهاد هستیم...شما که نیاز ندارید ما هزینه معادل یک سرور رو به محک کمک میکنیم...

لطفا لینک رو ارسال کنید.

عضو جدید aminkm آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    33
    تشکر شده در
    26 پست

خداییش نمیخوام تبلیغ کنم ولی این سایت میزبان ما خیلی کمک کرده به کاربران قبول دارید ؟

صفحه 7 از 9 نخستنخست ... 3456789 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)