-
March 12th, 2013, 14:34
فروش ویزه رم 2گیگ ماهی 10 هزارتومان. 80% تخفیف سال 1392
سلام علیکم
از دیتاسنتر امریکا دیتاشک فروش ویژه سال 1392 را شروع می کنیم
سال 1392 را پیشاپیش به همکاران و مدیران سایت و کاربران عزیز تبریک عرض می کنیم و سال خوبی را برای شما عزیزان ارزومند هستیم
فروش ویژه داریم که بهش رح ذیل است
سرور دوم وی گیگ در امریکا دیتاسنتر محبوب و محجوب دیتاشک
سرور سوم وی گیگ تهیه شد و در حال سرویس دهی به خریدار ها میباشیم
سرور چهارم وی گیگ تهیه شده و در حال سرویس دهی به کاربران میباشیم
سرور پنجم وی گیگ تهیه شده و منتظر رفع مشکل سرور چهار هستیم تا فروش را ادامه بدیم
USA-2048
Ram:2048
Hard Disk:13GB
CPU:2.7 GHz
Data Center:datashack
Monthly Bandwidth:6000GB
port:1Gps
FREE 24/7 Support
هزینه ماهیانه:10 هزارتومان
لینک خرید:
پورتال کاربری وی گیگ - سبد خرید
فروش تا اطلاع ثانوی متوقف شده است لطفا تیکت و سوال نفرمایید
منابع سرور مجازی به صورت اشتراکی هست
برگشت هزینه سرویس به هیچ عنوان نداریم
سرویس های پیش فروش شده پس از پرداخت همان لحظه تاریخ 30روز ان فعال خواهد شد و سرویس حد اقل 48ساعت و حد اقل 72ساعت بعد تحویل داده خواهد شد
هزینه تمدید ماه دوم:13هزارتومان
هزینه تمدید ماه سوم:15 هزارتومان
نریخ سرور روی 15 هزارتومان ثابت خواهد ماند
از طریق راه های ذیل با من در ارتباط باشید
ایدی من در یاهو مسنجر:vgig@rocketmail.com
تذکر: ای دی یاهو مسنجر فقط برای ارتباط با بنده و راهنمایی کار بر میباشد و هیچگونه پشتیبانی نرم افزاری در یاهو نداریم فقط صحبت با کاربر راهنمایی برای خرید سرویس
شماره تماس:09386680168
تحویل سرور های ویندوز 2003 و ویندوز 2008 در کم تر از 30دقیقه
تحویل سرور های لینوکس در کم تر از 2ساعت
طبق قوانین سایت با کاربران که نظر های خاصی در این تاپیک میدن برخورد میشه
لینک قوانین فروش و پشتیبانی وی گیگ:
http://www.portal.vgig.ir/announcements.php?id=4
ویرایش توسط kingserver : May 3rd, 2013 در ساعت 05:28
-
تعداد تشکر ها ازkingserver به دلیل پست مفید
cyborg276438, electro, farshid2345678, funtezi2org, jackgonjishke, mahdkoosh, medianet, navidahwaz, par30shop, reza_mt1364, sefaresh68, zio
-
March 12th, 2013 14:34
# ADS
-
April 25th, 2013, 17:58
پاسخ : فروش ویزه رم 2گیگ ماهی 10 هزارتومان. 80% تخفیف سال 1392

نوشته اصلی توسط
viasky
یعنی شما واقعا یک سرور مجازی 10 هزارتومانی و که بدون شک هیچ منابع اختصاصی هم برای شما نداره و جدی گرفتید و روش حساب کردید؟
دوست عزیز ده هزار هم برای خودش پولی هست .. کسی میگه ده هزار پولی نیست و ادعا داره شماره حساب میدم .. برای ساخت یک مسجد هستش شماره حساب .. واریز کنه .. به این شماره حساب ..
واقعا چه بلای سر این مسلمان زاده و مسلمانان امده نمیدانم .. پول مردم بالا میکشند و به فکر هیچ چیزی حتی اخرتش هم نیست.. این دنیا رو برای خودش ساخته پول این و ان بالا میکشه و به خودش هم میگه مسلمان.. کافر از این نوع مسلمانان بهتر هستش .. اخه چرا من همش پستم میخوره به این نوع ادمها .. به خدا قسم 200 تومن 2000 ریال بدهکار بودم .. رفتم پول بهش دادم ... ولی اقای علی رضا سرور فروش بعد دو ساعت سرور سی هزاری من بست و جوابگو هم نبود .. چرا این اقا ده هزار واریز کردیم دو روز کار کردیم با سرورش بسته شد و جوابگو هم نیست .. واقعا این پول ها خوردن هم داره....
-
-
April 25th, 2013, 18:02
دلتون میخواخهد کلاه برداری کنید سر این و ان شیله بمالید راه های زیادی هستش.. چرا به ده هزار و سی هزار اکتفا میکنید .... شما که حرام و حلال را سوا نمیکنید .. چرا دست به کارهای خلاف و حرام نمیزنید .. ( به خدا قسم در طول یک ماه گذشته من 40 هزار همین طوری به باد دادم .. از دست همین کلاه بردارها... نمیدانم مدیر این سات چرا ما حرفی میزنیم ای دی ما رو قفل میکنند و یا ما رو بیرون ولی با این کلاه بردار ها کاری ندارند ... چه حکمتی هستش نمیدونم والله)
این تایپک نگاه کنید و اخرین کامنت من گذاشتم
http://www.webhostingtalk.ir/f15/75478/index3.html
ویرایش توسط pishva_ghazi : April 25th, 2013 در ساعت 18:06
-
-
April 25th, 2013, 19:00
عضو جدید
آقا اگر من جای مالباخگان این تاپیک بودم ، قطعا کار را به پلیس فتا می کشاندم...
