[SIZE=2][COLOR=DarkGreen][B]شرکت ایده پرداز عصر پارسه ( فضاها ) پیشرو در ارائه خدمات وب
خدمات میزبانی وب
نمایندگی میزبانی وب
سروراختصاصی
دوست عزیز منظورم خارج از کشور هست . در جواب دوستمون تک هاستر باید عرض کنم مگر بنده گفتم پاکستان هست اینجا اگر آخر حرف های بنده رو میخوندید نوشته بودم هنوز مانده تا خودمون رو باور کنیم و سرور بدیم
پیشنهاد از دیتاسنتر *** داشتم که سرور ایران رو به دلیل همکاری رایگان به من بدنداما به دلیل دوستی ها و ... , زیاد جالب ندونستم
پس در جواب دوستمون فضاها باید عرض کنم : رایگان حتی نه 100 هزار تومان .
موفق باشید![]()
خداحافظ !
والا من نمیدونم چرا دوستان حرف های بنده رو کامل نمیخونند چند روزه
عزیزم Goldstar جان عرض کردم از یک دیتاسنتر ایران به خاطر آشنایی و دوستی سرور رایگان برای ما پیشنهاد شد اما به خاطر همون دوستی پذیرفته نشد چون هم مشتری زیاد دنبالش نمیاد و سوما باید پول بگیریم از شمتری هاست از سرور رایگان بدیم . با اینکه این سرور رایگان از هزار تا سرور پولی در دیتاسنتر ThePlanet یا هر چیز دیگه بهتر هست . چون هم توی ایران هم توی بزگترین دیتاسنتر و هم دوستان ما مدیرانش هستند و کسی جرات حرف جدا ندارد . اما بظر شما اگر بروند توی سایت ببینند دارم از سرور رایگان هاست میفروشم چه حسی پیدا میکنند ؟!
به این منظور فرمودم که برای من رایگان هستیک سایت هم بود چند وقت پیش بحث شده بود سرور های ارزان از ایران میفروشه
در همین حدود قیمت ها .
موفق باشید![]()
خداحافظ !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)