قیمت خوب میدید ولی پهنای باند نامحدود در ایران نداریم
قیمت خوب میدید ولی پهنای باند نامحدود در ایران نداریم
با سلام . بله درست عرض میکنید در ایران پهنای باند نامحدود پارس آنلاین ارائه نمیده اما با توجه به شرایطی که بنده دارم خوشبختانه از 4 سالی هست که پهنای باند نامحدود در اختیار دارم و حتی تا بحال شده تا 1.5 ترابایت بنده دانلود و آپلود داشتم و هیچ مشکلی پیش نیومده ! در مورد اینکه فرمودید پورت شاید محدود شده باید عرض کنم که خیر . به هیچ عنوان پورت محدود نیست و جالب هست بدونید که سرعتی که با این پهنای باند نامحدود دریافت میکنید بسیار عالیست ! بنده از تورنت روی وی پی اس های افرانت تا 3-6 مگ بیشتر نگرفتم اما روی این سرور بنده تا 18 مگ خودم تا حالا دریافت داشتم .
سرعت اینترانت که عرض کردید کم هست؛بنده فکر نمیکنم 120mb/s کم باشه نسبت به مشخصاتی که دادم . تازه اگر شما بتونید فایلی چیزی از سرور مقصد با این سرعت دریافت کنید و سرور مقصد توانایی رو داشته باشه خیلی کاره چون توی اینترانت کم سرور هایی پیدا میشند که خلوت باشند و با این سرعت بتونند برای ما آپلود داشته باشند و ما دانلود !
با سلام . بله قیمت مناسب هست . پهنای باند نامحدود در ایران وجود دارد ! از جمله دیتاسنتر هایی که نامحدود ارائه نمیدهند میتوان به دیتاسنتر رنگین کمان در اصفهان نام برد که هم کیفیت خوبی داره سرور هاشون و هم پینگ مناسبی . اما جدیدا گفتن که فعلا سرور مجازی نمیفروشند . البته برای مشتری های پایه ثابت و قدیمیشون از جمله خودم وی پی اس ارائه میدند .
در مورد این پهنای باند نامحدود از پارس آنلاین هم عرض کردم و دوباره میگم که با توجه به شرایطی که بنده دارم نامحدود هست و در تاپیک ذکر کردم که از این بابت تضمینی !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)