مطمئن باشید اگر میشناختم آفری داده نمیشد چون ما با خود شما مشکلی نداریم مشکل این هست شما نمیتوانید از سرویس های ما استفاده کنید ظاهرا برای همین دیگه آفری نمیدادم.
کانفیگ ؟ چه کانفیگی ما انجام دادیم ؟ سیستم عامل فقط نصب میشود و تحویل داده میشود هیچ کانفیگی برای یوزر انجام نمیشود و قرار هم نیست رایگان انجام شود قرار بود ؟ دیداس و ... هم بر میگرده به کانفیگ شما هیچ سیستمی هم در برابر دیداس امن نیست پیشنهاد میکنم این تاپیک هم مطالعه کنید : http://www.webhostingtalk.ir/f118/76991/ در ضمن شما گفتید دوستان حرفه ای شما برسی کردند بنده گفتم دیداس هم یکی از موارد مصرف ترافیک هست نگفتم سرویس شما دیداس شده که گفتم ؟ هنوز نمیدانید دیداس شدید یا خیر.!
وقتی مشکلی نباشد نیازی به ورود به سیستم عامل کاربر نیست. ما هنوز وارد نشده امنیت را گردن ما میندازید وارد سرویستون بشیم که دیگه هیچی عزیز.!
شما بالا در مقابل حرف ما که کانفیگ و دیگر خدمات نرم افزاری رایگان انجام نمیشه ذکر کردید که ««تا جایی که یادم میاد برای هر چیزی پول واریز کردم .»» این یعنی هر چیز ناچیزی پول دادید که نباید میدادید به نظر شما ترافیک و ثبت دومین کام و خرید سرور باید رایگان انجام میشد ؟
شروع کننده بحث شما بودید نه ما . بنده حتی شما رو نمیشناختم بعد حرفی که زدید شناختم.
---
یا حق