نقل قول نوشته اصلی توسط hamid64 نمایش پست ها
با عرض سلام
به چند نکته اشاره میکنم و امیدوارم دیگر دوستان از زدن تاپیک های بیهوده جهت تخریب دیگران خودداری کنند.

1.من یک از افراد همان تیمی در (قالب شرکتی ، گفتم بگم شرکت چون الان میگین اینا که تیم هستند شرکت نیستند) هستم که این سرویس ها را اماده میکند و در اختیار نسل وب قرار میدهد ؛ ما با شرکت نسل وب در یک سری پروژه همکاری داریم ، متشریان خاص خود را داریم و هیچ گاه در این انجمن ظاهر نمیشویم و نخواهیم شد چون کار بیهوده ای است برایمان ، در انجمن ایرانی وب هاستینگ تالک برای هر آفر ما باید به دو هزار نفر که قصد تخریب چهره ما را دارند جواب پس بدیم و انها هم ما را به سخره بگیرند و خرد کنند (هرچند که راست بگویم ، عده ای هم زود باور حرف ما را باور نمیکنند و به تفسیرات اشتباه دیگران) البته روی جنازه های ما تا از روی این کار از بتوانند خود را در عرصه ثابت نگه دارند و سرویس های خود را به فروش برسانند.
کجای وب هاستینگ تالک اصلی اینجوری است؟
افر میدن فوقش یک آی پی کسی میگه بدین واسه تست پینگ و تمام.

2.نسل وب به علت کثرت کاریشون با ما چند قدمی در هماهنگی کامل فاصله دارند و البته اشتباه از ما بوده که اطلاعات را به صورت کامل در اختیار ایشون قرار دادیم تا دیگر کسی سوال نکند.

توضیحات:
- سافت لایر به ایرانی سرور نمیده مگر با شرایط خاص ما اون شرایط را پیدا کردیم و الان با اون شرایط داریم میگیرم (حالا خودتان برید بگردید پیدا کنید ، اینکه هم ما بر طبق چه ظوابطی گزفتیم محرمانه است و از اسرار کار ماست و سافت لایر میداند افراد استفاده کننده از این سرور ها ایرانی هستند و هیچ مشکلی هم ندارد با این موضوع ، ما هم تضمین میکنیم مشکلی پیش نمیاد و گارانتی کردیم - وقتیم میگم نمی آید یعنی اصلا پیش نمی آید ، گارانتی هم شده و این که اگرم پیش بیاد که انشاالله پیش نمیاد ما خودمان 5 برار هزینه پرداختی کاربر را جریمه بهش میدیم و سرور جدید را حداکثر تا 3 ساعت بعد با اطلاعاتش که در سرور قبلی بوده تحویلش میدیم)

- اینکه ما این سرور را با چه قیمتی میخریم و چرا میتونیم با این قیمت از آن وی پی اس بفروشیم هم به خودمان مربوط است ، فکر نکنم به کسی مربوط باشد.

- خوب جواب سوال های شما دوست عزیز جناب آریا ، نمیدانم چرا ، بیشتر از این نگشتید و این همه دور زدید.
من جوابتون را میدم و دیگر هم سوالی نپرسید. اگر شما زحمت گشتن و پیدا کردن آی پی را از توی انجمن ها بخ خود نمیدادید و از بخ جای اینکه لقمه را دور دهان خود بگردانید ...
شما به سایت سافت لایر رجوع کنید
در این صفحه
softlayer facilities
در مورد شبکه دیتا سنتر سافت لایر توضیح داده شده.

این هم صفحه مربوط به دیتاسنتر واشنگتن
data center & network details: Washington, dc

ما آی پی ها زا از اینجا دایم نیاز به گشتن در انجمن ها نبود !!! نمیدانم شما چرا رفتید سند از انجمن رو کردید؟؟؟!!! چرا؟
چرا این همه به این دوست ما نسل وب تهمت و افترا میزنید؟

نسل وب با ما تماس گرفتند گفتند آی پی بدید میخواهند پینگ بگیرند ، ما هم آپی دیتاسنتر واشنگتن سافت لایر را دادیم.
هر اطلاعاتی خواستید در این صفحه است.

چرا این همه با همدیگر نفاق دارید؟! ایشون هم دو تا بفروشه از سرور هاشو شما سرنگون میشید؟ این چه کاری دوستان.

