صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 50

موضوع: تبریک به مدیران جدید انجمن وب هاستینگ تاک

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    107
    تشکر تشکر شده 
    125
    تشکر شده در
    95 پست

پیش فرض پاسخ : تبریک به مدیران جدید انجمن وب هاستینگ تاک

درود
    بنده هم از جانب بیل گیتس،سینوفسکی،پیتر کلین،خودم و سایر دوستان بهتون تبریک میگم
    شاد باشید...

2. تعداد تشکر ها ازgidgid به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو دائم TARIMEHR آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,361
    تشکر تشکر شده 
    2,913
    تشکر شده در
    1,723 پست

امیدوارم قدر این لباس مقدس که بر تن کردین رو بدونین
    در قلمرو ایمان نیز تسامح هست

5. تعداد تشکر ها ازTARIMEHR به دلیل پست مفید

عضو جدید cserver.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    17
    تشکر تشکر شده 
    119
    تشکر شده در
    92 پست

انشالله که موفق باشند ..

7. تعداد تشکر ها ازcserver.ir به دلیل پست مفید

عضو انجمن hack2hacker آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,413
    تشکر تشکر شده 
    628
    تشکر شده در
    464 پست

ایول
    تبریک میگم
    مدیران جدید من توی انتقادات یه تاپیک ۲ ماه پیش زدم تایید نشده هنوز :دی یه دستی به سر و روش بکشید
    موفق باشید !

9. تعداد تشکر ها ازhack2hacker به دلیل پست مفید

عضو انجمن GOD آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    317
    تشکر تشکر شده 
    1,300
    تشکر شده در
    543 پست

دورود
    با سپاس ار تمامای دوستان که اظهار لطف و شادی کردند
    انشالله بتونیم گام کوچیکی در ارتقا این انجمن برداریم و محیط مناسبی رو برای فعالیت شما مهیا کنیم
    دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد

11. تعداد تشکر ها ازGOD به دلیل پست مفید

عضو انجمن MehrganWeb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    515
    تشکر تشکر شده 
    796
    تشکر شده در
    551 پست

من به نوبه خودم از طرف دو تیم مهرگان و ایران کلاودز به مدیران فعلی و قدیمی خسته نباشید میگم و به مدیران جدید تبریک عرض میکنم
    باشد روزی این انجمن هم مانند دیگر انجمن های مشابه مانند نوع بین المللی خود webhostingtalk.Com جهانی و بین المللی شود
    امیر حسین خان یه دونه گوجه سبز پ.خ کن لطفا دلم خواست یه دفعه
    شرکت نو آوران هما | هما میزبان
    تلفن : 01735838680
    پست الکترونیکی : info@homamizban.com
    درکنار بزرگان وب پارسی همراه ما باشید

13. تعداد تشکر ها ازMehrganWeb به دلیل پست مفید

عضو انجمن HyperServer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,016
    تشکر تشکر شده 
    3,252
    تشکر شده در
    2,153 پست

پیش فرض پاسخ : مدیران جدید انجمن

نقل قول نوشته اصلی توسط s.w.a.t نمایش پست ها
    درحال حاضر با اوضاع فعلی اینجا بله! به علت کمبود وقت من ایشون کلا کاربران اینجا عادت کردند به عدم رعایت قوانین! زمانی هم که برخورد میکنیم با کاربران متخلف خیلی راحت خودشون رو میزنن به اون راه و عینا همین جلمه را سوال میکنند! " میتونم بپرسم من برای چی بن شدم؟! "

و اینکه آیا برای داشتن یک تیم فوتبال فقط 11تا بازیکن بس هست؟! که برن اون وسط و فقط گل بخورن و یا گل بزنن؟! جواب خیلی ساده هستش، خیر!

موفق باشید
    بنده که از لحاظ فنی مانند سایر دوستان تخصص ندارم و بیشتر در زمینه تجاری فعال هستم. اما در کل یکسری پیشنهاد دارم که بد نمیبینم انجام بشه. اگر نیاز به کمک هم بود خودم شخصا اولین نفر خواهم بود که وقت بزارم تا این موارد اجرایی بشه. میتونه کمک خیلی زیادی برای بهبود و ارتقا سطح کیفی انجمن بکنه.