ده هزار تومان که هیچی اگر هزار تومان هم از این همه آدم خورده بشه ، یک پول درشتی خواهد شد !
موفق باشید !
-
-
April 25th, 2013, 19:03
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
viasky
یعنی شما واقعا یک سرور مجازی 10 هزارتومانی و که بدون شک هیچ منابع اختصاصی هم برای شما نداره و جدی گرفتید و روش حساب کردید؟
یعنی شما که خودت فروشنده هستی حاضری حتی از هزار تومان گذشت کنی ؟ که مدام در این تاپیک برای مالباختگان نسخه می پیچی ؟
-
-
April 26th, 2013, 02:06
اقای حقه باز ... (فروشنده حقه باز میگم) تکلیف سرورهای که اسپم گرفته مخشص نکنی اولین نفری هستم به فتا گذارش میدم و یا بیا جوابگو باش مثل گیچ ها سر می اندازی پایین و جواب کسی نمیدی... دارم بهت هشدار فتا رو میدم .. من شاکی میشم ازت .. به تمامی دوستان هم میگم بیاد با من و ازش شاکی بشید ... شماره حساب که پول واریز کردیم به حاسبشون که داریم از ان طریق پیگیر میشوند ... حال هی بی اهمیت باشه و جواب کسی رو نده ببین چه کسی ضرر میکنه
-
-
April 26th, 2013, 02:08
من خودم به شخصه که چند روز میشه از ایشون سرور گرفتم تا الان هیچ مشکلی نداشتم ..
-
-
April 26th, 2013, 02:43
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
pishva_ghazi
اقای حقه باز ... (فروشنده حقه باز میگم) تکلیف سرورهای که اسپم گرفته مخشص نکنی اولین نفری هستم به فتا گذارش میدم و یا بیا جوابگو باش مثل گیچ ها سر می اندازی پایین و جواب کسی نمیدی... دارم بهت هشدار فتا رو میدم .. من شاکی میشم ازت .. به تمامی دوستان هم میگم بیاد با من و ازش شاکی بشید ... شماره حساب که پول واریز کردیم به حاسبشون که داریم از ان طریق پیگیر میشوند ... حال هی بی اهمیت باشه و جواب کسی رو نده ببین چه کسی ضرر میکنه
من هم موافقم
-
-
April 26th, 2013, 02:53
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
behtash007
من خودم به شخصه که چند روز میشه از ایشون سرور گرفتم تا الان هیچ مشکلی نداشتم ..
خوبه خودت داری میگی چند روز بیشتر نیست که سرور گرفتی ، شمام مثل این بنده های خدا صبر کن یه یک ماهی تا نتیجش بیاد !
-
-
April 26th, 2013, 04:04
سلام علیکم
به کاربرانی که در سرور چهارم abuse (اسپم)دریافت کرده اند و در لینک خبر در چندین پست قبل توضیحات کامل و شفاف داده شده است و طبق قوانین سایت با کاربران برخورد خواهد شد
به هیچ کاربری پشتیبانی در تاپیک فروش داده نخواهد شد
ویرایش توسط kingserver : April 26th, 2013 در ساعت 04:13
-
-
April 26th, 2013, 10:11

نوشته اصلی توسط
kingserver
سلام علیکم
به کاربرانی که در سرور چهارم abuse (اسپم)دریافت کرده اند و در لینک خبر در چندین پست قبل توضیحات کامل و شفاف داده شده است و طبق قوانین سایت با کاربران برخورد خواهد شد
به هیچ کاربری پشتیبانی در تاپیک فروش داده نخواهد شد
اقا من میگم شما دروغ میگید ... ثابت کنید دروغ نمی گوید .. ثابت کنید ای پی من هم جز انها اسپم هستش .. یک روز از یکی سرور گرفته بودم و گفتش اسپم داده شده و ای پی من و گزارش دیتا سنتر برای من ایمیل کرد... شما هیچ کاری نمیکنید .. اقا نمی گوید ... اسپم هستش .. خوب قبول شما هم اخطار و اخطار قطع دیتا سنتر که ای پی من را اسپم بهش رسیده را برای من بفرستید ...//////// یا همین که شما بگویید اسپم گرفته ما قانع بشیم و سرمون بی اندازیم پایین و بگیم حرف شما درسته ... من اینطوری نیستم و بی خود حقه بازی شما رو قبول کنم.... از شما میپرسم که چی شد میگید زمان میبره .. میگم چی شد میگید طبق قوانین ... اقا چی شد .. نه اینکه قوانین چی هستش و یا زمان میبره نشد حرف
بزارید قوانین شما را ببینیم قوانین اول سرورها قطع شد بعد قوانین نوشته شد ... دوستان عکس نگاه کنید و تاریخ قوانین را نگاه کنید ///
http://s4.picofile.com/file/7739973331/111111111111.jpg
عکس دوم تاریخ که سرورها قطع شد و من به این اقا تیکت دادم.. یک روز قبل هم قطع شده بود تاریخ 5 .. ولی ان روز من تیکت دادم .. همان روز هم قوانین نوشته شده
http://s4.picofile.com/file/77399791...2222222222.jpg
دوستان به ساعت تیکت و ساعت نوشتن قوانین توجه کنید ... ببین چه مچ گیری کردم .. هی بگید این اقا دروغ گو نیستشو حقه باز نیستش
ویرایش توسط pishva_ghazi : April 26th, 2013 در ساعت 10:21
-