مرتضی جان نوین نت میشه گفت عالی است
novinnet.ir
سرعتش قبلا بیشتر میداد و همچنین قیمتش عالی بود الآن گرون کرده و نهایت سرعت 2 مگ هست اما من با 1 مگش 190-200 تا دانلود دارم
امروز قطعی و وصلی کمی زیاد بود اما در سایر روز ها عالی بود منم که دیگه خودشون میشناسن تا زنگ میزنم من رو نمیتونن با من حرف بزنند خودشون میگن آقای عیسی لو شما رو مستقیم وصل میکنیم به نایکمون !!!!!!!!!!!!!!
خلاصه خوبه همه جوره از بقیه جا ها بهتره
قربان یک سوال دارم از شما اطلاعات شما چقدر است؟ 4مگابیت میداد نوین نت که الآن فکر کنم نمیده یا شایدم تو شهر ما که کرج باشه نمیده حالا با این کار ندارم اما 4 مگابیت چطوری 3 مگ دانلود میده؟ سرعت 4 مگ حد اکثر باید 512 کیلو بایت دانلود بدهد که اون هم بستگی به ظرفیت مرکز مخابراتی تون دارد
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
نوین نت اگه خوب بود ! :
1. توی متما رتبه می اورد تو رنک بندی هم نمیشد 10 ایران
2.همه ازش راضی بودن ! دلیل نداشت بره یه شرکت دیگه به اسم های وب ثبت کنه - چرا ؟ ( کافیه به فرومش نگاه بندازین و نارضایتی کاربران رو ببینید )
نوین نت 512 - 2048 داشتم سرعت دانلود : 250 معمولی 70 رایگان
آسیا تک 512 -512 دارم : سرعت 450 الی 500 معمولی 250 الی 300 رایگان - نیم بها
2634142489.png
اینم رتبه بندی ISP های ایران که خوشبختانه توی هیچ کدوم از سرعت ها اسمی از ( داده گستر عصر نوین ) دیده نمیشه
نتايج تستهاي شبكه سنجش سرعت اينترنت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)