پیشنهاد دوستانه به اقای قربانی برای حل این مشکل داون شدن بیش از 200 سایت
1-برای رفع مشکل سرور با hugeserver تماس بگیرید و با توجه به شناخت ایشون از سرور های گیگا و همکاری نزدیک با این دیتا سنتر مطمعنا مشکل شما رو حل خواهند کرد
2- پاسخگویی به تلفن های خود برای رفع سوء زن و بدبینی مشتریان به شما چون جواب ندادن بدتر از هزار موضوع دیگر هست بهتره یک نوار ضبط شده بر روی تلفن خود بزارید تا اگر کسی تماس گرفت از مشکل بوجود آمده اگاهی پیدا کنه یا اینکه سایت خودتون را به جای دیگر انتقال بدید و اطلاعیه ای قرار بدید که مشکلی بوجود امده و در حال رفع آن هستید
3- با توجه به تماس با پرشین وهویز که سرور را از این شرکت خریداری نموده اید در جواب اینگونه پاسخ داده اند
arezoo amiri 07:35:09 ق.ظ
آقای قربانی سرورشون مشکل داره وبرای حل مشکل هیچ اقدامی نکردن
الان دیگر بحث بن شدن و اینجور مسائل نیست . در حدود 1 هفته هست بالای 200 سایت از کار افتاده است و خیلی از نمایندگان شما از جمله افرا سرور . مهر سرور . Goldenservices.ir جوابگوی مشتریان نیستند و از نظر ما این یک فاجعه هست که همه دوست داریم به شما کمک کنیم . تا این مشکل به زودی حل بشه . خیلی از مشتریان هنوز اطلاع ندارند که سرور اصلی از شما بوده و شما مسول هستید و با نمایندگان شما تماس میگیرن برای حل مشکل که اونها هم پاسخگو نیستند . نمونه اش رو چند دقیقه پیش که برای رفع مشکلش از ما سوال پرسیده .
یک سوال می تونم بپرسم ؟
پشتیبانی افرا وب 09:05:14 ق.ظ
خواهش میکنم بفرمایید
******* 09:06:20 ق.ظ
من 4 تا از سایت های افرادی که براشون طراحی انجام دادم روی سرور فردی بوده که الان نزدیک به یک همته میشه که سرور ایشون از کار افتاده و ایشون هم پاسخگو نیستن
******* 09:06:37 ق.ظ
می خواستم ببینم راهی برای باز پس گیری دامنه ها وجود داره ؟
******* 09:07:14 ق.ظ
متاسفانه ساکن مشهد هستن و من دسترسی به ایشون ندارم
اینها طی این چند روز مراجعه زیادی به ما داشتند ولی سعی کردیم موضوع را بهشون توضیح بدیم و اطمیمان بدیم که مشکل حل خواهد شد .
بهتر نیست صادقانه مشکل رو اینجا مطرح کنید اینجا افراد متخصص زیاد هستند که شما رو کمک میکنند تا سرور شما مشکلش برطرف بشه اگر هم میبینید مشکل رفع شدنی نیست یک سرور جدید خریداری نمایید و بک اپ ها رو انتقال بدید . اگر کمکی از دست ما برمیاد بفرمایید تا کمک کنیم . ما هم دوست نداریم این مشکل برای کسی پیش بیاد.