بنده که از لحاظ فنی مانند سایر دوستان تخصص ندارم و بیشتر در زمینه تجاری فعال هستم. اما در کل یکسری پیشنهاد دارم که بد نمیبینم انجام بشه. اگر نیاز به کمک هم بود خودم شخصا اولین نفر خواهم بود که وقت بزارم تا این موارد اجرایی بشه. میتونه کمک خیلی زیادی برای بهبود و ارتقا سطح کیفی انجمن بکنه.
1 - در هر انجمن یا زیر انجمن که قطعا مربوط به یک موضوع تخصصی هست تعدادی تاپیک به صورت "موضوع مهم" ایجاد بشه و یکسری مباحث کلی و پایه آموزش داده بشه. این موارد میتونه از تاپیک های قبلی هم جمع آوری بشه و مدام به روز بشه و در موارد مورد نیاز به پست های دیگه لینک داده بشه. مثلا در مورد نصب ابتدایی کنترل پنل های مختلف، وب سرورها و یا کانفیگ های متفاوت.
2 - تاپیک های قبلی که دارای بار فنی و آموزش مهم هستند یا اینکه یک مشکل شایع بوده پیدا بشه و به صورت مهم شده در بیاد. تا کاربرانی که به اون قسمت مراجعه می کنند. ابتدا اون موارد رو بررسی کنند تا احتمال اینکه در کمترین زمان به جوابشون برسن بیشتر بشه.
3 - در هر انجمن یا زیر انجمن یک تاپیک برای index تاپیک هایی که کاربران ایجاد کردند ساخته بشه و یک عنوان مناسب جدید در لیست تعیین بشه که گویاتر باشه. و در بازه های زمانی مختلف به روز بشه. این مورد قطعا لزومی نداره شامل 100% تاپیک ها بشه. چون یکسری تاپیک ها تکراری هستند . یک سری هم باز آموزشی خاصی ندارند. البته این قسمت به صورت نسبی تصمیم گیری خواهد شد . اما میشه یه حد اعتدلالی رو پیش گرفت. در کل بودنش از نبودنش بهتر هست.
بنده اطلاع دقیقی از افراد ذینفع از نظر مالی این انجمن ندارم. اما در هر حال وقتی انجمنی پویا تر و دارای باز آموزشی بیشتری باشه، کاربران بیشتری رو به خودش جلب میکنه و در نهایت میتونه باعث بشه که از لحاظ مالی هم سود دهی بیشتری داشته باشه. البته با توجه به مواردی که در حال حاضر وجود داره، تنها راه تامیین هزینه های انجمن و شاید سود دهی (حتی نا چیز) بحث banner هست.
در صورت تمایل مدیران با توجه به زمینه کاری و تجربه ای که در موضوعات تجاری به خصوص موضوعات مبتنی بر وب دارم، می تونم در این زمینه طرح و یا ایده ها متناسب رو ارائه بدم.
در کل اگر راهی پیش گرفته بشه که جنبه آموزشی و محتوایی انمجن نسبت به سایر موارد همچون تبدیل شدن به یک محلی به صورت صرف برای داد و ستد و بازارچه پر رنگ تر بشه بسیار زیباتر خواهد بود.
مجدد تکرار میکنم که در صورت نیاز و صلاحدید شخصا اولین نفری خواهم بود که حاضر به همکاری و یاری رساندن برای انجام این موارد هستم.
با ارزوی موفقیت و پبشرفت برای تمامی افراد پیرو راه راست و صداقت
و همچنین با آرزوی هدایت به راه راست برای کج روندگان :دی