نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

موضوع: راه مقابله با حملات سنگین 80GB/s دی داس Port Flood +Synflood و عدم عملکرد فایر وال

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن InterServer.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    388
    تشکر تشکر شده 
    793
    تشکر شده در
    500 پست

پیش فرض پاسخ : راه مقابله با حملات سنگین 80GB/s دی داس Port Flood +Synflood و عدم عملکرد فایر وال

والا منم قبلا سرور از این دیتا سنتر داشتم که ddos شدم گفتند 500000 packet رو سرور من DDos وجود داره و سرور رو 24 ساعت بستند!
    بعد از انتقال به دیتا سنتر های دیگه متوجه شدم DDos بیشتر از 50000 packet نبوده!

تو DDOS اونطور که من تجربه دارم iptables یکی از بهترین فایروال های خود سرور جلوی ddos udp port و symflood ! که اونم کانفیگش کار هر کسی نیست ! csf اونطور که کانفیگ میشه عمل نمی کنه خیلی جاها iptables به کانفیگ csf که روش انجام میده عمل نمی کنه !این در مورد فایروال سرور بود شاید کانفیگ درست بتونه مشکلتون رو حل کنه رو iptables کلیه پورت های udp رو مسدود کنید , syn رو هم اینطور !دستوراتش یادم نیست ولی بگردید هست!

در مورد فایروال خارجی نظری ندارم!

حالا این 80 گیگ ddos هم 100 % مبالغه هستش و چنین حجم ddos رو دیتا سنتر اجازه نمیده تا به سرور برسه درجا آیپی سرور رو می بنده! از دیتا سنتر بهتری استفاده کنید مثل yes up که اطلاعات واقعی میدند و کمک می کنند تا جایی که امکان داشته باشه سرورتون ddos نشه ! من به خاطر ddos شدن سرور هام از این دیتا سنتر استفاده می کنم !

عضو انجمن astro.alireza آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    350
    تشکر تشکر شده 
    1,292
    تشکر شده در
    690 پست

پیش فرض پاسخ : راه مقابله با حملات سنگین 80GB/s دی داس Port Flood +Synflood و عدم عملکرد فایر وال

نقل قول نوشته اصلی توسط InterServer.ir نمایش پست ها
    والا منم قبلا سرور از این دیتا سنتر داشتم که ddos شدم گفتند 500000 packet رو سرور من DDos وجود داره و سرور رو 24 ساعت بستند!
    بعد از انتقال به دیتا سنتر های دیگه متوجه شدم DDos بیشتر از 50000 packet نبوده!

تو DDOS اونطور که من تجربه دارم iptables یکی از بهترین فایروال های خود سرور جلوی ddos udp port و symflood ! که اونم کانفیگش کار هر کسی نیست ! csf اونطور که کانفیگ میشه عمل نمی کنه خیلی جاها iptables به کانفیگ csf که روش انجام میده عمل نمی کنه !این در مورد فایروال سرور بود شاید کانفیگ درست بتونه مشکلتون رو حل کنه رو iptables کلیه پورت های udp رو مسدود کنید , syn رو هم اینطور !دستوراتش یادم نیست ولی بگردید هست!

در مورد فایروال خارجی نظری ندارم!

حالا این 80 گیگ ddos هم 100 % مبالغه هستش و چنین حجم ddos رو دیتا سنتر اجازه نمیده تا به سرور برسه درجا آیپی سرور رو می بنده! از دیتا سنتر بهتری استفاده کنید مثل yes up که اطلاعات واقعی میدند و کمک می کنند تا جایی که امکان داشته باشه سرورتون ddos نشه ! من به خاطر ddos شدن سرور هام از این دیتا سنتر استفاده می کنم !
    دوست عزیز iptables یک نرم افزار فایروال هست و کارش مدیریت بسته های ارسالی و دریافتیه. توی یه حمله ddos کل منابع سخت افزاری سرور صرف پاسخگویی به پکتهایی می شه که به سیستم می رسه و چون حجم درخواست ها بسیار بالاست سیستم دیگه نمی کشه. تنها راهش null route کرده وگرنه به سرور آسیب می رسه.
    iptables در برابر ddos مثل یه موج شکن می مونه در برابر سونامی! این چیزایی هم که شما می گید که موثر هست اما نه واسه ddos. این راه حل ها جلوی یه سری flood رو می گیره.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)