-
April 9th, 2013, 23:28
عضو دائم
پاسخ : درخواست سرور مجازی ایران مقاوم در مقابل حملات ddos و dos

نوشته اصلی توسط
seyedmahdi110
من واقعا از پشتیبانی آقای میرزایی راضیم
هیج جایی تا به امروز ندیده بودم که شخصا با موبایل تماس بگیرند واقعا کار آقای میرزایی از نظر ساپورت و ...تحسین داره
اما به قول خودشون پارس آنلاین نتونست جلوی این اتک ها رو بگیره و بنده به هیچ وجه از آقای میرزایی شکایتی نداشتم نام ایشون رو که بردم فقط از باب این بود اهمیت مسئله رو متذکر بشم
بنده یه ترفندی به ذهنم رسید که با اقای سجادی صحبت کردم اما نتیجه نداد اینجا مطرح میکنم ببینم میشه جواب گرفت یا نه
آقای میرزایی وقتی سرور قطع شد سرور رو با پورت بالا آورد و این یه چیزی رو تو ذهن من انداخت
فرد مهاجم به آی پی اتک میده دیگه درسته ؟ یعنی مثلا به این آی پی 91.98.96.155 خوب یه سوال همین جا دارم اگر فرد همین الان به این آی پی که وجود خارجی نداره اتک بده اتفاقی میفته ؟؟؟
اگر جواب منفیه میرم قسمت بعدی رو میگم
وقتی آقای میرزایی سرور رو با پورت تحویل داد ( بعد از حملات و ..) وقتی سرور ts3 رو ران کردیم داخل سرور ts3 فقط آی پی ثبت بود نه پورت ، با فرض اینکه فرد مهاجم قصد اتک دادن به این آی پی فرضی رو داره که در حقیقت این آی پی بدون پورت وجود خارجی نداره اتفاقی میفته ؟؟
مثلا ما یه همچین چیزی رو داشته باشیم :91.98.96.150:27049 وقتی سرور ts3 ران میشه فقط آی پی رو نشون میده نه پورتو حالا اگر طرف به آی پی اتک بده که فاقد پورت هست ( چون نشون نمیده که بخاد بدونه ) ایا اتفاقی میفته ؟
آیا این ترفند عملی هست ؟؟
عجب!!! شما کی با بنده صحبت کردید ؟ 
این راه بستن پورت شاید بتواند جلوی جوجه اتکر ها را بگیرد ولی کسی که تخصص داشته باشد یا یه کم از جوجه اتکر ها بیشتر حالیش بشود خیلی راحت پورتی که ts متصل هست را پیدا کرده و از همان پورت میزند.
نکته : اتکر اول میگرده پورت های باز را پیدا میکند روی یک آیپی و بعد اتک میزند اتکری که آیپی را در nc میزنه و اتک معمولی میزنه (در اصل رو پورت 80) دیگه اسمش اتکر نیست عزیز.
یا حق
ویرایش توسط RoobinaServer : April 9th, 2013 در ساعت 23:35
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
April 9th, 2013 23:28
# ADS
-
April 9th, 2013, 23:38
ببین دوست عزیز ، شما باید تغیر هویت بدید ، همین !
دشمن شما هرکی هست نفهمه سرویس رو شما ارائه داده اید
وگرنه به هر ای پی بخواد میتونه اتک بده ، از اونجا که اینجا ایرانه و fault tolerance دیتا سنتر های ایرانی در حد بوقه ، هر زمان که اتک بیاد سرور طرف رو میبندنو بهت میخندن! چرا که توانایی پیگیری حقوقی بین الملی رو ندارن، ما 140 هزارتومان دادیم 2 روز استفاده کردیم (دقیقا 2 روز ها بدون اغراق )بستن و برگشت هزینه ای هم در کار نبود ، برو خدا رو شکر کن...همین!
شما بالاخره مجبورید روی 1 پرت باز کنید یو دی پی رو ، تی سی پی که 100% نیاز دارید از همان سوراخ گزیده خواهید شد
ویرایش توسط joorabeban : April 9th, 2013 در ساعت 23:45
-
-
April 10th, 2013, 01:22
حملات ddos قابل مهار نیست.
حتی گوگل هم در سال 2002 از ddos دان شده بود.
-
-
April 10th, 2013, 01:30
عضو دائم
از سال 1385 تا کنون
-
-
April 10th, 2013, 20:10
الان یه سوال دارم این شرکت پس چی میگه ؟؟
سرور مجازی ویندوز 2003 ایران
DDOS Protection چیه ؟؟
-
-
April 10th, 2013, 22:01
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
seyedmahdi110
این شرکت هم پارس آنلاین هستند و مانند بقیه همکاران که گفتند فایروال دارند برای دیداس و ... هستند.
یا حق
از سال 1385 تا کنون
-
-
April 11th, 2013, 01:09
با اون تفاوت که در صورت حمله دی داس جناب عابدینی شخصا سرویستون رو داون ، باز گشت هزینه نمیده حتی اگه 2 روز استفاده کرده باشید 
بهتره قبلش سوال کنید تا بعدا دچار عذاب الهی نازله بر بقیه نشید که بی خبر پولی دادند ، اما نمیدونستند اگه مورد اتک قرار بگیرند کلا سرویس داون خواهد شد.
-
-
April 11th, 2013, 10:22
عضو دائم
پیشنهاد میشود این صفحه مطالعه شود :
http://www.webhostingtalk.ir/f118/76991/
یا حق
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
July 13th, 2014, 01:31
سلام از انجایی که تخصص ما کانفیگ سرور گیم و تیم اسپیک هست من امنیت شمارو تضمین میکنم و در صورت دان شدن سرور شما هزینه رو برمیگردونم با ما در تماس باشید با تشکر ،نیکا سرور.
نیکا سرور قدرتمند ترین ارائه دهنده خدمات میزبانی
Yahoo Id :kamyaralpha@yahoo.com
-