با سلام
اول در مورد برنامه مدیریت سایت ... این برنامه مطعلق به شرکت خاصی نیست .. دست نویسه ... قبلا چنین برنامه ای خودم نوشتم (که برای مدیریت به کار میره) و حالا باید یه مقدار از قبلی بیشتر روش کار بشه... چیز خاصی نیست بستگی داره چطور دیتاسورس رو تو برنامه مقدار دهی میکنی ... بگذریم
اما در مورد گفته های دوستمون RayanDade عزیز
دوست من ... در ابتدای راه اندازی سایت حداقل 1 یا 1.5 ترابایت فقط و فقط فایلها و فیلم های آموزش زبان در این سایت موجود می باشد...
انیمیشن ها .. عکس ها ... بازی ها .... نرم افزارها ... کتابها و ......... (تا دلت بخواد بازم هست) من خودم دارم آرزو میکنم بیشتر از 3 ترابایت نشه
در مورد PC ... من اصلا در مورد PC حرف زدم؟؟؟؟ من سروری می خوام که حداقل دو تا cpu چهار هسته ای داشته باشه ... (حالا میخواد 30 میلیون هم باشه) من از ابتدا اسم سرور پر قدرت رو بردم دوست من .. نه pc
در مورد قطعی ... تو هر جای دنیا که باشی احتمال قطعی وجود داره ... مگه اینگه از این هاستهای ابری و این چیزا باشه .... که برای سایت من به هزینش نمی ارزه که بخوم این تکنولوژی ها رو استفاده کنم
در مورد ترافیک .... من ماهی 25 هزار تومان اینترنت 512(پهنای باند) با دانلود نامحدود(ترافیک) دارم استفاده میکنم و تا حالا شده که در یک ماه نزدیک 100 گیگ دانلود کنم .... من هم به همین 1 تا 2 میلیون در ماه برای اجاره فکر میکردم ... میدونید که درآمد یه سایت که 700هزار بازدید کننده در روز داره بیش از 15 میلیون در ماه است... به نظرتون من اگه بخوام با در نظر گرفتن کل هزینه ها.. 10 میلیون در ماه هزینه اجاره و کارمند و تبلیغ و ... پرداخت کنم... ایا 5 میلیون در ماه برای یه نفر حقوق خوبی نیست؟؟ شاید بگید خیال پردازی بر جوانان عیب نیست ... اما انیشتین ، قدرت خیال پردازی رو لازمه موفقیت میدونه .... منم همینطور
اگر شرکتی نزدیک به ساختمان مخابرات (مثلا مخابرات شهر تهان یا اهواز یا هرجایی دیگه) باشه و بتونه حدود 50 تا 100 میلیون هزینه مصرف کنه ... میتونه یه پهنای باند خارخ العاده بوسیله فیبر نوری از مخابرات بگیره.. نزدیکی مکانی بخاطر کم شده هزینه راه اندازی کابل فیبر نوری هستش... البته باید مخابرات امکانات این مورد رو داشته باشه ... همشون ندارن
خارج از بحث
(__شرکت من سهامی خاصه .... و حتی مجوز واردات کالا( از پزشکی گرفته تا ماشین و الکترونیکی و کامپیوتری و تجهیزات مهندسی پزشکی و ...) رو داره ... البته به علت کمبود بودجه هنوز از این قسمتهاش استفاده نشدهولی مجوزشو داره
4 ماه طول کشید تا این شرکت مدارکش کامل بشه و ثبت شه ... 2 سال تمام این مجوزا خاک خوردن ... گفتم حالا دیگه وقتشه ازش استفاده کنم... انشالله تحقیقاتم که تموم بشه .. برنامه نویسی این سایت رو شروع میکنم__)
از راهنمایی شما متشکرم

ولی مجوزشو داره
4 ماه طول کشید تا این شرکت مدارکش کامل بشه و ثبت شه ... 2 سال تمام این مجوزا خاک خوردن ... گفتم حالا دیگه وقتشه ازش استفاده کنم... انشالله تحقیقاتم که تموم بشه .. برنامه نویسی این سایت رو شروع میکنم__)