من واقعا از پشتیبانی آقای میرزایی راضیمبا سلام ;
با توجه به ذکر نام میزبان گستر پرداز
پست ذیل ارسال شده است .
1- هزینه کانفیگ امنیتی به پارس آنلاین پرداخت شده است که وجه را شرکت به دلیل مصرف منصانه عودت نموده است .
2- سیاست امنیتی : محدود کردن سرویس شما به نحوه ای که سروییس شما در دسترس باشد. ( کل ایپی های ایران + اتصال سرویس بازی شما به سرور مقصد )
3- روی سرور شما 1 گیگابیت پهنای باند به صورت udp ارسال شده است که شبکه مرکز داده پارس آنلاین را با تداخل شدید روبرو کرده بود.
4- ترافیک مصرفی : 150 گیگ در مدت 73 ساعت ( فقط هزینه 20 گیگ که معادل 7500 تومان از کل مبلغ پرداختی شما کسر و مابقی به حساب بانکی شما عودت گردید . )
در طی مدت میزبانی کاربر بارها و بارها مشکلات کاربر که خارج از قرارداد sal شرکت با وی بوده است . مشکلات بررسی و رفع گردید .
میانگین زمان پاسخ و بررسی مشکل کاربر : کمتر از 12 دقیقه در هر تیکت
پاسخ نهایی : کاربر گرامی سعی نمایید فقط سرویس ها خود را بر روی شبکه ملی راه اندازی نمایید.
قسمتی از تیکت های کاربر بحضورتان پیوست گردید .
هیج جایی تا به امروز ندیده بودم که شخصا با موبایل تماس بگیرند واقعا کار آقای میرزایی از نظر ساپورت و ...تحسین داره
اما به قول خودشون پارس آنلاین نتونست جلوی این اتک ها رو بگیره و بنده به هیچ وجه از آقای میرزایی شکایتی نداشتم نام ایشون رو که بردم فقط از باب این بود اهمیت مسئله رو متذکر بشم
بنده یه ترفندی به ذهنم رسید که با اقای سجادی صحبت کردم اما نتیجه نداد اینجا مطرح میکنم ببینم میشه جواب گرفت یا نه
آقای میرزایی وقتی سرور قطع شد سرور رو با پورت بالا آورد و این یه چیزی رو تو ذهن من انداخت
فرد مهاجم به آی پی اتک میده دیگه درسته ؟ یعنی مثلا به این آی پی 91.98.96.155 خوب یه سوال همین جا دارم اگر فرد همین الان به این آی پی که وجود خارجی نداره اتک بده اتفاقی میفته ؟؟؟
اگر جواب منفیه میرم قسمت بعدی رو میگم
وقتی آقای میرزایی سرور رو با پورت تحویل داد ( بعد از حملات و ..) وقتی سرور ts3 رو ران کردیم داخل سرور ts3 فقط آی پی ثبت بود نه پورت ، با فرض اینکه فرد مهاجم قصد اتک دادن به این آی پی فرضی رو داره که در حقیقت این آی پی بدون پورت وجود خارجی نداره اتفاقی میفته ؟؟
مثلا ما یه همچین چیزی رو داشته باشیم :91.98.96.150:27049 وقتی سرور ts3 ران میشه فقط آی پی رو نشون میده نه پورتو حالا اگر طرف به آی پی اتک بده که فاقد پورت هست ( چون نشون نمیده که بخاد بدونه ) ایا اتفاقی میفته ؟
آیا این ترفند عملی هست ؟؟