1 - در هر انجمن یا زیر انجمن که قطعا مربوط به یک موضوع تخصصی هست تعدادی تاپیک به صورت "موضوع مهم" ایجاد بشه و یکسری مباحث کلی و پایه آموزش داده بشه. این موارد میتونه از تاپیک های قبلی هم جمع آوری بشه و مدام به روز بشه و در موارد مورد نیاز به پست های دیگه لینک داده بشه. مثلا در مورد نصب ابتدایی کنترل پنل های مختلف، وب سرورها و یا کانفیگ های متفاوت.

2 - تاپیک های قبلی که دارای بار فنی و آموزش مهم هستند یا اینکه یک مشکل شایع بوده پیدا بشه و به صورت مهم شده در بیاد. تا کاربرانی که به اون قسمت مراجعه می کنند. ابتدا اون موارد رو بررسی کنند تا احتمال اینکه در کمترین زمان به جوابشون برسن بیشتر بشه.

3 - در هر انجمن یا زیر انجمن یک تاپیک برای index تاپیک هایی که کاربران ایجاد کردند ساخته بشه و یک عنوان مناسب جدید در لیست تعیین بشه که گویاتر باشه. و در بازه های زمانی مختلف به روز بشه. این مورد قطعا لزومی نداره شامل 100% تاپیک ها بشه. چون یکسری تاپیک ها تکراری هستند . یک سری هم باز آموزشی خاصی ندارند. البته این قسمت به صورت نسبی تصمیم گیری خواهد شد . اما میشه یه حد اعتدلالی رو پیش گرفت. در کل بودنش از نبودنش بهتر هست.

بنده اطلاع دقیقی از افراد ذینفع از نظر مالی این انجمن ندارم. اما در هر حال وقتی انجمنی پویا تر و دارای باز آموزشی بیشتری باشه، کاربران بیشتری رو به خودش جلب میکنه و در نهایت میتونه باعث بشه که از لحاظ مالی هم سود دهی بیشتری داشته باشه. البته با توجه به مواردی که در حال حاضر وجود داره، تنها راه تامیین هزینه های انجمن و شاید سود دهی (حتی نا چیز) بحث banner هست.

در صورت تمایل مدیران با توجه به زمینه کاری و تجربه ای که در موضوعات تجاری به خصوص موضوعات مبتنی بر وب دارم، می تونم در این زمینه طرح و یا ایده ها متناسب رو ارائه بدم.

در کل اگر راهی پیش گرفته بشه که جنبه آموزشی و محتوایی انمجن نسبت به سایر موارد همچون تبدیل شدن به یک محلی به صورت صرف برای داد و ستد و بازارچه پر رنگ تر بشه بسیار زیباتر خواهد بود.

مجدد تکرار میکنم که در صورت نیاز و صلاحدید شخصا اولین نفری خواهم بود که حاضر به همکاری و یاری رساندن برای انجام این موارد هستم.

با ارزوی موفقیت و پبشرفت برای تمامی افراد پیرو راه راست و صداقت
    و همچنین با آرزوی هدایت به راه راست برای کج روندگان :دی

15. تعداد تشکر ها ازHyperServer به دلیل پست مفید

عضو انجمن s.w.a.t آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    404
    تشکر تشکر شده 
    5,890
    تشکر شده در
    1,306 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط HyperServer نمایش پست ها
    بنده که از لحاظ فنی مانند سایر دوستان تخصص ندارم و بیشتر در زمینه تجاری فعال هستم. اما در کل یکسری پیشنهاد دارم که بد نمیبینم انجام بشه. اگر نیاز به کمک هم بود خودم شخصا اولین نفر خواهم بود که وقت بزارم تا این موارد اجرایی بشه. میتونه کمک خیلی زیادی برای بهبود و ارتقا سطح کیفی انجمن بکنه.

