علاقه به پاسخ به دوستانی که تفکرات سردار قلمی(!) و توهم توطئه و دستهای پشتپرده دارند، از این نوع انسانها امروز جامعه ایران رفتاری توتالیتری بروز میدهند، چون اساس و کیان خودشون رو با تفکرات توطئه پشت درها درخطر میبینند(امروز این افراد رو در کیهان مشاهده میکنیم).
متاسفانه اگر در هر کاری بخواهیم، نوک بینی خودمون رو ببینیم و غافل از باقی مسائل باشیم، بسان شما باید دنبال تیکهگیری(این عادت شماست و درشما نفوذ کرده) و به زعم خودمون دنبال مچگیری باشیم، امّا برای شما مثالی ساده و عامی میزنم: بطور مثال وقتی بنده نمودار پیک گشتاور یک پیشرانه نظیر VQ35 را به شما نشان میدهم، اگر شخصی مثل شما یا بنده(نوعی) از توان تحلیل و علم بیبهره باشد، به این نتیجه میرسد که چون بنده(نوعی) توان متریک خودرو را ارائه ندادم، یک کلاهبردار با عوامفریب هستم، امّا ابن مشکل طرف مقابل است که دانش و آگاهی تحلیل توان متریک از گشتاور را ندارد نه اطلاعات ارائه شده بنده...(امیدوارم این مثال ساده رو متوجه شده باشید.)
پس وسعت فکری خودتون رو گسترش دهید و نگذارید اون جمله خاک بخوره، برادرم.
بنده فقط قصدم راهنمایی و دانش ایشون بوده، اینکه شما در وهم و جد به این نتیجه رسیدید که بنده قصد تبلیغ ایشون رو دارم یا... باید عرض کنم صرفاً ساخته ذهن شماست و کاربرد دیگری ندارد، و اگر شما مشکلی(احتمالی) با آقای معلّمی دارید، به بنده ربطی ندارد.
اینم سرویس بنده از یکی از سرویسدهندگان همین انجمن!:
انشاا... هم دوستی به مشکل فروش سرویس دچار نشود.
پاینده باشید دوست خوبم.

این شکلک هم برای یکی دیگه