-
April 15th, 2013, 00:36
عضو انجمن
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer

نوشته اصلی توسط
farzin11
با پرداخت هزینه آموزش اموزش میدم که چه طور باز یابی کنید لازم نیست به قول دوستمو بری اسکریپت نصب کنی
مهندس تاپیک آموزش هست . آفر دادن ممنوعه
مردم چه رویی دارن . این که یه چیز ساده هست شما می خوای پول بگیری
چیز .....
Skype : live:ehsan_296 || Telegram : server911 || site : webfa.net
سرور مجازی از فرانسه - کانادا - هلند با منابع اختصاصی

کانفیگ مورد نیاز شما تخصص ماست
-
تعداد تشکر ها از ehsan_296 به دلیل پست مفید
-
April 15th, 2013 00:36
# ADS
-
April 15th, 2013, 06:50
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
nekooee
مشکل رو پیدا کردم. یک فایل takpardakht.pl باید تو زیر پوشه زیر باشه:
public_html/payment/templates/templates
ولی تو پوشه :
public_html/pay2/templates
کپی میشه. حالا یا اسکریپت فریر یک پوشه templates اضافه کرده یا پلاگ این تک پرداخت این فایل رو در جای درست خودش قرار ندادن!!
الآن هر کی پلاگ این تک پرداخت بگیره همین مشکل بر میخوره و خودش باید این فایل رو بعد از کپی کردن پوشه بره جا به جا کنه.....
من این مورد رو هم با شتاب دات بیز هم با جی پال داشتم ! فقط تک پرداخت نیست آخه!! هنوزم همینطوره البته ! میره تو سایت درگاه صفحه سفبد ! مکث ۱۵-۲۰ ثانیه ای بعد درگاه بانک میاد ! بهد از عملیات پرداخت بازگشت به سایت درگاه (شتاب دات بیز مثلا) - صفحه سفید ! حدود ۱۰-۱۵ ثانیه هیچی اتفاق نمیفته و بعد نمایش اطلاعات خرید توی سایت خودم ! اصن مجبور شدم بالای فریر بنویسم که مشتری دکمه ی بک و نزنه یه وقت بدهکارشون بشیم !
-
-
April 15th, 2013, 12:18
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از p30speed به دلیل پست مفید
-
April 15th, 2013, 15:10
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sirpasha
من این مورد رو هم با شتاب دات بیز هم با جی پال داشتم ! فقط تک پرداخت نیست آخه!! هنوزم همینطوره البته ! میره تو سایت درگاه صفحه سفبد ! مکث ۱۵-۲۰ ثانیه ای بعد درگاه بانک میاد ! بهد از عملیات پرداخت بازگشت به سایت درگاه (شتاب دات بیز مثلا) - صفحه سفید ! حدود ۱۰-۱۵ ثانیه هیچی اتفاق نمیفته و بعد نمایش اطلاعات خرید توی سایت خودم ! اصن مجبور شدم بالای فریر بنویسم که مشتری دکمه ی بک و نزنه یه وقت بدهکارشون بشیم !
مشکل شما با من فرق داره! من اگر یک ساعتم صبر میکردید رد نمیشد و همینجور میموند. البته هر کی از پلاگ این فعلی تک پرداخت استفاده کنه همین مشکل بر میخوره و باید بره اون فایل رو که اشتباه گذاشتند جا به جا کنه.
-
-
April 15th, 2013, 17:59
عضو انجمن
نمی دونم چرا این همه به این قالب مالبا گیر میدین!
بابا این پیش فرض خودش هم از کل قالبهایی که دیدم قشنگ تره هم سالم بدون مشکل
حالا طرف میاد فلان قالب رو میذاره با یه فرقون باگ بعد میگه شاکی میشه این سیستم امنیت نداشت.
بکشین بیرون از این قالب مالب بازیا به جاش اون وقت رو بزارین درست خدمات بدیدن
-
-
April 15th, 2013, 23:27

نوشته اصلی توسط
ehsan_296
مهندس تاپیک آموزش هست . آفر دادن ممنوعه
مردم چه رویی دارن . این که یه چیز ساده هست شما می خوای پول بگیری
چیز .....
قربون روی ماهه نشسته ات برم
ه کم سرچ کنی بدک نیست ها همین الان همین اسکریپتو با قیمت های نجومی عرضه می کنند حالا بهشون بگو این قابلیت ها رو اضافی می خوام دیگه میمونن توش نمی تونن کاری انجام بدن شر و ور تحویل میدن نسخه های بعدی این قابلیت و اضافه می شه...
حالا اومدی دم از این حرفا می زنی
-
-
April 15th, 2013, 23:48
سلام
در freer امکان این هست که بتونیم به ایمیل افرادی که خرید داشتند ایمیل ارسال کرد؟ (بصورت یکجا)
یا قسمتی که بشه شناسه پرداخت رو وارد کرد و مشخصات خرید رو بده
اگه هست ممنون میشم بگید ( بصورت ماژول جدا باید نصب بشه؟)
-
-
April 16th, 2013, 00:03
دوستان من یه مشکل اساسی دارم
سایت من ***** شده بود بعد یه دامنه اضافه کردم به دامنه قبلی. و دامنه قبلی به کل پاک شد.الان وقتی گزینه ی پرداخت رو میزنم مشکلی نداره . وارد درگاه بانک میشه پرداخت هم میشه ولی موقعی که باید مشخصات نشون کاربر بده صفحه ارور میده و میره به دامنه قبلی که پاک شده.
کسی میتونه کمکم کنه؟ واقعا گرفتار شدم. از حساب مردم پول کم میشه و من یکی یکی باید زنگ بزنم و ایمیل بدم بهشون و جریان رو توضیح بدم.
ممنون میشم کمک کنید.
-
-
April 16th, 2013, 01:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
farshid2345678
دوستان من یه مشکل اساسی دارم
سایت من ***** شده بود بعد یه دامنه اضافه کردم به دامنه قبلی. و دامنه قبلی به کل پاک شد.الان وقتی گزینه ی پرداخت رو میزنم مشکلی نداره . وارد درگاه بانک میشه پرداخت هم میشه ولی موقعی که باید مشخصات نشون کاربر بده صفحه ارور میده و میره به دامنه قبلی که پاک شده.
کسی میتونه کمکم کنه؟ واقعا گرفتار شدم. از حساب مردم پول کم میشه و من یکی یکی باید زنگ بزنم و ایمیل بدم بهشون و جریان رو توضیح بدم.
ممنون میشم کمک کنید.
برو توی فلدر include فایل configuration.php ادیت کن و خط پنجم که نوشته url آدرس جدید رو به جای آدرس قبلی وارد کن. مشکلت حل میشه
با تقلا شخصیت خود را میسازید !
و
با تمنا شخصیت خود را خراب میکنید !

-
تعداد تشکر ها ازhossein7441 به دلیل پست مفید
-
April 16th, 2013, 01:29

نوشته اصلی توسط
hossein7441
برو توی فلدر include فایل configuration.php ادیت کن و خط پنجم که نوشته url آدرس جدید رو به جای آدرس قبلی وارد کن. مشکلت حل میشه
حسین خان ادرس جدید رو وارد میکنم ولی fatal error میده وقتی میخواد بره توی صفحه اسکریپت
-