1 - در هر انجمن یا زیر انجمن که قطعا مربوط به یک موضوع تخصصی هست تعدادی تاپیک به صورت "موضوع مهم" ایجاد بشه و یکسری مباحث کلی و پایه آموزش داده بشه. این موارد میتونه از تاپیک های قبلی هم جمع آوری بشه و مدام به روز بشه و در موارد مورد نیاز به پست های دیگه لینک داده بشه. مثلا در مورد نصب ابتدایی کنترل پنل های مختلف، وب سرورها و یا کانفیگ های متفاوت.

2 - تاپیک های قبلی که دارای بار فنی و آموزش مهم هستند یا اینکه یک مشکل شایع بوده پیدا بشه و به صورت مهم شده در بیاد. تا کاربرانی که به اون قسمت مراجعه می کنند. ابتدا اون موارد رو بررسی کنند تا احتمال اینکه در کمترین زمان به جوابشون برسن بیشتر بشه.

3 - در هر انجمن یا زیر انجمن یک تاپیک برای index تاپیک هایی که کاربران ایجاد کردند ساخته بشه و یک عنوان مناسب جدید در لیست تعیین بشه که گویاتر باشه. و در بازه های زمانی مختلف به روز بشه. این مورد قطعا لزومی نداره شامل 100% تاپیک ها بشه. چون یکسری تاپیک ها تکراری هستند . یک سری هم باز آموزشی خاصی ندارند. البته این قسمت به صورت نسبی تصمیم گیری خواهد شد . اما میشه یه حد اعتدلالی رو پیش گرفت. در کل بودنش از نبودنش بهتر هست.

بنده اطلاع دقیقی از افراد ذینفع از نظر مالی این انجمن ندارم. اما در هر حال وقتی انجمنی پویا تر و دارای باز آموزشی بیشتری باشه، کاربران بیشتری رو به خودش جلب میکنه و در نهایت میتونه باعث بشه که از لحاظ مالی هم سود دهی بیشتری داشته باشه. البته با توجه به مواردی که در حال حاضر وجود داره، تنها راه تامیین هزینه های انجمن و شاید سود دهی (حتی نا چیز) بحث banner هست.

در صورت تمایل مدیران با توجه به زمینه کاری و تجربه ای که در موضوعات تجاری به خصوص موضوعات مبتنی بر وب دارم، می تونم در این زمینه طرح و یا ایده ها متناسب رو ارائه بدم.

در کل اگر راهی پیش گرفته بشه که جنبه آموزشی و محتوایی انمجن نسبت به سایر موارد همچون تبدیل شدن به یک محلی به صورت صرف برای داد و ستد و بازارچه پر رنگ تر بشه بسیار زیباتر خواهد بود.

مجدد تکرار میکنم که در صورت نیاز و صلاحدید شخصا اولین نفری خواهم بود که حاضر به همکاری و یاری رساندن برای انجام این موارد هستم.

باسلام
    بله تمام مواردی که شما میفرمایید درست میباشد. و باید اجرا شود. ولی بازهم برمیگردیم سرخانه اول و آن هم این که درحال حاضر باید Structure درست کنیم و زمانی که انجمن به حد قابل قبول خود رسید سپس شروع به اینکارها بکنیم.
    پس از سر و سامان دادن به اوضاع فعلی انجمن با کمک دوستان جدید حتما انجمن رفته رفته به یک انجمن تخصصی برخواهد گشت.
    موفق باشید
    گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
    تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir

17. تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    252
    تشکر تشکر شده 
    990
    تشکر شده در
    719 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط HyperServer نمایش پست ها

بنده تک تک این جملات رو قبول دارم خلاصه این مطلالب هم مدیریت و تنظیم استراکچر کلی انجمن به صورت انجمن های تخصصی خارجی هست

19. تعداد تشکر ها ازshingo به دلیل پست مفید

عضو دائم majidisaloo1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    558
    تشکر تشکر شده 
    4,623
    تشکر شده در
    3,198 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط nginxweb نمایش پست ها
    زنده باشی دوست عزیز
    انشالله همگی در جهت داشتن انجمنی مفید و سودمند کوشا باشیم

حاج آقا عیسی محمد زاده عزی تبریک میگم بهت
    انشا الله همیشه موفق و موید باشی
    شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
    آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12

21. تعداد تشکر ها ازmajidisaloo1 به دلیل پست مفید

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)