نمایش نتایج: از شماره 71 تا 80 , از مجموع 89

موضوع: ایا Serverdl تایید میشه؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    2 پست

پیش فرض پاسخ : ایا Serverdl تایید میشه؟

سلام
    بنده چندین سال پیش از آفاق هاستینگ vps گرفتیم که بنا به اتفاقاتی ما انتقال دادن به warezhost اما از شانس بد ما اتفاقاتی واسه این شرکت افتاد در طی چند ماه گذشته از بنده که 5 تا vps داشتم به یک vps کاهش دادم و از اونجا که طبق پیشنهاد خود آفاق هاستینگ به سرور دی ال اومدم.....
    خداییش راضیم انقدر راضیم که در عرض چند ماه 5 تا vps دارم پشتیبانی فوق العاده قوی دارن
    تنها جهت اطلاع اون دوستانی بگم که حرف از جوابگویی تیکت زدن بنده 8 سال هست با سایت ها مختلف کار میکنم که طبق تجربه نشون داده کسی که واقعا آفاق هاستینگ و سرور دی ال (دوست خوبم آقای احسان افشار ) کارشون 20 هست
    مثل بعضی شرکت ها نیستن که حداقل از عهده کاراشون بر نیان بندازن گردن مشتری که تورنت استفاده کرده....
    70 هزار تومان پولی نیست بری شکرتی رو ببنید که به دلیل مدیریت ضعیف و سحل انگاری کاریشون روز به روز سرور های مختلفشون تو کشورای مختلف داره کم میشه و میندازن گردن مشتری و هر ماه به دلیل های نا معلوم جهت تمدید بین 4-8 هزارتومان افزایش قیمت داشتن ....
    گرچه جالب تریش اینجاس که سرور ها تو با دلیل استفاده از تورنت مسدود میکنن (گرچه طبق توضیحات سایت خودشون استفاده تورنت داخل اون کشور آزاد هست) گرچه اصلا کسی تورنت دانلود نکرد بعد هم 10 الی 15 هزارتومان هزینه null شدن آی پی ازت میگرن...... البته هومن آی پی رو میفروشن به کس دیگه ای...
    دوستان من آقای افشار بسیار متشخص و محترم هستن و به نظر من هیچ کدوم از اون حرفایی که اون دوستان زدن به ایشون نمیخوره
    من سرور دی ال تو کاملا تایید میکنم
    و پیشنهاد میکنم تو انتخاب دیگر سایت هایی (غیر از سرور دی ال ) تحقیق کنن
    چون من بخاطر ندونم کاری یکی از بزرگترین سایتها تو این زمینه 700 هزار تومان ضرر خوردم
    یا علی

2. تعداد تشکر ها ازdownloadbazaar به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)