-
عضو انجمن
پاسخ : Vps فلان گیگ رم ماهیانه 10 تومن|| بخریم !!؟ (سخنی با کاربران)

نوشته اصلی توسط
web-iran
دوست عزیز من به کسی توهین نکردم فقط دارم از خودم دفاع میکنم شما هیچ حقی ندارین که با من اینطوری حرف میزنی من به شما آیا بحترامی کردم
؟
شخصیت برای خودتون قایل باشین
مگه پیشنهاد برای پیش مشاور رفتن توهین هست ؟ ... دلیل پیشنهاد من این بود که 99% معتقد هستم رویه زندگی شما در این مورد درست نیست و مشاور میتونه به شما راهنمایی کنه و شاید تغییری مثبتی در زندگی شما ایجاد بشه
-
تعداد تشکر ها از HyperServer به دلیل پست مفید
-
May 9th, 2013 20:14
# ADS
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
danitfk
دو حالت بیشتر نیست که قیمت ریالی 350تومن تموم شده!
یا اینکه شما دلار نرخ مرجع دارید (هزار و خورده ای!) یا اینکه دلار با سورس کاملا" غیر معتبر و مشکل دار !
یا اینکه این تخفیف N درصدی برای Period خاص ..!!
شما لینک برای من یا hyperserver بفرست که این سرور زیر 100 دلار تموم بشه ! پول یک ماه سرورتو میدیم

دوست عزیز من نیازی به پول دادن شما ندارم
شما بیا من برات سرور بخرم همون پول که پولت رو هم الکی به باد نیدین که بهد به مشتریاتون گرون بفروشین و بعد بیان بقیه رو تخریب کنید و یک بازاری برا خودتون بهم بزنید
-
-
تا بحال فروشنده ای ندیدم که کم فروشی نکنه و کاملا با صداقت برخورد کنه!!!
سرور های نگارنده پست اول با پنل Sphere خیلی خوبه من خریدم اون هم با رم زیر 1 مگ که واقعا تند و تیز بودن!!! البته الان دیگه قیمت پنل Sphere قیمتش رو ده برابر بردن بالا! نرخ تورم 1000%.
طبیعتا سوال هایی از ذهن ما خطور کرد! پرسیدیم علتش رو....جواب شنیدیم: اختیار قیمت هامون رو داریم!!! 
ولی مشترکین وب هاستینگ تالک دو دسته اند 1-سرویس گیرنده (خریدار) 2-سرویس دهنده(فروشنده)
وقتی فروشنده ای مقاله ای راجع به کلک ها و فوت و فن های خودشون میگه دو تا علت بیشتر نمیتونه داشته باشه 1-توبه کرده 2- من خیلی خوبم و به تبلیغات ذکر شده در امضای من توجه کنید.
ولی آقا دنیال تایید میشن البته اگه صداقتشون رو با پنلی که ثابت کنن که میشه منابع سیستم رو توش دید.البته نه با قیمت 20 هزار تومن که به عمل کار برآید به سخن دانی نیست
اطلاعات نمایش داده شده توی فرم html داخل پنل کاربری زیاد نمیتونه قابل استناد باشه.
-
-

نوشته اصلی توسط
dj_ahmad
تا بحال فروشنده ای ندیدم که کم فروشی نکنه و کاملا با صداقت برخورد کنه!!!
سرور های نگارنده پست اول با پنل sphere خیلی خوبه من خریدم اون هم با رم زیر 1 مگ که واقعا تند و تیز بودن!!! البته الان دیگه قیمت پنل sphere قیمتش رو ده بردن بالا! نرخ تورم 1000%.
طبیعتا سوال هایی از ذهن ما خطور کرد! پرسیدیم علتش رو....جواب شنیدیم: اختیار قیمت هامون رو داریم!!!
ولی مشترکین وب هاستینگ تالک دو دسته اند 1-سرویس گیرنده (خریدار) 2-سرویس دهنده(فروشنده)
وقتی فروشنده ای مقاله ای راجع به کلک ها و فوت و فن های خودشون میگه دو تا علت بیشتر نمیتونه داشته باشه 1-توبه کرده 2- من خیلی خوبم و به تبلیغات ذکر شده در امضای من توجه کنید.
ولی آقا دنیال تایید میشن البته اگه صداقتشون رو با پنلی که ثابت کنن که میشه منابع سیستم رو توش دید.البته نه با قیمت 20 هزار تومن.
اطلاعات نمایش داده شده توی فرم html داخل پنل کاربری زیاد نمیتونه قابل استناد باشه.
قابل استناد نیست؟! پس با ماژول w3xi آشنا نیستید.
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
HyperServer
مگه پیشنهاد برای پیش مشاور رفتن توهین هست ؟ ... دلیل پیشنهاد من این بود که 99% معتقد هستم رویه زندگی شما در این مورد درست نیست و مشاور میتونه به شما راهنمایی کنه و شاید تغییری مثبتی در زندگی شما ایجاد بشه

عزیز شما یکم از اقتصاد و کار کردن چیزی نمی دونین
یک چیزی مهم رو شما نمیدونین
سود کم فروش زیاد
این جبران سود میکنه
یکم اقتصاد بخونین بد نیست
-
-
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از HyperServer به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
HyperServer

... باشه شما میدونین !
دوست عزیز...شما یه چیزی شنیدی داری میگی ...در همون اقتصاد مطالع کنید این سبک کار برای محصولات و تولیدات فیزیکی هست... نه برای کار خدماتی و سرویس دهی

دوست عزیز یکم شما بشتر بخونین همین مطلب رو میبنید که همچین چیزی ننوشته و یک در مورد یک کالاه چیزی ذکر نشد
من دیگه یقین دارم شما هیچیز از اقتصاد نمی دونین و الان هم زوتون میاد یکی سرور هاشو با این قیمت بفروش و شما نتونین بفروشین چون نمدونید باید چه جوری کار کنید
من دیگه با شما کاری ندارم دوست عزیز اطلاعات تون در حد من نیست که بخوام توجیهتون کنم از پایه باید باهتون کار بشه شاید راه بیوفتین به زودی
یاحق
-
-
عضو انجمن
Colocation Kansas City MO - Data Centers
کدان یک از این دیتا سنتر ها با این قیمت شما ارائه میدهند دوست عزیز؟
دیتا شک که در سایت شما ذکر شده این قیمت ها را ارائه نمیدهد
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
web-iran
دوست عزیز یکم شما بشتر بخونین همین مطلب رو میبنید که همچین چیزی نوشته و یک کالارو در مورد همه چیز ذکر شد
من دیگه یقین دارم شما هیچیز از اقتصاد نمی دونین و الان هم زوتون میاد یکی سرور هاشو با این قیمت بفروش و شما نتونین بفروشین چون نمدونید باید چه جوری کار کنید
من دیگه با شما کاری ندارم دوست عزیز اطلاعات تون در حد من نیست که بخوام توجیهتون کنم از پایه باید باهتون کار بشه شاید راه بیوفتین به زودی
یاحق
علی یارتون ...
ما مشکلی در فروش نداریم خدا رو شکر ...انشالله موفق باشید....اما سر پیشنهاد هستیم...شما که نیاز ندارید ما هزینه معادل یک سرور رو به محک کمک میکنیم...
لطفا لینک رو ارسال کنید.
-
-
عضو جدید
خداییش نمیخوام تبلیغ کنم ولی این سایت میزبان ما خیلی کمک کرده به کاربران قبول دارید ؟
-