نکته : ما چون قیمت هامون پایین است زود سرور ها فروش میرود سرور های قبلی ما در سافت لایر نبود و از دیتاسنتر های دیگری تامین میشد ، برای همین ممکن است آی پی هم ایشون قبلا به شما داده باشد که اون مال دیتا سنتر های قبلیست.

خوب میرسم به اینکه آی پی بدیم ؟! چون باز حتما میگوئید آی پی میخوایم ، حالا آی پی دیتاسنتر را دادیم که خودش داده واسه معرفی دیتاسنتر خودش.
اما چون میدانم شما باز میخواهید این آقای نسل وب را دست به سر کنید و به بازیش بگیرید لپ کلام بگم ، آی پی همان آی پی ما همان را میدیم
سرور تحویل گرفتید از ما برید هر چقدر دوست داشتید از آی پیتون پینگ بگیرید و ببینید کجاست.
اصلا لازم نیست من آی پی بدم وقتی میگیم داریم از سافت لایر میدیم آی پی واشنگتن هم دادم یعنی این دیتاسنتر میخواهید ببینید پینگش بدردتون میخوره یا نه.
سرورم گرفتید کاری نداره ما که کلاه بردار نیستیم آی پی را یک whois بگیرید معلوم میشه مال کجاست.
اون موقع اگر نبود بیاید این همه به توپ و تانک ببندینش.

من آی پی سرور مردم را بدم برای چی؟

حالا دیگ تاسف لازم نیست.
آقا تا کی تهمت و دروغ ؟؟؟

نمیتونی با این نسل وب دوست باشی چرا دشمنش میشی؟

- در مورد سی پی یو ای که ایشون اول معرفی کردند بهتون در این تاپیک این سی پی یو مال همان دیتاسنتر های قبلی ما است ، سی پی یو که ما داریم الان استفاده میکنیم در سافت لایر برای سرور های کوچک xeon 3220 و سرور های بلاتر هم که فرق داره.
این هم لینک خرید این سرور
https://www.softlayer.com/sales/orderserver/23/699
خواستید بخرید.

فکر نکنم سوالی یا شبه ای مانده باشد.
حالا دوست داشتید بخرید تست کنید ، دوستم نداشتید خوب نخرید زور که نیست!

فعلا هم این را بگم تمامی دیتاسنتر هایمان پر شده ، سافت لایر هم یکی داریم جدید میگیریم انشا الله اون هم تا پس فردا آمده تحویل است.

پس فعلا درخواست ندین ، تا دو روز دیگر.

در آخر این به خودمان مربوطه برای چی این قیمت ، چرا سافت لایر ، چرا این مقدار پهنای باند ، چرا این مقدار آپ لاینک ، چرا بهمون گیر نمیدن ، چرا و چرا ...

من بار ها دیدم در این انجمن افراد دیگران را میکوبند... وقتی یکی آفر میدهد.مخصوصا اگر تازه وارد باشه.
اگر بیشتر خواستید این نسل وب را بکوبید و الکی و بدون دلیل و مدرک کارش را خراب کنید (چون کارش درسته ، شما الکی دارید بهانه میگیرد از عرصه بیرون بندازینش) باز بشنید ازش بیست سوالی بپرسید ، اینم همه را نمیدونه ، برد هم با شماست.
آخرم میگن کی اینجا راست میگفته ، میگن شما شما!
چرا چون انقدر ذهن مردم را شستشو میدین با این تهمت ها که کسی جرات نکنه ازش بخریه.بگه دروغ میگه.
شما ها که میدونید این شرکت است ، به جای اینکه این همه اذیتش کنید ، یکی ازش میخریدید بعد اگر آی پی سافت لایر نبود به دار می زدینش.

جوانمردیتان کو؟ خوب دوست داره بفروشه ، مگر نون شما را آجر کرده ؟

(اگر غلط املای در متن من بود عذر میخواهم چون باید عجله ای مینوشتم ، چون کلی کار دارم که مانده)

یاد سخنرانی ا ن افتادم ! به همه چیز چنگ زدید غیر مطلب اصلی !
فقط سفسطه !
شما موظف هستید جواب بدید ! و الا آفر نزارید ! شما برید تو تالک بزنید ببینید من همین سوال رو کنم کسی گیر می ده یا نه !
شما هنوز جواب ساده رو بلد نیستید بدید !
من هم می گم سرور هامون از پلانت هست ، بعد آی پی اصلی دیتاسنتر رو بدم که چی بشه ؟
لینک شبکه سافت لایر چه ربطی به شما داره ؟ به سوال های داده شده داره ! کسی شک نداره راجع به شرکت !