-
پاسخ : بانک ملت همه تراکنش های ناموفق پارسال رو ستل کرده

نوشته اصلی توسط
shivahost
اصلا 1000 تا باشه! یعنی پول براتون ارزش نداره! دمتون گرم واقعا.... حاضرید هر چه براتون امروز واریز شده به حساب محک یا کهریزک بریزید؟
برای من خیلی ارزش داره
و هیچ وقت پولی که تو مالم جای شک و شبهه داشته باشه استفاده نمی کنم و دوست هم ندارم استفاده کنم
صبح که پیگیر شدم و دیدم به بن بست خوردم تنها راهی که دیدم این مبلغ رو عینا به یه شخص نیازمند بدم یا نهایتش خودم برای یه خانواده نیازمند چند تا وسیله خوراک خونه بگیرم بدم
یعنی هیچ راهه دیگه ای هم نداره
-
تعداد تشکر ها از rodfile.ir به دلیل پست مفید
-
May 8th, 2013 20:32
# ADS
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rodfile.ir
برای من خیلی ارزش داره
و هیچ وقت پولی که تو مالم جای شک و شبهه داشته باشه استفاده نمی کنم و دوست هم ندارم استفاده کنم
صبح که پیگیر شدم و دیدم به بن بست خوردم تنها راهی که دیدم این مبلغ رو عینا به یه شخص نیازمند بدم یا نهایتش خودم برای یه خانواده نیازمند چند تا وسیله خوراک خونه بگیرم بدم
دقیقا از ظهر تا حالا من هم درگیر این قضیه بودم و تصمیم همین بود.
-
تعداد تشکر ها از p30speed به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rodfile.ir
برای من خیلی ارزش داره
یه مدت صبر کن شاید باهات تماس گرفت صاحبش
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
-
در 14 تراکنش مجموع مبلغ 138400 تومان واریز شده امروز !
البته اکثر این مبالغ رو مشتری گفته به مشکل خورده و ما سرویس رو بدون امدن پول به حسابمون ارائه دادیم ولی بازم این وضعیت هنوز برای من شک اینکه یکی از این تراکنش ها مشتری سرویس نگرفته باشه و پول حلال نباشه رو بوجود میاره ...
-
-
عضو انجمن
جسارت نباشه به بزرگان ولی مردم چقدر حلال حروم شناس شدن
تا تاپیک انتقادات دو قدم راهه
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
تعداد تشکر ها از reza* به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
reza*
جسارت نباشه به بزرگان ولی مردم چقدر حلال حروم شناس شدن

تا تاپیک انتقادات دو قدم راهه

نه والا من ظهر که متوجه این کار به پرداخت شدم رفتن سی گردش اخر رو نگاه کردم دیدم بله ! تعداد هم کم نیست و اولین چیزی که ناراحتم کرد این بود که جواب پول مردم رو چجوری بدم ؟ نه میشه پیدا کرد کی بوده پرداخت کرده نه ...
دقیقا دو روز پیش با بانک ملی مشکل مشابهی داشتم فقط 6 پرداخت بود که باید کاربرش پیدا میشد با اینکه اعتبار سایت رو میبره زیر سئوال ولی عمومی اطلاعیه زدم که 6 تا پرداخت بلاتکلیف داریم هرکسی صاحبشه بیاد بگه که مامدیون نباشیم ...
-
تعداد تشکر ها ازali2k به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
reza*
یه مدت صبر کن شاید باهات تماس گرفت صاحبش
بحث اینه که این پرداخت ها برای دقیقا 1 سال پیش بود زمانی که به پرداخت گفت برای اردیبهشت سال 1391 هست شصتم خبر دار شد که نمی تونم واریز کننده ها رو پیدا کنم
سوال و اصرار کردم حتی با مدیریت هم صحبت کردم گفتم این پول شبهه داره نمی تونم بخورم ممکنه که شماره کارت هارو بدید برگشت بزنم
گفت ما نمی تونیم شماره کارت های خریدار رو بهتون بدیم
-
-

نوشته اصلی توسط
ali2k
در 14 تراکنش مجموع مبلغ 138400 تومان واریز شده امروز !
البته اکثر این مبالغ رو مشتری گفته به مشکل خورده و ما سرویس رو بدون امدن پول به حسابمون ارائه دادیم ولی بازم این وضعیت هنوز برای من شک اینکه یکی از این تراکنش ها مشتری سرویس نگرفته باشه و پول حلال نباشه رو بوجود میاره ...
علی جان تنها راهش که وقف کنی به یه نیازمند
-
-

نوشته اصلی توسط
ali2k
نه والا من ظهر که متوجه این کار به پرداخت شدم رفتن سی گردش اخر رو نگاه کردم دیدم بله ! تعداد هم کم نیست و اولین چیزی که ناراحتم کرد این بود که جواب پول مردم رو چجوری بدم ؟ نه میشه پیدا کرد کی بوده پرداخت کرده نه ...
دقیقا دو روز پیش با بانک ملی مشکل مشابهی داشتم فقط 6 پرداخت بود که باید کاربرش پیدا میشد با اینکه اعتبار سایت رو میبره زیر سئوال ولی عمومی اطلاعیه زدم که 6 تا پرداخت بلاتکلیف داریم هرکسی صاحبشه بیاد بگه که مامدیون نباشیم ...
راستیتش نمیشه صاحب این پول هارو پیدا کرد به نظر من اطلاعیه جواب نمیده
-
-
-