بنده از شما سرویس داشتم و اینطور که معلومه شما از سرویسی که به من داده بودین زیاد راضی نبودین ( طبق گفته هایی که در چند پست قبل دادین اینطور میشه برداشت کرد) .پس دلیلی نداشت که مجددا در این تاپیک آفر بدین. دلیل پست من .خطایی سر نزده که به اعتبار ما لطمه وارد شود.
خودتان کشیدید به انجمن.
کانفیگ رو که خودتون انجام دادین و حتی سرویس هایی که مورد دی داس قرار میگیره رو باز گذاشتید ( مهم ترین آن ssh ) که خودم شخصا همون روز اول بستم. در ضمن این مشکل و امنیت و ضعف سرویس های شماست که مورد دی داس قرار میگیره و شما باید راه حل بدین نه من .به یکی از دوستان متخصص خود بفرمائید اگر میکروتیک مورد دیداس قرار بگیرد و شخصی که کانفیگ کرده است درست کانفیگ نکرده باشد ترافیک آن چه میشود ؟ (خیلی دلایل دیگر مانند همین یک نمونه هست)
سرویسی که خریده میشه چرا باید در آن واحد مورد دی داس قرار بگیره ؟
منظورتون از سرویس رایگانتون اینطوری هست : که من تماس میگیرم و کارمندانتون در جواب میگن سرویستون مصرف کرده و مانیتورینگ ما اینطوری نشون میده و نخواستن مشخصات سرور رو تا داخل بشن در حالیکه من در تیکتم مشخصات سرور رو براتون فرستادم ( مشخصات ادمین سرور ) اما من هرچی میگم مصرفی نداشتم حرف خودشون رو میزنن.اگه منظورتون از بررسی این هست ؛ تشکر از اینکه بررسی کامل کردین !خدمات رایگان یعنی این که سرویس میکروتیک شما را باید ما رایگان برسی کنیم در غیر اینصورت مشکل از ما هست.
برای این موارد پول واریز کردم: حجم اضافه خریدم که پولشو واریز کردم - دامنه که خریدم و واریز کردم - سرور هم خریدم و واریز کردم .-- برای چه چیزی شما دقیقا پول واریز کردید که میفرمائید برای هر چیزی پول دادید ؟ (اگر لازم باشد از تمام سرویس های شما تصویر قرار داده میشود).
دلیل بر حرف بیهوده زدن ندارم و مجددا میگم که دلیل هم ندارم به اعتبار کسی لطمه بزنم.شما پنل مانیتورینگ دارید و همانطور که شما با دلیل حرف میزنید ما نیازی حتی به حرف زدن نداریم چون پنل مشخص میکند که ترافیک دارید یا خیر.
اولین بارم نیست سرویس خریداری میکنم.با کسی هم مشکلی و یا خصومتی ندارم. که بخوام اینکارا رو انجام بدم.
در پست قبلی ام گفتم.نیازی به سرویس مدیریت شده نمیبینم.در مورد سرویس مدیریت شده نظری نمیدم چون بدم طولانیه ... وقتش نیست.
بله خوشحال میشم ادامه ندین چون تاپیکم از بحثش خارج شد.نیازی به ادامه صحبت نیست.
همچنینموفق باشید.
یا حق