صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 33

موضوع: دنبال همکار برای فروش وی پی اس و ارائه خدمات لطفا مدیران سرور و افرادی که سرور اختصاصی دارند

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    66
    تشکر تشکر شده 
    1,223
    تشکر شده در
    1,049 پست

پیش فرض پاسخ : دنبال همکار برای فروش وی پی اس و ارائه خدمات لطفا مدیران سرور و افرادی که سرور اختصاصی دارند

majidisaloo1 از نظرتون ممنون هستم

2. تعداد تشکر ها از msmhost.net به دلیل پست مفید

3. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    66
    تشکر تشکر شده 
    1,223
    تشکر شده در
    1,049 پست

پیش فرض پاسخ : دنبال همکار برای فروش وی پی اس و ارائه خدمات لطفا مدیران سرور و افرادی که سرور اختصاصی دارند

majidisaloo1 از نظر شما ممنون هستم . و حرفی برای گفتن ندارم چون دوست ندارم در اینجا بحث کنیم شرایط من کاملا درست مطرح شده دوستانی که تمایل دارند کار کنند لطفا درخواست می کنم خواهش می کنم ارسال نظر کنند ممنون می شوم با سپاس

5. تعداد تشکر ها از msmhost.net به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    581
    تشکر تشکر شده 
    1,013
    تشکر شده در
    822 پست

با سلام

تعداد مشتری که میتوانید ارائه دهید در هفته چه تعداد هست ؟

شما 10 گیگ رم
    10 ایپی گرفتین

قیمت فروش شما رو یک مثلا 25 هزار تومان = مثال
    ما باید بیشتر بدهیم یا کمتر ؟

10 رو و 10 ایپی 250تومان

چقدر گیر صاحب اصلی میاد ؟ شما نوشتین سود نمیخواهین ؟ و این کار چیه که می کنید ؟

پاین تر از ما بدهید با کیفیت ما که ب ضرر کسی از ما نمیخره بیشتر بدهی کسی از شما نمیخره ؟ به این فکر کردید /

7. تعداد تشکر ها ازmariean به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    66
    تشکر تشکر شده 
    1,223
    تشکر شده در
    1,049 پست

با سلام همکار گرامی فروش هفتگی و روزانه که مشخص نیست در مورد محاسبه هزینه هم با توجه به قیمت ارائه شده از سوی شما اقدام می کنیم برای مثال شما وی پی اس با رم 256 را 23 هزار می دید ما هم در سایتمون مبلغ را 23 هزار می زاریم و به کاربر می دهیم تفاوت در اینجا هست که پشتیباتی کاربر نصب سیستم عامل و هم چنین کانفیگ و ارائه خدمات از سوی ماست و باز هم عذر خواهی می کنم به دلیل تاخیر در پاسخ mariean

9. تعداد تشکر ها از msmhost.net به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    66
    تشکر تشکر شده 
    1,223
    تشکر شده در
    1,049 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط msmhost.net نمایش پست ها
    با سلام همکار گرامی فروش هفتگی و روزانه که مشخص نیست در مورد محاسبه هزینه هم با توجه به قیمت ارائه شده از سوی شما اقدام می کنیم برای مثال شما وی پی اس با رم 256 را 23 هزار می دید ما هم در سایتمون مبلغ را 23 هزار می زاریم و به کاربر می دهیم تفاوت در اینجا هست که پشتیباتی کاربر نصب سیستم عامل و هم چنین کانفیگ و ارائه خدمات از سوی ماست و باز هم عذر خواهی می کنم به دلیل تاخیر در پاسخ mariean
    برای تکمیل تر کردن گفته هام در مورد سود هم اشاره کردید هدف ارائه خدمات می باشد سرور اختصاصی را خریداری نمی کنم خودم به دلیل این که کار اصلی من میزبانی و ارائه سرور مجازی نیست و دوم به دلیل محدودیت وقت و شروع کار به تازگی شروع کار به تازگی یعنی این که در یک سایت مستقل این در صورتی است که در پست معرفی ام اس ام هاست اشاره کرده ام حدود 3 سال پشتیبان فنی و ارائه دهنده سرور مجازی و کانفیگ سرور و غیره بودم
    ویرایش توسط msmhost.net : April 14th, 2013 در ساعت 15:33 دلیل: مار اشتباه کار= هدفارائه هدف ارائه

11. تعداد تشکر ها از msmhost.net به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    581
    تشکر تشکر شده 
    1,013
    تشکر شده در
    822 پست

ممنون

در صورت امکان 5 روز دیگر سرور جیدی خریداری میشود با من در تماس باشید
    و همکاری را شروع خواهیم کرد برای 80%

حسینی
    با تشکر

13. تعداد تشکر ها ازmariean به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    66
    تشکر تشکر شده 
    1,223
    تشکر شده در
    1,049 پست

mariean از لطف شما ممنون هستم دوستانی دیگر هم به غیر از شما آمادگی را برای فعالیت خودشون اعلام کردند بررسی می کنم بهترین گزینه را انتخاب می کنم درضمن اگر به دلیل من هست که می خواهید سرور جدید خریداری کنید من دوست ندارم شما ضرر کنید و تعداد کاربران ما مشخص نیست.با تشکر

15. تعداد تشکر ها از msmhost.net به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    266
    تشکر تشکر شده 
    660
    تشکر شده در
    333 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط msmhost.net نمایش پست ها
    با سلام تشکر از شما کرمان هاست نه ما دسترسی ساخت را می خواهیم اگر دقت کرده باشید چون پشتیبانی کاربران با خودمان هست باید این دسترسی را داشته باشیم یا زمانی که می خواهیم سفارش را نحویل دهیم باید به سرعت انجام شود تا کاربر دچار مشکل نشود برای مثال سفارش در سایت ساعت 4 صبح انجام می شود و پشتیبان ما 4 صبح می تواند سرویس دهد اما به دلیل عدم دسترسی نمی تواند ارائه سرویس دهد.
    فکر نکنم کسی دسترسی روت و ادمین به سرور بدهولی میتونه دسترسی معمولی بده فکر کنم باهاش در تماس باش به میزان مشتری ها که داریبعدشم شاید اصلا خودشون بتونن سرور رو ساعت 4 صبحم تحویل بدن
    ویرایش توسط کرمان هاست : April 14th, 2013 در ساعت 23:27

17. تعداد تشکر ها ازکرمان هاست به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    66
    تشکر تشکر شده 
    1,223
    تشکر شده در
    1,049 پست

کرمان هاست ممنون از پست شما .لطفا دوستان که تمایل دارند اعلام آمادگی کنند تا باهاشون در ارتباط باشم بهترین گزینه را انتخاب کنم چند نفر از دسوتان آمادگی خودشون را اعلام کردند منتظر دیگر پیشنهادات هستم با سپاس

19. تعداد تشکر ها از msmhost.net به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    66
    تشکر تشکر شده 
    1,223
    تشکر شده در
    1,049 پست

از همکاران عزیز کسی نیست که بخواهد با شرایط گفته شده فعالیت کند درگاه پرداخت بانک پارسارگاد هم به سایت ارائه شد و برای پرداخت با تاخیر هم دیگر با مشکلی مواجه نیستیم همکارانی که تمایل دارند با هم فعالیت کنیم لطفا در این پست اعلام آمادگی کنند تا با آن ها در تماس باشم با سپاس

21. تعداد تشکر ها از msmhost.net به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)