صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 33

موضوع: دنبال همکار برای فروش وی پی اس و ارائه خدمات لطفا مدیران سرور و افرادی که سرور اختصاصی دارند

عضو جدید madvps آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    297
    تشکر تشکر شده 
    554
    تشکر شده در
    410 پست

پیش فرض پاسخ : دنبال همکار برای فروش وی پی اس و ارائه خدمات لطفا مدیران سرور و افرادی که سرور اختصاصی دارند

عزیز خوب ببینید من باهاتون صحبت کردم این خوبه که مشکل پرداخت با تاخیر حل شده ولی قبول کنید طرف بدون شناخت نمیتونه دسترسی به کسی بده قصد جسارت ندارم ولی درک کنید که در قبال مشتری و وی پی اس ها مسئول هستیم
    فروش ویزه سرور مجازی ازانگلیس | پشتیبانی به موقع و آپتایم بالا | پنل ریبوت رایگان
    سایت : مــــاد وی پـــی اس
    | یاهو آی دی : vpsmad
    ....:::: www. madvps .ir ::::....

2. تعداد تشکر ها از madvps به دلیل پست مفید

3. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    66
    تشکر تشکر شده 
    1,223
    تشکر شده در
    1,049 پست

پیش فرض پاسخ : دنبال همکار برای فروش وی پی اس و ارائه خدمات لطفا مدیران سرور و افرادی که سرور اختصاصی دارند

madvps حرفه شما کاملا صحیح هست انشااللله madvps جان کسی پیدا بشه اعتماد کنه ؟ من نمیگم حرف شما درست نیست اما اگه کسی هست که می تونه اعتماد کنه لطفا امادگی خودش را اعلام کنه تا فعالیت را شروع کنیم

5. تعداد تشکر ها از msmhost.net به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    266
    تشکر تشکر شده 
    660
    تشکر شده در
    333 پست

واقعا فرقی نداره کی ماشین مجازی بسازه ها و شما کارت با یک دسترسی readonlyهم راه می افته چرا اینقد بیخودی معطل میکنی از یکی از همینا بگیراگر میخوای پول تو جیبت باشه و مطمئن باشی از پورسانت خودتت خوب کافیه یک قرارداد بنویسین باهام که ماهانه پورسانتت رو میده تا مشتری هست روی سرور بصورت ماهانه
    استغفرالله خداروشکر نه فروشنده ایم و یوزری هستیم مرتب و منظم در انجمن
    واگر نه معلوم نبود چه بلایی سرمون میامد میان این جماعت ............

7. تعداد تشکر ها ازکرمان هاست به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    66
    تشکر تشکر شده 
    1,223
    تشکر شده در
    1,049 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط کرمان هاست نمایش پست ها
    واقعا فرقی نداره کی ماشین مجازی بسازه ها و شما کارت با یک دسترسی readonlyهم راه می افته چرا اینقد بیخودی معطل میکنی از یکی از همینا بگیراگر میخوای پول تو جیبت باشه و مطمئن باشی از پورسانت خودتت خوب کافیه یک قرارداد بنویسین باهام که ماهانه پورسانتت رو میده تا مشتری هست روی سرور بصورت ماهانه
    با توجه به پشتیبانی و نصب و کانفیگ سیستم عامل ها باید دسترسی های لازم را داشته باشیم گروه ام اس ام هاست هم مانند تمامی همکاران نسبت به کاربران خود مسولیت هایی دارد که برای ارائه خدمات بهتر باید دسترسی های لازم را داشته باشیم منتظر پیشنهادات دوستان هستم هم چنان

9. تعداد تشکر ها از msmhost.net به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    266
    تشکر تشکر شده 
    660
    تشکر شده در
    333 پست

فکر نمیکنم کسی دسترسی مدیر رو بده! شما برای کانفیگ سیستم عامل یا بقیه کانفیگ ها دسترسی به مدیر مجازی ساز نیاز نداری پس حرف ی که میزنی به نظر من غیرمنطقی است
    انششششششششششششششاللله کسی پیدا بشه باهات کنار بیاد اگر نه هم خودت مجبور میشی پول بزاری سرور بگیری شروع کنی
    باشد موفق باشی
    استغفرالله خداروشکر نه فروشنده ایم و یوزری هستیم مرتب و منظم در انجمن
    واگر نه معلوم نبود چه بلایی سرمون میامد میان این جماعت ............

