نقل قول نوشته اصلی توسط alborzhost نمایش پست ها
سلام , شما احتمالاً مستندات ارائه شده از سمت قاصدک رو مطالعه نکردید !

1 - وضعیت اپراتور ها رو میتونید با متد getstatus قبل ارسال درخواست چک کنید ! حالا من نمیدونم شاید شما از این متد استفاده نکردید
2 - بله در متد Recharge اگر مقدار 0 برگشت داده شد شما باید یک استعلام با متد charge_in_query بگیرید که خیلی ساده هست وضعیت نهایی شارژ رو بهتون بر میگردونه احتمالا شما اصلاً استعلام شارژ رو انجام نمیدید ! نکنه تو درگاه بانکی تون هم استعلام انجام نمیدید تا ببینید پول اومده به حسابتون یا نه
3 - رجوع کنید به پاسخ شماره 2 ! در صورت شارژ یا عدم شارژ در ظرف 3 4 ثانیه جواب برگشت داده میشه
4- باز هم رجوع به شماره 2 !
5 - باز هم رجوع به شماره 2 !
6 - هیچ مشکلی در درخواست های زیاد وجود نداره وگرنه مشتری های دیگه صداشون در میآمد

در ضمن من میتونم پنل وب سایت خودم رو بدم تا مشاهده کنید در طول 10 روزی که راه اندازی شده و روزی بالای 100 هزار تومان فروش داره فقط 3 خرید ناموفق وجود داشته !

من خوشحال هستم که مشتریان واقعی با ما دارن کار میکنند و به من صورت رایگان سیستمشون رو به وب سرویس خودمون متصل کردم و هیچ مشکلی هم ندارن ! در ضمن شما که میگید در درخواست های زیاد مشکل داره برخی از مشتریان ما بالای 4 میلیون خرید در روز دارن ولی نمیدونم چرا اونا این مشکلات رو ندارند من احساس میکنم روال کد نویسی شما اشتباه هست و فقط میخواهید با یک متد همه کار ها صورت بگیره.

به هر حال ...

موفق باشید
تمام این موارد در اسکریپتی که توسط شرکت شما برنامه نویسی شده است رعایت شده است؟