یعنی شما واقعا یک سرور مجازی 10 هزارتومانی و که بدون شک هیچ منابع اختصاصی هم برای شما نداره و جدی گرفتید و روش حساب کردید؟
یعنی شما واقعا یک سرور مجازی 10 هزارتومانی و که بدون شک هیچ منابع اختصاصی هم برای شما نداره و جدی گرفتید و روش حساب کردید؟
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
دوست عزیز ده هزار هم برای خودش پولی هست .. کسی میگه ده هزار پولی نیست و ادعا داره شماره حساب میدم .. برای ساخت یک مسجد هستش شماره حساب .. واریز کنه .. به این شماره حساب ..
واقعا چه بلای سر این مسلمان زاده و مسلمانان امده نمیدانم .. پول مردم بالا میکشند و به فکر هیچ چیزی حتی اخرتش هم نیست.. این دنیا رو برای خودش ساخته پول این و ان بالا میکشه و به خودش هم میگه مسلمان.. کافر از این نوع مسلمانان بهتر هستش .. اخه چرا من همش پستم میخوره به این نوع ادمها .. به خدا قسم 200 تومن 2000 ریال بدهکار بودم .. رفتم پول بهش دادم ... ولی اقای علی رضا سرور فروش بعد دو ساعت سرور سی هزاری من بست و جوابگو هم نبود .. چرا این اقا ده هزار واریز کردیم دو روز کار کردیم با سرورش بسته شد و جوابگو هم نیست .. واقعا این پول ها خوردن هم داره....
دلتون میخواخهد کلاه برداری کنید سر این و ان شیله بمالید راه های زیادی هستش.. چرا به ده هزار و سی هزار اکتفا میکنید .... شما که حرام و حلال را سوا نمیکنید .. چرا دست به کارهای خلاف و حرام نمیزنید .. ( به خدا قسم در طول یک ماه گذشته من 40 هزار همین طوری به باد دادم .. از دست همین کلاه بردارها... نمیدانم مدیر این سات چرا ما حرفی میزنیم ای دی ما رو قفل میکنند و یا ما رو بیرون ولی با این کلاه بردار ها کاری ندارند ... چه حکمتی هستش نمیدونم والله)
این تایپک نگاه کنید و اخرین کامنت من گذاشتم
http://www.webhostingtalk.ir/f15/75478/index3.html
ویرایش توسط pishva_ghazi : April 25th, 2013 در ساعت 18:06
من خودم به شخصه که چند روز میشه از ایشون سرور گرفتم تا الان هیچ مشکلی نداشتم ..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)