11. تعداد تشکر ها ازکرمان هاست به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    66
    تشکر تشکر شده 
    1,223
    تشکر شده در
    1,049 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط کرمان هاست نمایش پست ها
    فکر نمیکنم کسی دسترسی مدیر رو بده! شما برای کانفیگ سیستم عامل یا بقیه کانفیگ ها دسترسی به مدیر مجازی ساز نیاز نداری پس حرف ی که میزنی به نظر من غیرمنطقی است
    انششششششششششششششاللله کسی پیدا بشه باهات کنار بیاد اگر نه هم خودت مجبور میشی پول بزاری سرور بگیری شروع کنی
    باشد موفق باشی
    با سلام دوست عزیز من 4 سال فعالیت داشتم و سرور اختصاصی هم داشتم پشتیبان و کارشناس فنی هم بودم برای کانفیگ و نصب و پشتیبانی سایت ها من مدیریت نخواستم من خواستم سطح دسترسی بدهند در
    vmwar که بتونیم سرور مجازی بسازیم و رسیدگی کنیم پس از نظر شما بسیار ممنون هستم و دوستانی که تمایل دارند همکاری کنند لطفا و خواهشا پیام بدند لطف کنید از دادن نظر در مورد این که کی نمی تواند یا نمی کند خوداری کنید با سپاس فراوان

13. تعداد تشکر ها از msmhost.net به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    66
    تشکر تشکر شده 
    1,223
    تشکر شده در
    1,049 پست

با سلام خوشبختانه با توجه به گفته های قبلی با انک پاسارگاد قرارداد بسته شد جهت درگاه پرداخت آنلاین دوستان مشکل واریز با تاخیر برطرف شد دوستانی که تمایل به همکاری دارند لطفا اعلام کنند هم چنان منتظر هستم با سپاس

15. تعداد تشکر ها از msmhost.net به دلیل پست مفید

عضو انجمن ezat1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    52
    تشکر تشکر شده 
    588
    تشکر شده در
    486 پست

سلام من هر جوره فکر کردم دیدم اصلا منطقی نیست !؟ به هیچ وجه در نهایت به این ضربالمثل مزخرف اما به همون اندازه معنی دار رسید !>
    ببخشید از همه اما من شنیدم آدم زن ش........یک داشته باشه مال شریک نداشته باشه !؟
    کسی هم که توانایی پرداخت سرور اختصاصی روداره قطعا توانایی پرداختشو داره نیازی به شریک نداره !؟

17. تعداد تشکر ها از ezat1 به دلیل پست مفید

عضو جدید mailgenral آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    111
    تشکر تشکر شده 
    93
    تشکر شده در
    72 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ezat1 نمایش پست ها
    سلام من هر جوره فکر کردم دیدم اصلا منطقی نیست !؟ به هیچ وجه در نهایت به این ضربالمثل مزخرف اما به همون اندازه معنی دار رسید !>
    ببخشید از همه اما من شنیدم آدم زن ش........یک داشته باشه مال شریک نداشته باشه !؟
    کسی هم که توانایی پرداخت سرور اختصاصی روداره قطعا توانایی پرداختشو داره نیازی به شریک نداره !؟
    به نکته ای بس ظریف اشاره کردیا

19. تعداد تشکر ها از mailgenral به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    66
    تشکر تشکر شده 
    1,223
    تشکر شده در
    1,049 پست

[QUOTE=mailgenral;737109]به نکته ای بس ظریف اشاره کردیا][/QUOTE

================================================== ==============
    در پاسخ به شما باید بگم که از ضرب المثل شیرین شما بسیار ممنون هستم به هر حال همه جوره شنیدیم شما هم گل گفتید اما در ادامه اگه کامل پست ها را میخوندید چنین مثالی را نمیزدید یک خرید سرور اختصای به صورت شخصی انجام نمی شود به دو دلیل یک کار اصلی ما میزبانی و سرور اختصاصی نیست دو تعداد کاربر ما مشخص نیست که خریداری کنیم درضمن مبلغ یک سرور نسبتا خوب نهایتا 400 هزار است که تنها پول برای ما مهم نبوده که شما تنا توجه به پول کردید خدا را شکر تا الان موفق بودیم و دنبال یک شرکت یا همکار هستیم که بتوانیم با شرایط ذکر شده همکاری داشته باشیم طی گفته های قبلی هم قرارداد ما با بانک پاسارگاد بسته شد و مشکل تاخیر پرداخت هم برطرف شده است. در هر صورت منتظر پیشنهادات برای همکاری هستم نه انتقاد البته در صورتی که برای پیشرفت کاری باشد مشکلی نیست

21. تعداد تشکر ها از msmhost.net به دلیل پست مفید

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)