سلام من هم تبریک می گم به این عزیزان
انشالله موق باشند
سلام من هم تبریک می گم به این عزیزان
انشالله موق باشند
تبریک میگم
امیدوارم در جهت بهبود انجمن قدم برداشته بشه و از حرفه ای ها در تمام زمینه ها کمک گرفته بشه + تاپیک هایی که نیاز به رسیدگی مدیران داره زودتر بررسی بشه (درکل) + فضای آموزشی بیشتر بشه ! ..
موفق باشید .
درحال حاضر با اوضاع فعلی اینجا بله!به علت کمبود وقت من ایشون کلا کاربران اینجا عادت کردند به عدم رعایت قوانین! زمانی هم که برخورد میکنیم با کاربران متخلف خیلی راحت خودشون رو میزنن به اون راه و عینا همین جلمه را سوال میکنند! " میتونم بپرسم من برای چی بن شدم؟! "
و اینکه آیا برای داشتن یک تیم فوتبال فقط 11تا بازیکن بس هست؟! که برن اون وسط و فقط گل بخورن و یا گل بزنن؟! جواب خیلی ساده هستش، خیر!
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
سلام
بنده هم به مدیران جدیدمون تبریک میگم
امیدوارم چند مشکل اساسی این انجمن رفع شه
که مهم ترینشون این هست که انجمن شده فروشگاه نه آموزشی نه هیچ چیز دیگر
و مورد بعدی د-ز-د-ی :دی یا زیر پا گذاشتن قوانین توسط کاربران :|
اینا حل شه دیگه حله :دی
درود
به جامعه وب هاستینگ ایران تبریک میگم
امیدوارم شاهد روز های بهتر ی برای وب هاستینگ ایران باشیم
امیر جان لطفا درجات کاربری هم اضافه کنید
http://uploadtak.com/images/m2467_01.png
ایـــــــــران هـــاســـتـــیــــنــــگ
بـــه زودیـــــــــــــــ
به جای درجات "مدیر کل انجمن" "فلان انجمن" و چه و چه .. بهتر هست Corporate Member و Premium Member قابل خرید ایجاد بشه ( مثل wht.com )
با سلام
بنده هم تبریک میگم به دوستان فقط امیدوارم درست مدیریت بشه.
در دانش nginweb که شکی نیست بقیه دوستان مدیر را نمیشناسم ولی فکر کنم nginweb انتخاب خوبی باشه البته دانشش خوبه مدیریتش را باید دید و مدیریت هم کار هرکسی نیست چون رعایت عدالت و داشتن روحیه مدیریتی کار دشواریه.
در مورد پیشرف انجمن هست حرف امیر (برای اولین بار توسط من) خوشم اومد و تایید میکنم ولی خب یه کم زیادی این انجمن عقبه باید خیلی وقت پیش به فکر انتخاب مدیر می افتادید.
انجمن بیشتر داره تبدیل میشه به مکان کلاه برداری و کم کم کسی دیگه تو این انجمن برای خرید و ... نمیاد چه برسه آموزش و درخواست کمک و همه میرن توی انجمن هایی مثل پارس تولز و ... که مدیریت انجا تمام فروشندگان را دسته بندی کرده و اعتبار داده به فروشندگان معتبر. (هر چند این کار هم جلوی کلاه برداری را نمیگیره ولی حداقل درصدش به زیر 10 میرسه و پیگیری راحت تره برای مشتریان و بیشتر اعتماد میکنند ...)
ولی کیه که گوش کنه
البته هر کسی نظری داره و اگر بخوان همه نظر ها را انجام بدهند دیگه هیچی. ولی خب بهتره حداقل همه نظر ها را ببینند و بهترین را انتخاب و اجرایی کنند که اونم چیزی ندیدیم.
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
بنده هم به نمایندگی از شرکت هفت سپهر به همه عزیزان تبریک میگم امیدوارم مثل همیشه موفق باشید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)