-
April 10th, 2013, 00:11
عضو انجمن
پاسخ : کم شدن سرعت اینترنت

نوشته اصلی توسط
PENOIL
اینترنت نوین نت دارم با سرعت ۵۳۰ کیلوبایت داره دانلود میشه :دی مازندران - متل فو
مال من هم نوین نت
-
-
April 10th, 2013 00:11
# ADS
-
April 10th, 2013, 00:14

نوشته اصلی توسط
ourweb
مال من هم نوین نت
از شاتل خیلی بهتره
یک خط شاتل دارم پینک روی ۴۰۰ نوین نت دارم پینگ زیر ۲۰۰
-
-
April 10th, 2013, 00:16
من نوین نت دارم. از سر شب قطع وصل می شد که الان وصل شد و فعلا قطع نشده .
روی هم رفته یکی دو ساعتی قطع بود .
-
-
April 10th, 2013, 00:19
وایمکس ایرانسل - سرعت مختل - مخ بنده مختل - کار مشتری ها در آسمان چون اصلا ریموت ندارم وقتیم ریموت میشه به قدری سرعت کمه که تو کنسول سرور مجازی اصلا دیگه موس تکون میدی باید بری یه چایی بخوری برگردی
سفارش رایتل ثبت کردم همین الان
-
-
April 10th, 2013, 00:26

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
وایمکس ایرانسل - سرعت مختل - مخ بنده مختل - کار مشتری ها در آسمان چون اصلا ریموت ندارم وقتیم ریموت میشه به قدری سرعت کمه که تو کنسول سرور مجازی اصلا دیگه موس تکون میدی باید بری یه چایی بخوری برگردی
سفارش رایتل ثبت کردم همین الان
نوین نت بگیر حالشو ببر
از وقتی گرفتم فهمیدم اینترنت چیه !!!!!!!
-
-
April 10th, 2013, 00:46

نوشته اصلی توسط
PENOIL
نوین نت بگیر حالشو ببر
از وقتی گرفتم فهمیدم اینترنت چیه !!!!!!!
رایتل دکمه تایدش رو نزدم داشت سرم کلا میرفت زنگ زدم اوپراتورش گفت سرعت 128 ! این نوین نت تهرانم هست ؟ سایتش رو بدید ببینم من امشب باید ایرانسل رو تعطیل کنم همیشه که سرعتش کمه امشبم کلا تعطیله گاهی اینجوری میشد اما 1 ساعته درست مشد این دفعه قصد درست شدن نداره
-
-
April 10th, 2013, 00:53
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
رایتل دکمه تایدش رو نزدم داشت سرم کلا میرفت زنگ زدم اوپراتورش گفت سرعت 128 ! این نوین نت تهرانم هست ؟ سایتش رو بدید ببینم من امشب باید ایرانسل رو تعطیل کنم همیشه که سرعتش کمه امشبم کلا تعطیله گاهی اینجوری میشد اما 1 ساعته درست مشد این دفعه قصد درست شدن نداره
مرتضی جان نوین نت میشه گفت عالی است
novinnet.ir
سرعتش قبلا بیشتر میداد و همچنین قیمتش عالی بود الآن گرون کرده و نهایت سرعت 2 مگ هست اما من با 1 مگش 190-200 تا دانلود دارم
امروز قطعی و وصلی کمی زیاد بود اما در سایر روز ها عالی بود منم که دیگه خودشون میشناسن تا زنگ میزنم من رو نمیتونن با من حرف بزنند خودشون میگن آقای عیسی لو شما رو مستقیم وصل میکنیم به نایکمون !!!!!!!!!!!!!!
خلاصه خوبه همه جوره از بقیه جا ها بهتره

نوشته اصلی توسط
ourweb
الان که اهواز زیرساختش مشکل داره در هر روز 9 ساعت دان هست اینترنت وقتی هم وصل میشه 300 کیلوبایت دانلود میبده ولی اینترنت من 4 مگ که باید حداقل 3 مگ دانلود بده پکیده
قربان یک سوال دارم از شما اطلاعات شما چقدر است؟ 4مگابیت میداد نوین نت که الآن فکر کنم نمیده یا شایدم تو شهر ما که کرج باشه نمیده حالا با این کار ندارم اما 4 مگابیت چطوری 3 مگ دانلود میده؟ سرعت 4 مگ حد اکثر باید 512 کیلو بایت دانلود بدهد که اون هم بستگی به ظرفیت مرکز مخابراتی تون دارد
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
April 10th, 2013, 00:56
عضو جدید
اینترنت مخابرات اهواز 320 دانلود دارم
-
-
April 10th, 2013, 02:24
عضو انجمن
نوین نت شب ها ترافیک رایگان میده ؟
سرعت دانلود شب ها چه طوره ؟
-
-
April 10th, 2013, 02:29
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mohsen12
نوین نت شب ها ترافیک رایگان میده ؟
سرعت دانلود شب ها چه طوره ؟
آره رایگان میده
والله تست نکردیم چون ما ها دیگه وقت و حوصله دانلود نداریم اما الآن که ساعت 2:30 دقیقه است سرعت دانولد من از سرور ایرانمون 150 است و خارج هم 140 هست
با تشکر
عیسی لو
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-